sloneczny_slonecznik_2 24.06.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 PROŚBA O POMOC --- TYNKI Witam Waszą Grupę !!! Jestem z grupy, Tłuszcz, Wołominpilnie poszukuję namiarów na sprawdzone ekipy od tynków,nasi tynkarze mieli wypadek i musimy szukać nowej ekipy.Praca od zaraz .... Będę wdzięczna za przesłanie mi namiarów na priv. z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 24.06.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Poszukuję dostawcy i wykonawcy szamba szczelnego (Halinów) - mam gościa za 4600 Pln za zbiornik 10m3.. z kompletnym montażem ale nie wiem czy to drogo ...no i gościa nie znam.... Kolejna sprawa - elektryk z uprawnieniami - chodzi o sprawdzenie instalacji (robiłem sam), uzupełnienie skrzynki bezpiecznikowej (wewnatrz budynku) - różnicówki itd ... no i wpis w dziennik budowy... Proszę o ewnentualne namiary na maila [email protected] PozdrawiamPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 24.06.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Witam, chciałem zapytać, kogo byście polecili (oczywiście relatywnie niedrogo) do dostarczenia i montażu szamba? dziękuje i pozdrawiam no to ja też podciągam przy wjeździe do Józefina mają szamba 9,5 m3, 10 lat gwarancji producenta (firma Bratek z Radomia) - z dostawą i wkopaniem - 4 tyś zł netto znalazłem jeszcze w necie: Eko-trans: 12 m3 - 3000 netto 10 m3 - 2500 netto 8 m3 - 2300 netto ale to chyba ceny wyłącznie zbiorników i trzeba pewnie doliczyć jeszcze coś (http://www.szambo.go3.pl/oferta.html) Macie jakieś lepsze oferty? A może w hurcie będzie taniej? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 24.06.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Kochani, poradźcie proszę, gdzie w okolicy można wynając zagęszczarkę do grunyu pod fundament. Pozdrawiam Może znajdziesz gdzieś bliżej ...jest wypożyczalnia m.in takiego sprzętu w sklepie JARTON w Wiązownej... namiary znajdziesz sobie na necie.. Pzdr Piotrek PS Cholerka...ja już "prawie" konczę budowę a dopiero dziś przypadkiem znalazłem to zajefajne forum.... Pozdrawim wszystkich budowniczych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasina 24.06.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Witajcie sąsiedzi, ja podobnie jak większość potrzebuję skorzystać z kontaków.Mam dwie prośby:1/ czy znacie może kogoś do wycinki drzew i usunięcia korzeni?2/ może ma ktoś sprzedać garaż blaszany na budowę?Z góry dziekuję.Pozdrawiamjasina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 25.06.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Kochani, poradźcie proszę, gdzie w okolicy można wynając zagęszczarkę do grunyu pod fundament. Pozdrawiam Może znajdziesz gdzieś bliżej ...jest wypożyczalnia m.in takiego sprzętu w sklepie JARTON w Wiązownej... namiary znajdziesz sobie na necie.. Pzdr Piotrek PS Cholerka...ja już "prawie" konczę budowę a dopiero dziś przypadkiem znalazłem to zajefajne forum.... Pozdrawim wszystkich budowniczych... ZAGĘSZCZARKA _WYPOŻYCZALNIA W SULEJÓWKU NA DOBĘ 80 zł 22-7835113 ul Mickiewicza 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Michał 25.06.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Kochani, poradźcie proszę, gdzie w okolicy można wynając zagęszczarkę do grunyu pod fundament. Pozdrawiam http://www.ramirent.pl/oferta/1/41/213/Zageszczarki - na ulicy Ostrobramskiej w Warszawie jest Oddział firmy Ramirent - Oddział Warszawa ul. Ostrobramska 38 tel. 022 815-20-26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tessa 25.06.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Forumowicze jak zawsze niezawodni. Dobrze, ze mogę na Was liczyć. No i mogę się pochwalić, że prace stanu zero dośc zaawansowane. Pozdraiwiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wozniak28 26.06.2008 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Oddam szary suporex. W większej części jest to praktycznie gruz ale może komuś się przyda.Kontakt na priva.Pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarosz 26.06.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Witam Podpinam sie pod Wasza grupe budujaca bo w sumie Krzewina to jak Halinow Zamierzam najpozniej w polowie lipca ruszyc z budowa - czy macie moze namiary na jakas solidna i sensowna oraz nie zabijajaca cenowo ekipe do wykonania fundamentow. Oczywiscie jesli ktos posiada dobra mete z pretami zbrojeniowymi, piachem, cementem, bloczkami fundamentowymi to rowniez prosze o podzielenie sie namiarami. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Michał 26.06.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Witam Podpinam sie pod Wasza grupe budujaca bo w sumie Krzewina to jak Halinow Zamierzam najpozniej w polowie lipca ruszyc z budowa - czy macie moze namiary na jakas solidna i sensowna oraz nie zabijajaca cenowo ekipe do wykonania fundamentow. Oczywiscie jesli ktos posiada dobra mete z pretami zbrojeniowymi, piachem, cementem, bloczkami fundamentowymi to rowniez prosze o podzielenie sie namiarami. pzdr hej my większość materiałów zamawiamy w Replinie w Choszczówce Stojeckiej tel. 025 758 60 79, ceny dosyć atrakcyjne (zwłaszcza stali), jak coś jest potrzebne to dzwonimy do nich i dostawa na plac budowy w ciągu 1 - 2 godzin od telefonu, bloczki betonowe braliśmy w Makrobecie Mrozy - miałam z nimi spięcie więc nie polecam, za to mogę polecić bloczki z Sulejówka z Drobiarskiej (tel. 022 783 25 68 ) - zadzwoniłam do nich po 2 godzinach bloczki były na placu budowy, dobrej jakości i za rozsądną cenę, robią też stropy terriva pozdrawiam Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 26.06.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Ja z kolei poszukuję w okolicach Halinowa Wesołej Sulejówka (i dalej:)) SIDINGU na podbitkę z zewnątz w dobrej cenie... może ktoś pomoże... PozdrawiamPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_bthd 26.06.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 witam wszytkichposzukuję wykonawcy do remontu lazienki i ulozenia plytek w kuchni i przedpokojubede bardzo wdzieczny za pomoc nie stety nie mam szczescia do solidnych wykonawcow i szukam pomocy robota jest w Starej milosnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 27.06.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Mam do sprzedania stemple sosnowe po 3,99 PLN/szt. długość 230-280cm, ilość 150 szt, do odbioru natychmiast z Halinowa. Tel. 607305505 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tessa 28.06.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Do yarosz: my materiały bierzemy ze StalBudu II w Sulejówku na Piłsudskiego 71 (tel. 783-31-21). Ceny lepsze niż u chwalonych tu , na naszym forum, Śledziewskich z Konika Nowego, dają upusty dla stałych kientów, no i na telefon załatwiam wszystko od ręki. Zawożą niemal natychmiast. Polecam. Bloczki tez brałam u nich, bo dostałam upust, ale ceny najniższe na bloczki miał Korzeniak na Drobiarskiej z Sulejówka. Dla porównania (ceny sprzed trzech tygodni) u Korzeniaka 4,03 brutto z transportem, w StalBudzie 4,10 (ale tu jako się rzekło dostałam rabat za duże zamówienia). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuzyn 29.06.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 A ja z kolei szukam piachu do zasypania fundamentów, w rozsądnej cenie. Pozdrawiam,Kuzyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 29.06.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Darku Matuszu i zono Hefalumpa, macie juz jakiegos dobrego szklarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekko 30.06.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Witam,pozostalo mi po budowie 1,5 palety cegly czerwonej oraz ok 1 palety bloczkow z gazobetonu 24. Jesli ktos bylby zainteresowany - tanio odstapie.Odbior wlasny - Dluga Koscielna. PozdrawiamDarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziunia20 30.06.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Witam serdecznie Co prawda będę się budowała w Sulejówku,ale zawzięcie śledzę forum sąsiedzkie .Niedługo mam zamiar mieć w ręku pozwolenie na budowę i poszukuję ekipy budowlanej.Termin sierpień-wrzesień.Może ktoś z was mógłby mi kogos polecić.Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam wszystkich serdecznie Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekko 30.06.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Witam serdecznie Co prawda będę się budowała w Sulejówku,ale zawzięcie śledzę forum sąsiedzkie .Niedługo mam zamiar mieć w ręku pozwolenie na budowę i poszukuję ekipy budowlanej.Termin sierpień-wrzesień.Może ktoś z was mógłby mi kogos polecić.Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam wszystkich serdecznie Iwona Wydaje mi sie, ze zbyt pozno zaczynasz szukac. Dobre ekipy w wiekszosci przypadkow maja juz budowy na ten a nawet na przyszly rok. Pozdrawiam i powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts