tosinek 20.07.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 I jak ktoś kupuje ze mną szambo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomeckianin83 20.07.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Odsprzedam deski szalunkowe ok 5 m3 Warszawa Wawer tel.502-848-713 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 20.07.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Witajcie!Chciałbym poruszyć tutaj pewien problem, który drażni mnie od pewnego czasu. Otóż chodzi mi o pewnego rodzaju praktyki podkupowania sobie - innym forumowiczom budowlańcom (Halinów i okolice) fachowców podczas budowania. Ma to miejsce nawet pomimo faktu, iż inwestor cwaniak zna osobiście pierwotnego inwestora i bez jego wiedzy a najlepiej pod jego nieobecność umawia się na zrobienie jakiś tam robót a u niego robota leży. Przerabiałem to 2 razy tzn. mi podkupowao brygadę albo jej część na jeden dwa dni. Zauważyłem, że co jakiś czas znajduje się jakiś człowiek- cwaniak, co bez żadnych oporów torpeduje napięte plany inwestycyjne. Na forum wszyscy tacy mili i uczynni, a w życiu wychodzi cała prawda jacy co niektórzy są. OK ktoś może powiedzieć, że trzeba sobie pilnować, że to dobra wola ludzi z brygady itd. Uważam jednak, że praktyki takie są nie na miejscu i śmierdzą zwykłym świństwem, nie róbmy sobie takich rzeczy, bo przecież nikt nie lubi jak jakiś cwaniak im się wciska przed nos w kolejce. Jeżeli ktoś nadal będzie tak robił to życzę mu tego samego w momencie kiedy będzie miał napięte terminy.Życzę zdrowia i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 20.07.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Witam. Barakowóz sprzedam (do odbioru 29 lipca z Halinowa), ocieplony z dyszlem i na kółkach - najtańszy transport. Posiada instalację wodną - zlew oraz zewnętrzny prysznic podłączone do termy elektrycznej. Oprócz tego lodówkę, 2 źródła światła wewnątrz, światło zew. z czujką ruchu, wyłożony gumoleum, 6 szafek na ubrania, malowany wewnątrz w zeszłym roku. Oprócz tego mam stemple sosnowe 230-280cm w cenie 3,99 za sztukę około 60szt. do odbioru każda ilość. Jak ktoś potrzebuje to poproszę o wiadomość na priva, wyślę zdjęcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.07.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Witam, Potrzebuję namiary na dobrą ekipę do dachu na październik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudia trąbicka 20.07.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 witam czy ktos ma namiary na gosci co kopia studnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tessa 20.07.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Poszło na priv, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudia trąbicka 21.07.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 mam pytanko czy ktoś ma moze oczyszczalnie przy domową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 21.07.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 mam pytanko czy ktoś ma moze oczyszczalnie przy domową Ja mam, jakiś miesiąc temu robiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 21.07.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Szukam płyty aquapanel indor? Czy ktoś z was wie, gdzie ją można kupić, odkupić? Potrzebuję raptem 4 sztki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 21.07.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 witam czy ktos ma namiary na gosci co kopia studnie cześć, ja także poproszę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 22.07.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Sąsiedzi z bliska i z daleka oto moja kominiarska opowieść i prośba o radę. Jest tak, jak górale dom wznosili to uciekli z koszowej co by komin nie wadził. Wentylacja komina miala być poprowadzona kominkami. Przyszedł dziś do mnie duet braci komininiarskich panów Koll i młodszy zaczął mojemu Wumilowi doradzać:- przebudowę dachu- wystawienie 1 m rury spiro- prosiłam o opinię do gazowni- kazał wmontowywać wkład do kominka, bo inaczej nie będzie mógł podbic dziennikaI generalnie to jest wszystko do kitu ale da się naprawić za jakieś gigantyczne pieniądze. Dodam, ze piec ma być kondesat 18 Vat i będzie rekuperator. Apel jest o kominarza - budowalńca z poczuciem estetyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 22.07.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Sąsiedzi z bliska i z daleka oto moja kominiarska opowieść i prośba o radę. Jest tak, jak górale dom wznosili to uciekli z koszowej co by komin nie wadził. Wentylacja komina miala być poprowadzona kominkami. Przyszedł dziś do mnie duet braci komininiarskich panów Koll i młodszy zaczął mojemu Wumilowi doradzać: - przebudowę dachu - wystawienie 1 m rury spiro - prosiłam o opinię do gazowni - kazał wmontowywać wkład do kominka, bo inaczej nie będzie mógł podbic dziennika I generalnie to jest wszystko do kitu ale da się naprawić za jakieś gigantyczne pieniądze. Dodam, ze piec ma być kondesat 18 Vat i będzie rekuperator. Apel jest o kominarza - budowalńca z poczuciem estetyki Co to znaczy wentyalcja komina? P.S. Znam takich kominiarzy co to najpierw nawijają że wszystko jest źle a później sami oferują pomoc w "naprawie"... sam takiego jednego pognałem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 22.07.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Ja to nie wiem o co im chodziło ale generalnie to chyba o kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 22.07.2008 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Tosinku, sprobuj moze czegssie dowiedziec przez http://www.kominypolskie.com.pl/?p=show_item&idi=30&cid=16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 22.07.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Tosinku, sprobuj moze czegssie dowiedziec przez http://www.kominypolskie.com.pl/?p=show_item&idi=30&cid=16 dzięki wielkie za pomoc, mam lekturę na noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kingama 23.07.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 A może ktoś może polecić kogoś do klinkieru? Jakie są obecnie ceny za ładnie położoną cegłe klinkierową??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tessa 24.07.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Na forum czytałam, że od 2,5 do 5 zł za cegłę - takie dane były na wątku o ogrodzeniach i słupkach z klinkieru. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liseczek 24.07.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Witam Jestem całkowicie nowy na forum więc i pytanie jak od nowicjusza;) Zamierzam kupić projekt domu APIS 3. Widzę że projekt jest w miarę popularny. Chciałbym również zobaczyć wykonany projekt na włsne oczy. Jak rónież podyskutować z budowniczymi. Czy jest w grupie ktoś kto powyższy projekt buduje lub zbudował? Proszę o kontakt Liseczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olka7 26.07.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Bardzo prosze o porade Jakie kominy budowaliście w swoich domach i gdzie mozna nabyć wkłady do kominów z cegły?decyzja o kominach jest rozważana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts