Lolek70 25.03.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 hej, czy może ktoś z Was polecić ekipę do wykonania elewacji zewnętrznej?bez ocieplenia styropianem, tylko siatka + tynkna ytonga dzięki uprzejmie z góry i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arol_62 25.03.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Dajcie prosze namiar na dobra ekipe od stanu surowego. Dzieki i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 25.03.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Dajcie prosze namiar na dobra ekipe od stanu surowego. Dzieki i Pozdrawiam poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arol_62 25.03.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Dzieki za namiar,jutro sie skontaktuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 26.03.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 ile was wyniosła robocizna za fundamenty > ? ławy , murowanie, zbrojenie, bez izolacji bo to zrobimy sobie sami , jestem ciekawa ile za to biorą ekipy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GT 26.03.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Proszę o radę. Czy wylewać ławy i ściany fundamentowe z gruszki, czy też zalewać tylko ławy a ściany fundamentowe postawić z bloczków? Jeśli beton lany, to gdzie go kupić? Jakie są koszty ogrzewania gazem ziemnym? Czy lepiej przewidzieć wiekszą kotłownię na drugie alternatywne ogrzewanie np. ekogroszkiem lub drewnem? Czy macie namiary na sprawdzonego projektanta ogrodów w Halinowie? Czekam na rady i informacje. GT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 27.03.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 hej, ponawiam, czy nikt nie tynkował? czy byli tacy partacze, że nie warto polecać ?? czy może ktoś z Was polecić ekipę do wykonania elewacji zewnętrznej? bez ocieplenia styropianem, tylko siatka + tynk na ytonga pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 27.03.2008 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Hej Lolek, Ja moge polecic ekipe gorali (Stanislaw Curzydlo), ktora u mnie tynkowala, ale nie pamietam, czy juz namiarow na nia nie podawalem, a nie chcialbym sie powtarzac. U mnie robili z ociepleniem - takze tynki wewnatrz (ocieplenie przed jesienia 2006, tynkowanie na zewnatrz wiosna 2007) Namiar moge przeslac na prv pzdr H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.03.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Hefalump, jak dzwoniłam w grudniu do Twojej ekipty to już nie mieli terminów. No chyba, że coś im się zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 28.03.2008 05:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 hmmm... O rany... Wiedzialem, ze z praca nie maja problemow, ale ze az tak im sie powodzi nie przypuszczalem... chcialem dobrze, a wyszlo jak zawsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 28.03.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Czy macie namiary na sprawdzonego projektanta ogrodów w Halinowie? Sprawdzony projektant to ja mgr.inz. Chcesz to moge ci podeslac na priva namiary na moich znajomych ze studiow. Ze wzgledow budowlanych moja rola musi sie ograniczyc do roli pomocnika projektatnta. A swoja droga, milo, ze ktos mysli o ogrodzie juz na etapie fundamentow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 28.03.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 a ja usłyszałam wczoraj od koleżanki która już mieszka ,że się cieszy że nie robiła ogrodu wcześniej bo teraz jak mieszka to sprawdziła : -jak pada słońce , gdzie w praktyce wychodzi jej plac zabaw dla dzieci, jakw zimie wieje i gdzie robią się zaspy i gdzie im się najlepiej griluje... ja też sobie coś tam już planowałam ale raczej będzie korekta moich wyobrażeń w stosunku do realiów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 28.03.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Skad wieje i gdzie beda zaspy to akurat da sie przewidziec. Podobnie z naslonecznieniem. Przydomowe place zabaw tez maja okreslona lokalizacje - zwykle powinny byc bardzo dobrze widoczne z pomieszczenia, w ktorym sie najwiecej przebywa w ciagu dnia. Tego mniej wiecej ucza na studiach.Nadal uwazam, ze zaprojektowanie efektownego, funkcjonalnego ogrodu, jest duzo trudniejsze niz zaprojektowanie najbardziej wymyslnego budynku.Pozdr.a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 28.03.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Essa daj się wykorzystać i podrzuć nazwy jakiś krzewów czy drzew liściastych zimozielonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 28.03.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Essa daj się wykorzystać i podrzuć nazwy jakiś krzewów czy drzew liściastych zimozielonych. Bez sensu nosic drzewo do lasu - polecam katalog Pinusa. Na pierwszy rzut oka jest swietny. Jak chcesz miec jakies dwie wspolne cechy, to sobie wydrukuj dwie listy i poszukaj odmian wspolnych dla obu. http://www.pinus.net.pl/p.php?p=katalog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 28.03.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Skad wieje i gdzie beda zaspy to akurat da sie przewidziec. Podobnie z naslonecznieniem. Przydomowe place zabaw tez maja okreslona lokalizacje - zwykle powinny byc bardzo dobrze widoczne z pomieszczenia, w ktorym sie najwiecej przebywa w ciagu dnia. Tego mniej wiecej ucza na studiach. Nadal uwazam, ze zaprojektowanie efektownego, funkcjonalnego ogrodu, jest duzo trudniejsze niz zaprojektowanie najbardziej wymyslnego budynku. Pozdr. a. chętnie skorzystam z Twoich porad Essa co do Twojego zapytania apropo płyt odezwij się na priva, może coś wymyślimy pozatym co Ci napisałem. no jest trochę możliwości pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuzyn 29.03.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Witam, szukam dobrej ekipy do tynkow klasycznych, w zamian sluze namiarami na godna polecenia ekipe do dachu pzdr Czesc Tommy, Niestety nie mam kontaktu do zadnej ekipy od tynkow ale bardzo byl bym Ci wdzieczny za namiar do ekipy do dachu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasina 30.03.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Witam wszystkich Nazywam się ...jasina Od kilku tygodni czytam wszystkie fora związane z Halinowem, budową domów i przyszłymi sąsiadami. Już za kilka tygodni będę pełnoprawnym posiadaczem działki w Halinowie. Obecnie jestem na etapie finalizowania transakcji. Czekałem na ten moment 10 lat. Mam nadzieję, że kolejne etapy pójda mi znacznie szybciej Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 30.03.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Mam pytanie ankietowe, poniewaz usilnie namawiam kolezanke z bardzo dobrymi kwalifikacjami do zalozenia zlobka w naszej okolicy. Czy ktos z Was bylby czyms takim zainteresowany. Prosze o info na priva. Zbieram osoby wstepnie chetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommyz10 30.03.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 poszlo na priva Witam, szukam dobrej ekipy do tynkow klasycznych, w zamian sluze namiarami na godna polecenia ekipe do dachu pzdr Czesc Tommy, Niestety nie mam kontaktu do zadnej ekipy od tynkow ale bardzo byl bym Ci wdzieczny za namiar do ekipy do dachu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts