monia77w1 06.02.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Takie spotkania były kiedys. Organizował je Qudlaty. Niestety na ostatnie spotkanie wszyscy krzyczeli, ze przyjdą a potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 06.02.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Takie spotkania były kiedys. Organizował je Qudlaty. Niestety na ostatnie spotkanie wszyscy krzyczeli, ze przyjdą a potem Ja to w życiu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavulon 07.02.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Witajcie Poszukuje kogos sprawdzonego do : - ocieplenie styro lub welna lukarn z zewnatrz - wykonawcy przylacza gazowego ( od ogrodzenia do chalupy i w srodku ) , projekt juz mam zrobiony za pomoc wielkie dzieki Pavulon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 10.02.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Witajcie Poszukuje kogos sprawdzonego do : - ocieplenie styro lub welna lukarn z zewnatrz - wykonawcy przylacza gazowego ( od ogrodzenia do chalupy i w srodku ) , projekt juz mam zrobiony za pomoc wielkie dzieki Pavulon Cześć. Do ogrodzenia robiła mi gazownia (a właściwie DAR-GAZ, który robi dla gazowni). Wyszło taniej niż samemu się szarpać drogami powiatowymi. Od ogrodzenia robił P. Lesiński. Szybko i bez zbędnych problemów. Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavulon 10.02.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Witajcie Poszukuje kogos sprawdzonego do : - ocieplenie styro lub welna lukarn z zewnatrz - wykonawcy przylacza gazowego ( od ogrodzenia do chalupy i w srodku ) , projekt juz mam zrobiony za pomoc wielkie dzieki Pavulon Cześć. Do ogrodzenia robiła mi gazownia (a właściwie DAR-GAZ, który robi dla gazowni). Wyszło taniej niż samemu się szarpać drogami powiatowymi. Od ogrodzenia robił P. Lesiński. Szybko i bez zbędnych problemów. Q. Dzieki Dar-gaz wlasnie zrobil mi projekt A p. Lesinskiego znam bo robil mi przylacze wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 11.02.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Witam Wszystkich z forumod kilku mc śledzę forum, budując się w miejscowości Zagórze (krańce gminy)Nie mniej aby czasem dostać jakiś namiar na wykonawcę polecanego przesyłany jest na priv - stąd zostałem niejako zmuszony zaprzestać anonimowości. zatem dziś w stanie surowym witam grono sąsiadów z bliska i daleka PozdrawiamAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
archim 11.02.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Witam, skoro Adam ogłosił forumową abolicję i się ujawnił, to i ja nabrałaem odwagi, tym bardziej że i moja sytuacja budowlana jest podobna - stan surowy. Pozdrawiam i starych, i nowych Forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madaslod 12.02.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Witam wszystkichJa również rozpoczełam budowę domku w Halinowie i jestem na etapie poszukiwania ekipy do stanu surowego, czy możecie polecic kogoś solidnego??? Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 12.02.2009 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Abolicja a wszyscy tacy "surowi"? Lagodniejmy... Powodzenia nowo ujawnionym, trzymam kciuki. Ja budowalem sie 2 lata temu - moja ekipa nie dziala juz w centralnej Polsce, wiec przykro mi, ale nie zdam Wam sie na nic... 3majcie sie H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
archim 12.02.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Jeżeli sam twórca halinowskiego forum daje mam zielone światło, to pewnie pójdzie jak po maśle. Dziękujemy, dziękujemy... Bardzo surowi nie jesteśmy, bo z udzielanych na tym forum światłych rad zacnych budujących korzysatliśmy nie raz, choc anonimowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ludek77 13.02.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 No doobra. I ja wyjde z cienia... Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 13.02.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Jeżeli ktoś zaczyna i nie ma na działce gdzie się podziac, gdzie schowac narzędzia ,przespac się i schowac przed deszczem , schowac łopaty i materiały - szuka baraku dla ekipy bezpiecznego i bez uszkodzeń to mam do sprzedania : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=555147314 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=555147314 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 14.02.2009 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Co do samego oddania przyłącza to mogę polecić Witka Dobiesza 601 742 347 Bardzo dziękuje. Pozdrawiam Jak macie mocne nerwy, to go bierzcie Jak ktoś chce szczegóły - proszę na priva. pozdrawiam Hej jak dawno tu nie zaglądałem Lolek, czemu nie jesteś zadowolony z Witka? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 14.02.2009 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Sąsiedzi gdzie kupujecie ekogroszek, bo muszę kupić i to teraz ?Podzielcie się namiarami proszę... napisz na priva to Ci poszukam i znajdę namiar mam trochę doświadczenia w tej kwestii pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 14.02.2009 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 A masz jakieś tańsze i sprawdzone źródło? Niestety w okolicy nie ma tanich składów . Szukam chetnych do spóki na przywiezienie ze Sląska tam jest po 400 za tone , ale trzeba zamówic cały zestaw tzn. 24 t plus transport to wychodzi 480 za tone ,Gdby znalazło sie jeszcze pieciu chetnych to wyszło by po 4 tony na głowe i w kieszeni zotało by 1,200 na głowe to chyba sporo. Pozdarwiam Z ekonomicznego punktu jestem za.. na przyszły rok .bo u nas w okolicy drogo jak cholera jest jedno ale Czy ten ekogroszek jest sprawdzony? W ekogroszku ważna jest spiekalność Użytkuję piec 2 rok i z mojego punktu widzenia nr 1) jakość nr 2 ) cena pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 15.02.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 16.02.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Witam wszystkich Ja również rozpoczełam budowę domku w Halinowie i jestem na etapie poszukiwania ekipy do stanu surowego, czy możecie polecic kogoś solidnego??? Z góry dziękuje Cześć, Polecam Pana Mariana i jego ekipę - u mnie budowali i jestem zadowolony Kontakt: +48604482627 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 16.02.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Hej jak dawno tu nie zaglądałem Lolek, czemu nie jesteś zadowolony z Witka? pozdrawiam Piotrek, rzeczywiście dawno Cię tu nie było... Gdzie żeś się podziewał? W wolnej chwili wrzucę Ci słówko na priva pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 16.02.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 No to do 3 razy sztuka na dzień Dostał ktoś z Was ostatnio pozwolenie na użytkowanie? Jak wygląda sprawa audytu energetycznego? Ile to kosztuje? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 16.02.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 No to do 3 razy sztuka na dzień Dostał ktoś z Was ostatnio pozwolenie na użytkowanie? Jak wygląda sprawa audytu energetycznego? Ile to kosztuje? pozdrawiam Ja, ale papiery złożyłem jeszcze w grudniu, więc mnie audyt nie obejmował. Kup certyfikat na allegro - cena 400-600 zł. I tak do niczego Ci się nie przyda... Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts