mika31 07.02.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 A ja poszukuję opiekunki do 2 dzieci. Sprawa dosyć pilna.Jakby ktoś w rodzinie lub ze znajomych był chętny proszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorfetka 07.02.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Witam wszystkich budujących poszukuję ekipy robiącej tynki cementowo-wapienne maszynowe oraz wylewki oczywiście najchętniej takich których znają się na swojej pracy i nie zedrą ze mnie ostatniego grosza przeszukuję forum już jakiś czas ale najwięcej jest ekip robiących tynki gipsowe proszę o namiary na priv za wszelką pomoc serdecznie dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorfetka 07.02.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Sąsiedzi, nie macie kogoś do ocieplenia domku???? Potrzebuję na marzec. sąsiad w Cisiu ma firmę która zajmuje się ociepleniem budynków przy ulicy Głównej (znakiem rozpoznawczym może być to że hoduje gołębie) prawie na przeciwko firmy Markop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 07.02.2008 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 A ja poszukuję opiekunki do 2 dzieci. Sprawa dosyć pilna. Jakby ktoś w rodzinie lub ze znajomych był chętny proszę o namiary. A ja szukam opiekunki, ktora moglaby sie zajac dzieckiem gdy z powodu np przeziebienia, nie moze chodzic do przedszkola... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 07.02.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Sąsiedzi, nie macie kogoś do ocieplenia domku???? Potrzebuję na marzec. sąsiad w Cisiu ma firmę która zajmuje się ociepleniem budynków przy ulicy Głównej (znakiem rozpoznawczym może być to że hoduje gołębie) prawie na przeciwko firmy Markop dziękuję za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivek 10.02.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 w temacie zasilania placu budowy... Czy może ktoś polecić solidnego elektryka do wykonania prowizorycznego zasilania placu budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 11.02.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Mam do was parę pytań z serii bytowych.FryzjerKosmetyczkaKrawcowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 12.02.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Czesc Gdzie kupowaliscie piasek kwarcowy do tynkow? Po ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 12.02.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 13.02.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Mam do was parę pytań z serii bytowych. Fryzjer Kosmetyczka Krawcowa Najlepsza wg mnie fryzjerka: Mariola na ul. Dworcowej w Sulejówku chodzę do niej od 11 lat dobry też jest Wiesiek na ul. Kombatantów (jak Mariola ma obłozone terminy to chodzę właśnie do niego) Kosmetyczka: na dworcowej w Sulejówku jest zakład kosmetyczny bardzo dobry jeden w zakładzie fryzjerskim Mariola (p.Milena)a drugi po przeciwnej stronie ulicy (nie pamiętam nazwy) Krawcowa: w Sulejówku sama drożyzna (jest jeden punkt na dworcowej w Sulejówku na przeciwko dużego K&M) nie korzystałam z usług bo ceny mnie zmroziły. Lepiej poszukać jakiejś domowej krawcowej co to tylko dorabia, wtedy ceny są bardziej przyjazne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 13.02.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Kto wam wywozi śmieci? Czy z segregacją? Z koszem? Ile wogóle tych śmieci ię produkuje? Nie wiem jaki worek wziąć 120? 240? na miesiąc. Eko-Sam Bis z Halinowa i 2 worki w miesiącu po 120 l jeśli segreguje się śmieci spokojnie wystarczają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 13.02.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Właśnie z tym barakiem jest problem Powinnam jesienią poszukać a nie teraz jak jest to towar deficytowy Jeżeli chodzi o studnie to cena 50 zł to cena za studnie taką z cienkiej rury nie głębinówka a za głębinówke w tych Siedlcach też mówią 100zł bo podobno ciężki teren - glina i kamienie Może wykopią pare na skalniak Kinga mam do sprzedania drewniak z budowy w bardzo dobrym stanie, wymiary 3x5 m (15m2) z szerokimi drzwiami żeby się zmieściła betoniarka. Dach jednospadpwy pokryty papą. Dorzucę do niego wychodek również w stanie bardzo dobrym. Jak będziesz zainteresowana to proszę o informację na gg 1754747 Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZbynioR 13.02.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Kto wam wywozi śmieci? Czy z segregacją? Z koszem? Ile wogóle tych śmieci ię produkuje? Nie wiem jaki worek wziąć 120? 240? na miesiąc. Eko-Sam Bis z Halinowa i 2 worki w miesiącu po 120 l jeśli segreguje się śmieci spokojnie wystarczają Aga a powiedz Ty mi jeszcze ile Wy za to płacicie?? Własnie nie wiemy którą firme wybrac Trans-nec czy eko-sam bis.. A co do krawcowych to jest u nas w Józefinie jakaś i ma swój zakład w takim domku, przed torami jadąc od trasy na mińsk, ale nie mam pojecia jak z jej sprawnościa krawiecką Moze ktos to zbadal?? a w Halinówku jeszcze nikt fryzjera nie ma?? widziałam ze tam na głównej chyba na Jana Pawła jest solarka,kosmetyczka i fryzjer... był ktos tam?? Do tej pory chodzilam do fryzjera do radomia do kolezanki, od kilku lat ale chyba jak juz zamieszkałam tutaj czyli w Józefinie o czas zmienic tego fryzjera na tutejszego A to ja z loginu męża Madziunia_85_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.02.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Kto wam wywozi śmieci? Czy z segregacją? Z koszem? Ile wogóle tych śmieci ię produkuje? Nie wiem jaki worek wziąć 120? 240? na miesiąc. Eko-Sam Bis z Halinowa i 2 worki w miesiącu po 120 l jeśli segreguje się śmieci spokojnie wystarczają Aga a powiedz Ty mi jeszcze ile Wy za to płacicie?? Własnie nie wiemy którą firme wybrac Trans-nec czy eko-sam bis.. A co do krawcowych to jest u nas w Józefinie jakaś i ma swój zakład w takim domku, przed torami jadąc od trasy na mińsk, ale nie mam pojecia jak z jej sprawnościa krawiecką Moze ktos to zbadal?? a w Halinówku jeszcze nikt fryzjera nie ma?? widziałam ze tam na głównej chyba na Jana Pawła jest solarka,kosmetyczka i fryzjer... był ktos tam?? Do tej pory chodzilam do fryzjera do radomia do kolezanki, od kilku lat ale chyba jak juz zamieszkałam tutaj czyli w Józefinie o czas zmienic tego fryzjera na tutejszego A to ja z loginu męża Madziunia_85_ Magda, wstydz się. Tyle czasu już mieszkasz i nie wiesz, że to Halinów nie Halinówek Co do fryzjera to strasznie dużo kobitek chodzi do Grześka w Sulejówku w tych samych pawilonach co Grubek tylko bliżej stacji. Pani krawcowej, tej w Sulejówku, nie polecam. Nie dosyć, ze ceny z kosmosu to szyje jak jej się podoba a nie klientce. Też polecam Eko-sam bis. U nas wywożą śmieci od 2 lat. My zrezygnowaliśmy z jednych śmieci bytowych i wychodzi trochę taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 13.02.2008 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Ach... fryzjerem byc.... a swoja droga... ciekawe, czy ktokolwiek kiedys pomyslal, zeby wykorzystac forum muratora do badan potrzeb osob sie osiedlajacych..... Ja tez EkoSamBis... Jedno co mnie irytuje, to, ze segregowane smiecie odbierane sa tylko raz w miesiacu, no i gdzie to wszystko trzymac.... nie chce mi sie pitrowac do kosza na podworku z dwoma gazetami, albo butelka po soczku... Wiem wiem ekologia - wszysktim nam jest lepiej, ale u mnie zaczyna sie tak robic, ze spizarka przeksztalca sie w smietnik do segregacji odpadow - papier i plastik... Macie jakis pomysl jak to ogarnac? pzdr H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ensignx 13.02.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Cześć, czy ktoś z Was może podać mi kontakt do specjalisty od kręcenia zbrojenia fundamentów tzw. zbrojarza? Szukam kogoś komu możnaby zlecić taką usługę z dowozem, albo kto mógłby skręcić te druty za rozsądne pieniądze na miejscu budowy w Rembertowie. Domek parterowy, robota łatwa, ale chciałbym żeby to było dobrze zrobione. Będę wdzięczny za tel. i/lub adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.02.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 POdzwoń po składach budowlanych. Jeśli dobrze pamiętam to niektóre z nich mają takie usługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ensignx 13.02.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 POdzwoń po składach budowlanych. Jeśli dobrze pamiętam to niektóre z nich mają takie usługi. Dzięki za wskazówkę - podzwonię. Ale b. chętnie zaprosiłbym do pomocy na ten jeden dzień doświadczonego majstra/zbrojarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.02.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 POdzwoń po składach budowlanych. Jeśli dobrze pamiętam to niektóre z nich mają takie usługi. Dzięki za wskazówkę - podzwonię. Ale b. chętnie zaprosiłbym do pomocy na ten jeden dzień doświadczonego majstra/zbrojarza. Niestety, w tym Ci nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 14.02.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Co do kosmetyczki i fryzjera to właśnie odkryłam pod samym nosem przy stacji Cisie salon fryzjerski i kosmetyczny. Mało tego. Jest nawet solarium. W sobotę idę do kosmetyczki, więc zdam relację. Fryzjera na razie poobserwuję. Niestety nie wiele firm na terenie Cisia prowadzi segregację. Eko sam bis chyba nie ma? Dla mnie to ważne bo mam tego duuuużo. Pewnie z 2-3 worki na m-c samych segregowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts