Jastrzębie 16.04.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 no to może jest szansa bowiem my zanieślismy ok 12-13 wniosków, dorzucisz swoje 6 to już prawie mamy komplet.Ja zbierałem wnioski od osób z rejonu ulicy Jaśminowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GT 16.04.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Witam, Mam do Was pytanie o stawki robocizny za krycie dachu? Ile płaciciliście za krycie blachodachówką i dachówką ceramiczną? Może znacie też kogoś godnego polecenia? No i może ktoś ma namiary na punkty, gdzie można kupić pokrycie po dobrej cenie? GT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 16.04.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Witam, Mam do Was pytanie o stawki robocizny za krycie dachu? Ile płaciciliście za krycie blachodachówką i dachówką ceramiczną? Może znacie też kogoś godnego polecenia? No i może ktoś ma namiary na punkty, gdzie można kupić pokrycie po dobrej cenie? GT JA TEŻ JESTEM ZAINTERESOWANA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GT 16.04.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Szukam jeszcze namiarów na sprawdzonego kierownika budowy. Słyszałem dużo dobrego o panu Ryszardzie Gniado. Może ktoś ma do niego numer telefonu? I jeszcze pytanie, czy przy odbiorze jest duży problem, jak wprowadzę jakieś zmiany podczas budowy? Pozdrawiam,GT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej973 17.04.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Witam, Mam do sprzedania piasek kwarcowy bardzo dobrej jakości do tynkowania, około 0,5 tony. Jeśli ktoś jest zainteresowany, to poproszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 18.04.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Mam do Was pytanie o stawki robocizny za krycie dachu? (...) Może znacie też kogoś godnego polecenia? JA TEŻ JESTEM ZAINTERESOWANA ! poszło na priva pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekmatusz 18.04.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Witam odsprzedam uzywane stemple sosnowe.Wiekszosc ma 2,94 wysokosci, a te z garazu 2,45.Razem jest okolo 180 szt. Jezeli Ktos z Was chcialby kupic prosze o kontakt. PozdrowieniaDarek M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinMMM 18.04.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Witam! Zamierzam wybudować dom w Hipolitowie, ul. Cedrowa. Czy macie jakieś doświadczenie z załatwieniem dokumentacji z melioracji? Są problemowi? Na jakie kłopoty natrafiliście? Proszę o pomoc....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 18.04.2008 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Czessc MarcinieMMM.... Klopotliwi, gdy ja to zalatwialem raczej nie byli....Trzeba zlozyc wniosek, bodajze z kopia mapki geodezyjnej dzialki, poczekac dwa tygodnie. Wyrysuja, na niej przebieg instalacji melioracyjnych o ile takowe na Twojej dzialce sa... Zastrzegaja, ze to tylko orientacyjnie, bo tak na prawde nie orientuja sie za bardzo, czy instalacja jeszcze istnieje...W moim przypadku okazalo sie, ze mam teoretycznie dwie rury przy granicach dzialki, takze udalo mi sie tak wpasowac dom, by z nimi nie kolidowal. Jak sie sprawy maja okazuje sie dopiero przy wykopywaniu rowow pod fundamenty. Moze sie okazac, ze instalacja jest przesunieta wedle tej co na mapce i trzeba bedzie ja przebudowywac. Ja takich doswiadczen na szczescie nie mialem. pozdrawiam i powodzenia3mam qciuki H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinMMM 18.04.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Witam ponownie. Czy ktoś z forumowiczów wie który obszar Hipolitowa jest objęty meliracją (cały???). Pani w gminie wyjęła strasznie starą mapę na której ledwo co widać było ulice, nie wspominając o działkach. Zaś w Otwocku oddali wszystkie mapy do skanowania na dwa tygodnie, więc nie wiedzą nic!!! Pozdro dla wszytkich z Halinowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kekosz 21.04.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 jak szukacie solidnych elektryków dzwońcie-516744393 Grzesiek instalacje bez puszek na ścianach(oszczędności wychodzą bokiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kekosz 21.04.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 ta cała melioracja to wielka lipa ,autochtoni twierdzą że może 30% tego co na mapach może położyli,u mnie na działce miały być 3 a nie ma wcale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagi69 22.04.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 komu kominek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 23.04.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 WitamMam do odsprzedania cały wkład szamotowy do kominka nowy. okazyjniepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alda6666 24.04.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Hej - czy ktos moze ma namiary na uslugi HDS w okolicach Sulejowka / Halinowa? DziekiAlina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agawa1719500118 25.04.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Mam wielka prośbę o namiary na hydraulików, elektryków i tynkarzy (sprawdzonych i rozsądnych cenowo).!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 28.04.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Mam wielka prośbę o namiary na hydraulików, elektryków i tynkarzy (sprawdzonych i rozsądnych cenowo).!!!!!! Agawa, mam namiar na wszystkich wymienionych, ale nie wiem, czy spełnią Twoje wyszukane kryteria... Sprawdzeni są, ale z tym cenowo...? Jak chcesz to daj znać - poślę na priva pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 28.04.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 No to ja może zapytam: czy macie namiary na dobrą i tanią wełnę do poddaszy?Wiem, że użyłem dwóch sprzecznych określeń w jednym zdaniu, ale może jednak...? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wozniak28 28.04.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Witam Poszło na priva. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agawa1719500118 30.04.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Ja też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts