GT 03.09.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Witam, Szukam kogoś kto ma na zbycie ok. 20 metrów siatki leśnej (tej z dużymi oczkami). Może być używana. Jeśli ktoś ma to proszę pisać lub dzwonić pod nr 608-787-310. Pozdrawiam,Grzesiek Tomaszewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 03.09.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Poszukuję producenta/dostawcy ogrodzenia metalowego (słupki /przesła / brama przesuwna z silnikiem).... Sprawdziłem dwie firmy ...centrum ogrodzeń z wielgolasa... oraz PPHU RADZISZEWSKI" z wesołej... obie szczerze mówiąc nie przypadły mi za bardzo do gustu... (jedna dwukrotnie zrobiła niepełną i niekompletną wycenę.... druga póki co nie zrobiła jej w ogóle:) Może macie kogos godnego polecenia w okolicach?? Czekam na info na priv badz na forum... Pozdrawiam wszytskich budowniczych.... Ja miałam robione silidne ogrodzenie , metalowe i brama przesówna ... Pan Zbigniew z Wesołej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 03.09.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 a można dostać namiar na pana Zbigniewa od ogrodzeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 03.09.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 a można dostać namiar na pana Zbigniewa od ogrodzeń? I ja również prosze o namiary na tego jegomoscia......samo "Pan Zbigniew z wesołej" to ciut mało..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej973 03.09.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Czy macie drodzy forumowicze namiar na firmę, która dostarcza dobrą tzw. czarnoziemię do Halinowa? Poproszę o jakieś sprawdzone namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 03.09.2008 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 A ja przywozilem ogrodzenie (frontowe) z Krokowej k. Wejherowa. Czlowiek z lekko artystyczna dusza a przede wszystkim slowny. Co do ceny - na dzien dzisiejszy nie wiem, ale 3 lata temu oplacalo mi sie dowozic. Oczywiscie jego ekipa dokonuje montazu. Mozna wybrac ogrodzenie lakierowne proszkowo lub cynkowane ogniowo i z dopiero na ocynk polozonym lakierem proszkowym Kowalski Edward Zakład Elektroinstalacyjno-Ślusarski Branża: Bramy, kraty, ogrodzenia Krokowa, ul. Wejherowska 4, tel. 058 6737791 pzdr H Poszukuję producenta/dostawcy ogrodzenia metalowego (słupki /przesła / brama przesuwna z silnikiem).... Sprawdziłem dwie firmy ...centrum ogrodzeń z wielgolasa... oraz PPHU RADZISZEWSKI" z wesołej... obie szczerze mówiąc nie przypadły mi za bardzo do gustu... (jedna dwukrotnie zrobiła niepełną i niekompletną wycenę.... druga póki co nie zrobiła jej w ogóle:) Może macie kogos godnego polecenia w okolicach?? Czekam na info na priv badz na forum... Pozdrawiam wszytskich budowniczych.... Ja miałam robione silidne ogrodzenie , metalowe i brama przesówna ... Pan Zbigniew z Wesołej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 09.09.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Witam.Poszukuję solidnej ekipy do montażu centralki alarmowej i czujek ruchu IR kompatybilnych z systemami monitoringu. Jeżeli ktoś ma dobre doświadczenia to poproszę o namiar.PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 09.09.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Witam, Byłbym wdzięczny za namiar na dobrych i relatywnie niedrogich brukarzy-kostkarzy. Mam namiar na takich z ogłoszenia, cenowo - chyba tak jak wszyscy (ok. 110-120 zł/m2 z materiałem w zależności oczywiście od materiału, niektórzy osobno biorą za obrzeża). W zamian mogę polecić innych wykonawców z wcześniejszych etapów (mam dobrego kafelkarza) pozdrawiam Szwagier jest na pewno niezły, czy drogi? - zadzwoń i się dogadaj... Marcin 661-655-300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarosz 10.09.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Witam Moze ktos poda namiary na jakis tartak albo sklad drewna z deska szalunkowa w rozsadnej cenie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.09.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Witam. Poszukuję solidnej ekipy do montażu centralki alarmowej i czujek ruchu IR kompatybilnych z systemami monitoringu. Jeżeli ktoś ma dobre doświadczenia to poproszę o namiar. PZDR Ja korzystałam z usług tego pana Andrzej 602 340 342 i jestem bardzo zadowolona. Solidny i rozsądny cenowo. pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 10.09.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 11.09.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Sprzedam RBTk-ke, podlicznik i przewod ok 25mb. Cena wywoławcza jedyne 20zl !!! http://www.allegro.pl:80/show_item.php?item=434369313 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuzyn 11.09.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Ludzie, nie zasmiecajcie tego forum zdjeciami reklamowymi!! Jeśli już ktoś chciał koniecznie pokazać jakie cudo ma. To wystarczyło jedno zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 11.09.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Ponawiam prośbę o namiary na ludzi zajmujących się montowaniem czujek IR oraz centralek alarmowych ale tylko tych, z których jesteście zadowoleni. I pytanie, dlaczego Solid a nie Juventus i odwrotnie, podobno rządzi tutaj Solid ale poproszę o opinie. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 11.09.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Ponawiam prośbę o namiary na ludzi zajmujących się montowaniem czujek IR oraz centralek alarmowych ale tylko tych, z których jesteście zadowoleni. I pytanie, dlaczego Solid a nie Juventus i odwrotnie, podobno rządzi tutaj Solid ale poproszę o opinie. PZDR Namiar na alarmowca wysłałam na PW A teraz słowo nt dlaczego Solid a nie Juwentus. na etapie wyboru zaprosilismy przedstawicieli obu firm. Solid przyjechał, obejrzał dom, zrobił wstępną wycenę instalacji i monitoringu, poinformował nas o możliwych wersjach podłączeń ect... Później dzwonili ale nie nachalnie co kilka tygodni z pytaniem jaką podjęliśmy decyzję. Juwentus zaproszony na spotkanie zadzwonił, umówił się po czym nie przyjechał. Więcej kontaktu nie było. A ponieważ oni się nie interesowali potencjalnymi klientami (3 domy w tym czasie rosły) więc odpuściliśmy sobie narzucanie się. Padło na Solid i jak na razie nie żałujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.09.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 UWAGA U nas na budowie zdarzyło się coś dziwnego. W zeszłym tygodniu podjechali panowie jakim samochodem niestety nie wiem jakim, weszli na plac i zapytali pracownika czy mogą nanieść dom na mapki bo są z kanalizacji czy coś w tym stylu a domu nie ma na mapce a będą ciągnąć rurociąg?? OK pracownik ich wpuścił. Po 5 minutach przylukał ich majster który robił dach jak łażą po chałupie i filary mierzą??? Pyta się ich po kiego im wymiary filarów do kanalizacji i wymiary pomieszczeń w środku. Opierdzielił ich że się nie przedstawili nie okazali żadnych dokumentów i pogonił. Do dnia dzisiejszego nikogo nie było a jak mąż dzwonił do urzędu to podobno żadnych pomiarów nie zlecano. I tu pytanie ktoto był??? podejrzewamy że albo chcieli podpatrzeć projekt albo przyszli sobie do nas złodzieje oblukać czy może jakiś konkretniejszych rzeczy nie ma w środku w domu np. grzejników, okien. UWAŻAJCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 11.09.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 UWAGA U nas na budowie zdarzyło się coś dziwnego. W zeszłym tygodniu podjechali panowie jakim samochodem niestety nie wiem jakim, weszli na plac i zapytali pracownika czy mogą nanieść dom na mapki bo są z kanalizacji czy coś w tym stylu a domu nie ma na mapce a będą ciągnąć rurociąg?? OK pracownik ich wpuścił. Po 5 minutach przylukał ich majster który robił dach jak łażą po chałupie i filary mierzą??? Pyta się ich po kiego im wymiary filarów do kanalizacji i wymiary pomieszczeń w środku. Opierdzielił ich że się nie przedstawili nie okazali żadnych dokumentów i pogonił. Do dnia dzisiejszego nikogo nie było a jak mąż dzwonił do urzędu to podobno żadnych pomiarów nie zlecano. I tu pytanie ktoto był??? podejrzewamy że albo chcieli podpatrzeć projekt albo przyszli sobie do nas złodzieje oblukać czy może jakiś konkretniejszych rzeczy nie ma w środku w domu np. grzejników, okien. UWAŻAJCIE Róźne mendy sie po budowach kcą...u mnie niejednokrotnie....jest to okres najbardziej narażony na wszelakiego rodzaju złodziejstwo i akty wandalizmu:))) wiec głowa do góry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 12.09.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Trzeba uważać, sąsiad na początku roku miał w środku nocy telefon. Gość po drugiej stronie przedstawił się jako patrol policji z informacją, że stoją pod jego domem i że drzwi do domu sa rozwalone i czy ma w środku jakieś wartościowe rzeczy, które ktoś mógłby ukraść. Sąsiad był na tyle przytomny, że powiedział że dom stoi pusty, są tylko mury a we wnętrzach nic się nie dzieje. Na bank byli to złodziej, którzy mieli chrapke na jakieś urządzenia niezamontowane. Nadmienię, że dom monitorowany i wszelkie naruszenie drzwi skończyłoby sie wyciem alarmu i przyjazdem ochrony. Nazajutrz oczywiście sąsiad z rana podjechał na budowę i drzwi były na swoim miejscu a na centralce alarmowej nie było informacji o jakiejkolwiek ingerencji w okna czy drzwi. Nam z kolei ktoś ukradł taczkę metalową z posesji zanim jeszcze się ogrodziliśmy a sąsiadowi z ulicy obok zakosili betoniarke w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 13.09.2008 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Dosyć szybko działa firma Butzbach, tak szybko, że niewidzą potrzeb klienta i oferują jakość usługi której nie są w stanie wykonać. http://www.butzibach.com.pl/index.html Życzę cierpliwości. hmmmm..... Ja skorzystalem z uslug tej firmy. Nie moge zlego slowa o niej, ani tym bardziej o jej przedstawicielu, Panu Zbigniewie powiedziec. Dostalem to co chcialem, za co zaplacilem. Co prawda bylo to dwa lata temu. Nie sadze jednak, by zmienil swoje nawyki, zwlaszcza, ze z tego co sie zorientowalem firma stawia raczej na jakosc produktu i obsugi, a nie na najnizsza cene. Pan Zbigniew zaprosil nas (mnie i zone) do fabryki, pokazal co jak i gdzie sie robi, po czym przyjechal na budowe, dokonal obmiarow. Od niego bralem takze parapety. Jego ekipa montazowa przyjechala i w kilka godzin zainstalowala okna. Na miejscu byla moja ekipa murarska - majster troche juz w zyciu widzial, a chwalil, jak sprawnie "chlopaki sie uwijali". Butzbach oczywiscie nie robil u mnie zadnych prac murarskich. Wstawili, zaktowiczyli i zapiankowali okna, a pozniej parapety. Po wszystkim, jak budowa byla juz zakonczona przyjechali wyregulowac ostatecznie okucia. Jedno okno wymagalo jeszcze regulacji ostatnio - tez nie bylo problemu - wszytsko w ramach gwarancji. Ja musze Ci sie przyznac tez mialem przygody na budowie. Ktos mnie oszukal - jak pozniej tlumaczyl "pomylil sie...". Zazyczylem sobie system wentylacji z odzyskiem ciepla. Rekuperator to jest to! Myslalem - i faktycznie tak jest jesli jest dziala i jest taki chciales.... Ktos mi polecil firme K&W Popiel. Byla to jedyna ekipa na ktora "sie nadzialem"... Zreszta o tym "fachowcu" jakim mieni sie byc Pan Witold Popiel jest co nie co napisane na tym forum: http://forum.muratordom.pl/pan-w-rekuperatory,t116088.htm?highlight=witold%20popiel Zlozylem pozew do sadu, czekam na wyznaczenie terminu rozprawy. O firmie Butzbach, nie moge jednak powiedziec zlego slowa pzdr Hefalump Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 13.09.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Trzeba uważać, sąsiad na początku roku miał w środku nocy telefon. Gość po drugiej stronie przedstawił się jako patrol policji z informacją, że stoją pod jego domem i że drzwi do domu sa rozwalone i czy ma w środku jakieś wartościowe rzeczy, które ktoś mógłby ukraść. Sąsiad był na tyle przytomny, że powiedział że dom stoi pusty, są tylko mury a we wnętrzach nic się nie dzieje. Na bank byli to złodziej, którzy mieli chrapke na jakieś urządzenia niezamontowane. Nadmienię, że dom monitorowany i wszelkie naruszenie drzwi skończyłoby sie wyciem alarmu i przyjazdem ochrony. Nazajutrz oczywiście sąsiad z rana podjechał na budowę i drzwi były na swoim miejscu a na centralce alarmowej nie było informacji o jakiejkolwiek ingerencji w okna czy drzwi. Nam z kolei ktoś ukradł taczkę metalową z posesji zanim jeszcze się ogrodziliśmy a sąsiadowi z ulicy obok zakosili betoniarke w nocy. Mnie nie mogli już nic ukraść ... bo nic juz nie było (wcześniej dwa razy ukradli kable) wiec spalili mi bude (chatkę drewnianą - gospodarczą)...to dopiero jazda...w dwa tygodnie załatwiłem okna do domu ...drzwi...alarmy i ogfrodzenie działki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts