monia77w1 07.10.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Ja korzystałam z usług http://www.daaf.com.pl i jestem bardzo zadowolona. Szybko, sprawnie i przystępnie cenowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markiz 08.10.2008 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Witam, Czy możecie kogoś polecić do położenia instalacji alarmowej? Jestem w podbramkowej sytuacji, bo już wchodzą tynkarze. Pozdrawiam, Kuzyn Instalacje rozprowadzić Ci może np. firma u której będziesz miał monitoring, lub możesz zadzwonić do tego Pana 606 240 162 (u mnie kładli całą elektryczność łącznie z alarmem). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 08.10.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Podałam ci kontakt na gościa od alarmów na PW.Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziunia20 09.10.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Witam:) Może ktoś z forumowiczów mi pomoże,muszę przewieźć stemple budowlane z Halinowa do Sulejówka.Może ktoś ma jakiś namiar na transport w tamtym rejonie ,lub sam ma takie możliwości,oczywiście odpłatnie. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavulon 09.10.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Odsprzedam garnki ceramiczne wienerberger-a 62,5x23 38szt. Wszystkie cale 150zl. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomsobol 12.10.2008 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 WITAM Sprzedam 100 szt. STEMPLI sosnowych dł. ok. 2.8 m w cenie 3 zł za szt. Transport we własnym zakresie. Lokalizacja - Zabraniec k/Okuniewa. Tel. 0 502 08 60 30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tessa 12.10.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Odsprzedam:- 250 sztuk stempli sosnowych o długości ok. 2,95 m (cena 4 zł),- 80 sztuk o długości ok. 2,5 m,- 2 kubiki (z górką) desek szalunkowych, raz użytych, długości 2-3 m, bez gwoździ, po 350 zł za kubik- pustaki Porotherm 25 cm P+W dwie palety (z górką) po 4 zł sztuka.Transport we własnym zakresie (Halinów) Kontakt: 697 837 115. Już nieaktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuzyn 13.10.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Podałam ci kontakt na gościa od alarmów na PW. Pozdrawiam A. Na forumowiczów zawsze można liczyć Dzięki wam zdążyłem położyć instalację alarmową. Dzięki, Kuzyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 13.10.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 szukam sprawdzonego glazurnika, może ktoś zna takiego i moze podzielić sie namiarami:)? ps- sprzedam STEMPLE długość około 2,8m , 120 sztuk- cena 3 zł szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzo 13.10.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Mam pytanie do juz mieszkajacych sasiadow. Czy moze mi ktos powiedziec, jaka jest jakosc wody z ujecia w Mrowiskach? Czy nadaje sie ona picia po przegotowaniu czy tez, jak w Warszawie trzeba sie zaopatrywac w oligocenska? A moze ktos robil badania wody i doradzi jakie filtry zamontowac?Z gory dziekuje za wszelkie porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 13.10.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Mam pytanie do juz mieszkajacych sasiadow. Czy moze mi ktos powiedziec, jaka jest jakosc wody z ujecia w Mrowiskach? Czy nadaje sie ona picia po przegotowaniu czy tez, jak w Warszawie trzeba sie zaopatrywac w oligocenska? A moze ktos robil badania wody i doradzi jakie filtry zamontowac? Z gory dziekuje za wszelkie porady. Z tego co mówił mi gość który wykonywał przyłącze woda jest bardzo dobra, nie wiem ile w tym prawdy.... Przy okazji szukając inf o SUW znalazłem ciekawy tekst....: Wstrzymanie wydawania warunków technicznych 05.06.200810:17 Zakładu Komunalny w Halinowie informuje, że Zarządzeniem Nr 07/08 Dyrektora Zakładu Komunalnego w Halinowie z dnia 02.06.2008 r., z uwagi na brak mocy produkcyjnej od dnia 02 czerwca 2008 roku zostało wstrzymane wydawanie warunków technicznych przyłączenia do istniejącej sieci wodociągowej zasilanej przez SUW w Mrowiskach. W związku z powyższym warunki techniczne nie będą wydawane do działek położonych w miejscowościach: Chobot, Mrowiska, Krzewina, Desno, Żwirówka, Cisie, Halinów, Hipolitów, Długa Kościelna, Długa Szlachecka, Józefin, Kazimierów, Wielgolas Duchnowski, Wielgolas Brzeziński, Brzeziny, Konik Stary, Konik Nowy, Grabina, Królewskie Brzeziny. W/w zarządzenie obowiązuje do czasu oddania do użytku zmodernizowanej SUW. Dyrektor Zakładu Komunalnego (-)Małgorzata Komuda-Ołowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 13.10.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Mam pytanie do juz mieszkajacych sasiadow. Czy moze mi ktos powiedziec, jaka jest jakosc wody z ujecia w Mrowiskach? Czy nadaje sie ona picia po przegotowaniu czy tez, jak w Warszawie trzeba sie zaopatrywac w oligocenska? A moze ktos robil badania wody i doradzi jakie filtry zamontowac? Z gory dziekuje za wszelkie porady. Witaj, woda w wodociagu miejskim jest przebadana i spelnia normy przewidziane wg sanepidu, poza tym za kazdym razem podczas wykonywania przyłącza, wykonawca ma obowiązek zawieźć próbkę wody, po wcześniejszym przepłukaniu rur do sanepidu w celu uzyskania zaświadczenia do odbioru końcowego przyłącza. Jeśli chodzi o jakość wody, to jest to woda zdecydowanie lepsza od warszawskiej bo pochodzi ze studni głębinowych (nie mylić z oligoceńskimi) a w wawie wode ciągnie 'gruba kaśka' z dna wisły. Jeśli masz zbędne ok 1,5 tyś. to proponuję zamonowanie zmiękczacza wody. Zaoszczedzisz na kupnie soli do zmywarki, calgonu do pralki i na chemi do czyszczenia wszelki urzadzen sanitarnych (nie bedziesz mial nalotu kamienia). pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
animuszek 16.10.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Witajcie, Czy ktoś z Was ma ekologiczną oczyszczalnię ścieków? Szukam wykonawcy godnego polecenia! Pomóżcie jeśli możecie...dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 16.10.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Witajcie, Czy ktoś z Was ma ekologiczną oczyszczalnię ścieków? Szukam wykonawcy godnego polecenia! Pomóżcie jeśli możecie... dzieki Hej, a co oznacza 'ekologiczna' oczyszczalnia ścieków? Jaki typ masz na myśli? beztlenową, tlenową czy korzeniową? Ja użytkuje od ponad roku oczyszczalnię przydomową tlenową. Jeśli takim typem jesteś zainteresowany/a to chętnie podziele się kontaktem na ekipę sprzedająco-montującą Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olka7 16.10.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 szukam ekipy do odeskowania i papowania dachu (a może i ułożenia blachodachówki)może moglibyście kogoś polecic ile to kosztuje ?czy ktos sie orientuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olka7 16.10.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 szukam ekipy do odeskowania i papowania dachu (a może i ułożenia blachodachówki)może moglibyście kogoś polecic ile to kosztuje ?czy ktos sie orientuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuzyn 17.10.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Szukam firmy, która zainstaluje mi kominek. Podajcie mi namiary na rzetelnych i rozsądnych cenowo. Pozdrawiam,kuzyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekko 19.10.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Sprzedam ok 50 szt bloczkow z betonu komorkowego H+H, odmiana 600 59x24x24 cm. Jest to pozostalosc po budowie, ustawione na palecie. Odbior w Długiej Koscielnej, transport i zaladunek wlasny. Cena 4,5zl /szt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 19.10.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Witam wszystkich budujących. Buduje w okolicach Otwocka Jak wszyscy inni zaczynający w 2007r walczę kolejno z brakiem materiałów, potem fachowców, a teraz recesją. Tak naprawdę to do kompletu brakuje tylko potopu i gradobicia. Do końca 2008r. staram się jakoś zamknąć stan surowy. Do szczęścia brakuje mi sprawdzonego dostawcy i montażysty bramy garażowej segmentowej (Hoorman, Wiśniowski, Krispol). Jeżeli ktoś ma namiar na sprawdzonych i przystępnych cenowo ludzi będę zobowiązany za pomoc i informacje na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzo 20.10.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Witaj, woda w wodociagu miejskim jest przebadana i spelnia normy przewidziane wg sanepidu, poza tym za kazdym razem podczas wykonywania przyłącza, wykonawca ma obowiązek zawieźć próbkę wody, po wcześniejszym przepłukaniu rur do sanepidu w celu uzyskania zaświadczenia do odbioru końcowego przyłącza. Jeśli chodzi o jakość wody, to jest to woda zdecydowanie lepsza od warszawskiej bo pochodzi ze studni głębinowych (nie mylić z oligoceńskimi) a w wawie wode ciągnie 'gruba kaśka' z dna wisły. Jeśli masz zbędne ok 1,5 tyś. to proponuję zamonowanie zmiękczacza wody. Zaoszczedzisz na kupnie soli do zmywarki, calgonu do pralki i na chemi do czyszczenia wszelki urzadzen sanitarnych (nie bedziesz mial nalotu kamienia). pozdrawiam A. Czesc Agnieszka, dziekuje za informacje. Wiem, ze woda w wodociagu miejskim jest przebadana i spelnia wszelakie normy natomiast chodzi mi czy nadaje sie do spozycia przegotowaniu- czytaj robienia herbaty itd. Na Mokotowie w kranach tez plynie woda przebadana i dopuszczona przez Sanepid a jednak herbaty zrobionej na niej nie da sie wypic. Protokól z odbioru przylacza wodnego mam ale czy tam byl jakis papierek z badania wody?? Czyli wnioskujac z Twojej wypowiedzi mozna przyjac, ze woda z Mrowisk nadaje sie do spozycia. Co do zbednych 1,5 tys. zl to na koniec budowy to musze sie zastanowic, bo za ta sume to mozna sporo calgonu i innych medykamentow do pralki czy zmywarki na dlugie lata nakupic. Natomiast powiedz czy rzeczywiscie jest tak zakamieniona? Pralke czy zmywarke moge jeszcze jakos traktowac chemia ale baterie czy brodzik itd. to troche ciezko co troche skrobac kamien. Pozdrawiam marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts