monia77w1 06.02.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Takie spotkania były kiedys. Organizował je Qudlaty. Niestety na ostatnie spotkanie wszyscy krzyczeli, ze przyjdą a potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 06.02.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 monia77w1 napisał: Takie spotkania były kiedys. Organizował je Qudlaty. Niestety na ostatnie spotkanie wszyscy krzyczeli, ze przyjdą a potem Ja to w życiu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavulon 07.02.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Witajcie Poszukuje kogos sprawdzonego do : - ocieplenie styro lub welna lukarn z zewnatrz - wykonawcy przylacza gazowego ( od ogrodzenia do chalupy i w srodku ) , projekt juz mam zrobiony za pomoc wielkie dzieki Pavulon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 10.02.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Pavulon napisał: Witajcie Poszukuje kogos sprawdzonego do : - ocieplenie styro lub welna lukarn z zewnatrz - wykonawcy przylacza gazowego ( od ogrodzenia do chalupy i w srodku ) , projekt juz mam zrobiony za pomoc wielkie dzieki Pavulon Cześć. Do ogrodzenia robiła mi gazownia (a właściwie DAR-GAZ, który robi dla gazowni). Wyszło taniej niż samemu się szarpać drogami powiatowymi. Od ogrodzenia robił P. Lesiński. Szybko i bez zbędnych problemów. Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavulon 10.02.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 qdlaty napisał: Pavulon napisał: Witajcie Poszukuje kogos sprawdzonego do : - ocieplenie styro lub welna lukarn z zewnatrz - wykonawcy przylacza gazowego ( od ogrodzenia do chalupy i w srodku ) , projekt juz mam zrobiony za pomoc wielkie dzieki Pavulon Cześć. Do ogrodzenia robiła mi gazownia (a właściwie DAR-GAZ, który robi dla gazowni). Wyszło taniej niż samemu się szarpać drogami powiatowymi. Od ogrodzenia robił P. Lesiński. Szybko i bez zbędnych problemów. Q. Dzieki Dar-gaz wlasnie zrobil mi projekt A p. Lesinskiego znam bo robil mi przylacze wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 11.02.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Witam Wszystkich z forumod kilku mc śledzę forum, budując się w miejscowości Zagórze (krańce gminy)Nie mniej aby czasem dostać jakiś namiar na wykonawcę polecanego przesyłany jest na priv - stąd zostałem niejako zmuszony zaprzestać anonimowości. zatem dziś w stanie surowym witam grono sąsiadów z bliska i daleka PozdrawiamAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
archim 11.02.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Witam, skoro Adam ogłosił forumową abolicję i się ujawnił, to i ja nabrałaem odwagi, tym bardziej że i moja sytuacja budowlana jest podobna - stan surowy. Pozdrawiam i starych, i nowych Forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madaslod 12.02.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Witam wszystkichJa również rozpoczełam budowę domku w Halinowie i jestem na etapie poszukiwania ekipy do stanu surowego, czy możecie polecic kogoś solidnego??? Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 12.02.2009 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Abolicja a wszyscy tacy "surowi"? Lagodniejmy... Powodzenia nowo ujawnionym, trzymam kciuki. Ja budowalem sie 2 lata temu - moja ekipa nie dziala juz w centralnej Polsce, wiec przykro mi, ale nie zdam Wam sie na nic... 3majcie sie H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
archim 12.02.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Jeżeli sam twórca halinowskiego forum daje mam zielone światło, to pewnie pójdzie jak po maśle. Dziękujemy, dziękujemy... Bardzo surowi nie jesteśmy, bo z udzielanych na tym forum światłych rad zacnych budujących korzysatliśmy nie raz, choc anonimowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ludek77 13.02.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 No doobra. I ja wyjde z cienia... Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 13.02.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Jeżeli ktoś zaczyna i nie ma na działce gdzie się podziac, gdzie schowac narzędzia ,przespac się i schowac przed deszczem , schowac łopaty i materiały - szuka baraku dla ekipy bezpiecznego i bez uszkodzeń to mam do sprzedania : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=555147314 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=555147314 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 14.02.2009 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Lolek70 napisał: 1 napisał: monia77w1 napisał: Co do samego oddania przyłącza to mogę polecić Witka Dobiesza 601 742 347 Bardzo dziękuje. Pozdrawiam Jak macie mocne nerwy, to go bierzcie Jak ktoś chce szczegóły - proszę na priva. pozdrawiam Hej jak dawno tu nie zaglądałem Lolek, czemu nie jesteś zadowolony z Witka? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 14.02.2009 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 mala_lenka napisał: Sąsiedzi gdzie kupujecie ekogroszek, bo muszę kupić i to teraz ?Podzielcie się namiarami proszę... napisz na priva to Ci poszukam i znajdę namiar mam trochę doświadczenia w tej kwestii pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 14.02.2009 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 1 napisał: monia77w1 napisał: A masz jakieś tańsze i sprawdzone źródło? Niestety w okolicy nie ma tanich składów . Szukam chetnych do spóki na przywiezienie ze Sląska tam jest po 400 za tone , ale trzeba zamówic cały zestaw tzn. 24 t plus transport to wychodzi 480 za tone ,Gdby znalazło sie jeszcze pieciu chetnych to wyszło by po 4 tony na głowe i w kieszeni zotało by 1,200 na głowe to chyba sporo. Pozdarwiam Z ekonomicznego punktu jestem za.. na przyszły rok .bo u nas w okolicy drogo jak cholera jest jedno ale Czy ten ekogroszek jest sprawdzony? W ekogroszku ważna jest spiekalność Użytkuję piec 2 rok i z mojego punktu widzenia nr 1) jakość nr 2 ) cena pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 15.02.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 16.02.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 madaslod napisał: Witam wszystkich Ja również rozpoczełam budowę domku w Halinowie i jestem na etapie poszukiwania ekipy do stanu surowego, czy możecie polecic kogoś solidnego??? Z góry dziękuje Cześć, Polecam Pana Mariana i jego ekipę - u mnie budowali i jestem zadowolony Kontakt: +48604482627 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 16.02.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Pitekk napisał: Hej jak dawno tu nie zaglądałem Lolek, czemu nie jesteś zadowolony z Witka? pozdrawiam Piotrek, rzeczywiście dawno Cię tu nie było... Gdzie żeś się podziewał? W wolnej chwili wrzucę Ci słówko na priva pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 16.02.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 No to do 3 razy sztuka na dzień Dostał ktoś z Was ostatnio pozwolenie na użytkowanie? Jak wygląda sprawa audytu energetycznego? Ile to kosztuje? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 16.02.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Lolek70 napisał: No to do 3 razy sztuka na dzień Dostał ktoś z Was ostatnio pozwolenie na użytkowanie? Jak wygląda sprawa audytu energetycznego? Ile to kosztuje? pozdrawiam Ja, ale papiery złożyłem jeszcze w grudniu, więc mnie audyt nie obejmował. Kup certyfikat na allegro - cena 400-600 zł. I tak do niczego Ci się nie przyda... Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts