PRYMI 20.03.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Witam sąsiadów,Znacie może jakiegoś kierownika budowy z uprawnieniami na gaz?Pozdrawiam PRYMI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bart772 20.03.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 W ramach wiosennych porządków mam na zbyciu prowizorkę budowlana - w skrzynce licznik, 4 bezpieczniki, 2 gniazda 230, jedno 380 V.Wszystko za 350 zeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZbynioR 21.03.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 pytanie z serii bytowych Właśnie wróciliśmy z synkiem do domu i musimy wybrać jakaś przychodnię dla niego, dlatego też pytamy o pediatrów .Jakiś dobry? W jakiej przychodni? a czy wiecie może czy w przypadku niemowlaków, jest w Halinowie coś takiego jak położna środowiskowa? Która przychodzi po porodzie? . A jak nie to co w Sulejówku albo Starej Miłosnej? jak nie Halinów?? Nie wiem kompletnie gdzie się z tym tematem zorientować poradźcie coś proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 21.03.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Czesc ZbynioR, Ja poszedlem ze swoim synkiem do przychodni w Halinowie na Mickiewicza z ksiazeczka zdrowia dziecka i legitymacja ubezpieczeniowa zony i dziecka. Wypelnilismy formularze rejestracyjne i po krzyku. Pewnie tam sie tez dowiesz o poloznej srodowiskowej.Generalnie korzystamy z Centrum Medycznego LIM - bo tam mamy pakiet.Ktos nam kiedys polecil Pania dr z przychodni w Sulejowku, ul. Armii Krajowej 21, dr Pajchel - tel na pewno mozna wygooglowac. Nie udalo nam sie w Halinowie i okolicy znalezc zadnego prywatnego pediatry, ktory przyjechalby do domu. Gdybys kogos znalazl, daj nam znac. pzdr H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 21.03.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Prywatne dojeżdza dr Surowska z Sulejówka ale gdzieś wsiakł mi numer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 23.03.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Nie udalo nam sie w Halinowie i okolicy znalezc zadnego prywatnego pediatry, ktory przyjechalby do domu. Gdybys kogos znalazl, daj nam znac. Z Sulejówka dojeżdża do dziecka dr Nowicka z przychodni w Sulejówku tel: 607-282-575 Bardzo dobra jest też dr Jelonek z Sulejówka, częściej przyjmuje u siebie ale jak dziecko bardzo chore to i dojeżdża - tel: 602-342-892 pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 23.03.2009 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Dziekuje! Na forumowiczow mozna liczyc! Tym razem jednak mnie jakas cholera dorwala i trzyma... Wiec dzisiaj siedzac w chalupce sobie posluchalem jak wiatr duje i napiera na dach... Wytrzymal.... ale hustawka na podworku kawalek pofrunela... Tak jak i choinka w doniczce. Oj dzialo sie.... Ale juz wiosna nadchodzi.... roztopy..... pacholeta mozna w blocko wypuscic i niech sie hartuja..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 30.03.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 ma ktoś może na zbyciu wychodek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka Szutko 01.04.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Witajcie,Może ktoś z Was ma na zbyciu stemple budowlane??Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.04.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Witajcie, Może ktoś z Was ma na zbyciu stemple budowlane?? Aga właśńie się pozbyłam w poniedziałek ale mam kominy Shiedla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavulon 01.04.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Witajcie, Może ktoś z Was ma na zbyciu stemple budowlane?? Aga My mamy jakies 240 szt 2.9m 3.0m oddam po 3 zl transport wlasny sulejowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.04.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Ja posiadam - jedną paletę Porotherm 25 PWKilka elementów kominów Schiedel 1. Trójnik Rondo Plus 182. 5sztuk Rura ceramiczna dł. 33cm Rondo Plus śr. 203. Rura ceramiczna Pro Advance 1,33cm i 66cm śr 18 http://img294.imageshack.us/img294/1283/zdjcie0046.jpg http://img366.imageshack.us/img366/9462/zdjcie0045.jpg http://img294.imageshack.us/img294/1629/zdjcie0044.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 02.04.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Przymierzam się do ogrodu, a że z braku funduszy będę się bawił sam mam kilka pytań: 1. Ile kosztuje kora ? Byli u mnie jegomoście proponując 8 pln za worek... czy to tanio czy drogo i ewentualnie może znacie jakieś miejsce gdzie można ją tanio kupić...?? 2. Gdzie najtaniej dostanę nasiona na trawnik......??? Z góry dzięki za wszelkie inf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudia trąbicka 02.04.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 witam potrzebuje prowizorki budowlanej skrzynke i kabel 40 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spiochu 03.04.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Potrzebuję namiary na stolarza, który podejmie zrobić się balustradę tzw. krzyżową. Chodzi o coś w takim stylu jak balustrady pokazane w połowie tego wątku. Druga opcja to stolarnia, która podejmie się z drewna własnego/klienta dociąć odpowiednio zwymiarowane elementy do takiej balustrady. Boję się, że stolarz sobie za dużo krzyknie za mb i bedę musiał ją zaprojektować i zrobić sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 04.04.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Przymierzam się do ogrodu, a że z braku funduszy będę się bawił sam mam kilka pytań: 1. Ile kosztuje kora ? Byli u mnie jegomoście proponując 8 pln za worek... czy to tanio czy drogo i ewentualnie może znacie jakieś miejsce gdzie można ją tanio kupić...?? 2. Gdzie najtaniej dostanę nasiona na trawnik......??? Z góry dzięki za wszelkie inf. Ad.1. wejdź na allegro i sprawdź koszt worka kory, najtaniej jest w okolicach Wołomina ok 3,5-4,0 zł / worek, powyżej 100 worków przywożą gratis. Ad.2. w marketach budowlanych ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alawenda 05.04.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 witam Sasiadow z bliska i daleka mam pytanie o ekipe od wylewek-czy moge liczyc na namiary i jaki koszt? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej973 08.04.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Witam Mam do sprzedania blaszak o wymiarach 3 x 4 m. Służy łmi jako przechowalnia materiałów i narzędzi do budowy domu. Teraz jest mi niepotrzebne i chętnie go komuś niedrogo odsprzedam. Stan bardzo dobry. Mam jeszcze deski tzw. kantówki, calówki. Wysuszone, przezimował pod plandeką. Dodatkowo są to deski świerkowe impregnowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markiz 09.04.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Sprzedam kompletną prowizorkę do prądu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 10.04.2009 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Pogoda na zewnatrz zacna! Sloneczko swieci i suszy podmokle laki i pola wokol naszych domow. Nic tylko cieszyc sie wiosna, zapachem ziemii i nadchodzacym przedluzonym weekendem... Wszystkim forumowiczom zycze Wesolych Swiat, by trud i pot budowy zmyl z Was ktos obficie w Lany Poniedzialek i by kazdy mial wiecej czasu na przytulenie rodziny i na czerpanie radosci z tego co osiagnal (oczywiscie wiecej czasu nie ma oznaczac mniej kasy.... ) pozdrawiam wszystkich Wielkanocnie Hefalump Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts