wozniak28 03.01.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Szukam namiaru na godnego polecenia człowieka do instalacji wod-kan w wewnątrz budynku. Z góry serdecznie dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuzyn 05.01.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Szukam namiaru na godnego polecenia człowieka do instalacji wod-kan w wewnątrz budynku. Z góry serdecznie dziękuje U mnie robili kolesie z http://www.hydraulicy.pl. Osobiście jestem z nich zadowolony. Pozdrawiam, kuzyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mala_lenka 10.01.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Sąsiedzi gdzie kupujecie ekogroszek, bo muszę kupić i to teraz ?Podzielcie się namiarami proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.01.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Ekogroszek kupujemy w Sulejówku- Miłosnej zaraz przy bazarze. Braliśmy też ze składu w Halinowie na przeciwko wodociągów ale źle się palił, zostawiał bardzo dużo popiołu a własciwie nie popiołu tylko brył spalonego ekogroszku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MazaQ77 12.01.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 ja kupuje w Brico Depot ale jakosc srednia i drogo - 25kg za 23,97 zl, masakra, a do ktorej jest ten sklad w Sulejówku czynny? moze uda mi sie dzis zajechac... a tak ogolnie ile Wam wychodzi eko groszku lub pelletu na ogrzewanie i jaka powierzchnia domu? u mnie srednio kolo 1 tony miesiecznie na 200 m, brak drzwi wew, temp. 20,5 st. Pozdrowienia dla szanownych sasiadow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.01.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Nie mam pojęcia do której czynny jest ten skład.Moze jutro uda mi się sprawdzic.My narazie tylko dogrzewamy wiec nie jestem w stanie powiedzieć ile zużywamy.Poza tym mamy sporo drewna z budowy i nim tez palimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MazaQ77 13.01.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 w Brico pojawil sie Ekopal, 23,78 zl za 25 kg, bardzo ladnie sie spala, ale cena dobija. ja dzis przeprowadze pewne proby techniczne na surowcu od jednego z moich klientow, jesli beda zadowalajace dam cynk na tanie palenie w kotlach mogacych spalac pellet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.01.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Niestety dzisiaj nie dam rady sprawdzic do której otwarty jest skład. Nie odpalił mi samochód a mąż wraca do domu dopiero jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1 14.01.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Niestety dzisiaj nie dam rady sprawdzic do której otwarty jest skład. Witam sąsiadów, skład w Sulejówku czynny jest do 17 w soboty nie wiem , cena za worek groszku 25 kg -21 zl , luzem 790 zł za tonę , drogo Jakość nawet dobra , dobrze jest kupowac teraz bo nie padało wiec jest w miare suchy i wiecej w worku.Co do spalania to mam domek o pow.uzytkowej 115 m i jak na razie 400 kg na miesiąc , temperatura w domku 23,24 stopnie. Pozdrawiam Czarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.01.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 A masz jakieś tańsze i sprawdzone źródło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1 14.01.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 A masz jakieś tańsze i sprawdzone źródło? Niestety w okolicy nie ma tanich składów . Szukam chetnych do spóki na przywiezienie ze Sląska tam jest po 400 za tone , ale trzeba zamówic cały zestaw tzn. 24 t plus transport to wychodzi 480 za tone ,Gdby znalazło sie jeszcze pieciu chetnych to wyszło by po 4 tony na głowe i w kieszeni zotało by 1,200 na głowe to chyba sporo. Pozdarwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.01.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Faktycznie różnica w cenie powalająca Ja na ten rok nie piszę sie bo tylko dogrzewamy domek przy mrozie ale za rok jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MazaQ77 14.01.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Witam sąsiadów, w tym roku to już chyba nie ma sensu, ale koło czerwca-lipca jak najbardziej jestem za... edit: a ile ten transport? 24 x 80 = 1920 zl, normalnie taki transport kosztuje w granicach 1000 zl, ladne przebicie i ciekawe ile po drodze ladunku niknie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.01.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 No własnie, ciekawe A jak potem ten ekogroszek podzielić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.01.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 A masz jakieś tańsze i sprawdzone źródło? Niestety w okolicy nie ma tanich składów . Szukam chetnych do spóki na przywiezienie ze Sląska tam jest po 400 za tone , ale trzeba zamówic cały zestaw tzn. 24 t plus transport to wychodzi 480 za tone ,Gdby znalazło sie jeszcze pieciu chetnych to wyszło by po 4 tony na głowe i w kieszeni zotało by 1,200 na głowe to chyba sporo. Pozdarwiam Kurcze rzeczywiście dużo taniej. U nas SSZ więc może na przyszłą zimę się też dopiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1 15.01.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 No własnie, ciekawe A jak potem ten ekogroszek podzielić. Myslę ,że z podziałem nie będzie problemu każdy kupi worki i wezmie swoją część , w zeszłym roku 2 tony pakowałem w 50 kg worki godzinke ,dla takiej kasy jaka zostanie poswięce nawet cała sobotę. Co do transportu , to sprzedawca bierze 3 za kilometr x 600 km i juz wiemy ile nas to bedzie kosztować.A ile zginie po drodze ? Mysle ,że nie można wszystkich pakowaĆ do jednego worka.W końcu zacznijmy ufac sobie! I jeszcze jedno , teraz można zobaczyć ile zarabia właściciel składu, zgroza czyste złodziejstwo A jako hurtownik na pewno kupuje po jeszcze niższej cenie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mala_lenka 15.01.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Dziekuję bardzo za info o skladzie i ekogroszku.Ja jak najbardziej pisze sie na takie wspolne zamawianie. Najlepiej latem- sucho i taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.01.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 mam do Was dwa pytania: 1. ile kosztowało was zrobienie projektu podłączenia do wodociągu i kto wam wykonywał ? Proszę o info na PW 2. czy ktokolwiek z was współpracował z firmą Gaz Media, która z ramienia gazowni robi projekty przyłącza gazowego do domu ? będę bardzo wdzięczna za wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vxsniffer 20.01.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Czy ktoś kupował meble kuchenne w Chobocie? Cenowo oni są drodzy? Miałem zamiar zamówić kuchnię w Chobocie, ale meble na 9 m2 (fornir) policzyli ok. 23 tys. W Otwocku identyczny projekt na materiałach z Chobotu kosztuje ok 12 tys. Wnioski? pozdrawiam, vx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.01.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Czy ktoś kupował meble kuchenne w Chobocie? Cenowo oni są drodzy? Miałem zamiar zamówić kuchnię w Chobocie, ale meble na 9 m2 (fornir) policzyli ok. 23 tys. W Otwocku identyczny projekt na materiałach z Chobotu kosztuje ok 12 tys. Wnioski? pozdrawiam, vx W Otwocku jest dużo studii kuchennych. Sama osobiście znam ludzi, którzy się tym zajmują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts