Edek24 21.04.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Witam, poszukuję namiaru na piasek z przeznaczeniem na podniesienie gliniastego terenu (pod czarnoziem/kostkę) jak dobrze znanemu nam wszystkim. Jeżeli coś ktoś zna konkretne ceny za konkretną ilość to poproszę o namiar. Oczywiście mam na myśli piasek z odrobiną czegoś a nie np miejscową glinę z miejscowego stawu rybnego. Gliny i innego badziewia Ci u mnie dostatek. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 21.04.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Drodzy inwestorzy obecni i przyszli poniżej kilka namiarów na ludzi i firmy z którymi współpraca podczas budowy była bezproblemowa i przynosiła wiele satysfakcji z dobrze wydanych pieniędzy. Dodatkowo kilka kontaktów w moim dzienniku. Wykończeniówka DWIE EKIPY (tych fachowców należało by sklonować)Glazura, terakota, zabudowa karton - gips, sztablatura, malowanie, biały montaż, renowacja kamienia, biały montaż i wiele innych.GORĄCO POLECAM – SUPER EKIPA – DOSKONAŁA WSPÓŁPRACA (uratowali mi życie po poprzedniej ekipie) 1. PAN JAREK PLUS EKIPA509 237 944 2.PAN ANDRZEJ I PAN PIOTR 500 186 854 STAN SUROWY z Więźbą plus ELEWACJA (styropian plus tynk)Pan Jan – wielokrotnie polecany na forum504 009 293 DACHÓWKA plus super wykonawcaMichał Dąbrowiczdoradca techniczny firmy Dachlux0 500 116 2920 608 475 793Oferta p. Michała była najlepsza Polecam super ekipę od podbitki.U mnie Panowie robili 1,5 dnia i wyszło super fajnie i co najważniejsze - tanio.PolecamMożna się powołać na Krzysztofa z ul. BieszczadzkiejArtur Niedźwiecki, Lares ,501-662-245 POLECAM FIRME OD PORECZY I BARIEREK SCHODOWYCHRozsądne ceny i terminy, szybki i dokładny montażKontakt 774 81 81 Z czystym sumieniem mogę polecić: GEODEZJA- Pan Marcin 607 156 380- Pan Jakub 601 812 084Obaj panowie są z firmy MK GEO- polecam od początku do końca inwestycji- terminowi i słowni i bardzo dobra cena- zawsze przygotowani np. szkic wytyczenia co ułatwia i przyspiesza pracę- Panowie posiadają bardzo dobry kontakt z firmą STD NASIŁOWSKI (przyłącza gazowe, kanalizacyjne, wodociągowe i inne ) Proszę się powołać na Krzysztofa z ul Bieszczadzkiej to może będzie rabacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przembar 21.04.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Witam! Mam chyba dobrą oferte na wywiercenie studni głębinowej: 120zł za metr w rurach pcv 120mm z materiałem (czyli z filtrem i tym wszyskiem co potrzebne jakieś obsypki korki czy coś tam).Wierce zaraz po weekendzie majowym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mat01 21.04.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 jak w temacie okolo 120 szt dachowki Creaton kera pfane braz oraz 13 gasiorow podstawowych w okazyjnej cenie, zainteresowane osoby prosze o kontakt na pryw. mam takze do sprzedania za nie duze pieniadze budowlany, porzadny WCpozdrawiam,mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 22.04.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Cześć, Polecam Ci dekarzy, którzy współpracują z Dachluxem. Słyszałem wiele dobrych opinii o nich. Jeden z nich, pan Salamończyk krył dach u mnie. Tel. +48 501-795-052. Pewnie nie najtańszy, ale słowny, kontaktowy i solidny. A 4 posty temu Kris19 polecał innego współpracownika Dachluxu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 22.04.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 ooo... był post, a już go nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bezdomna 22.04.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Mam pytanie o trawnik. Czy ktoś wie może, skąd wziąć glebogryzarkę, ew. traktor z talerzówką? Już wiem, że koń nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziarax 22.04.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Glebogryzarkę można wypożyczyć o tutaj http://www.jarton.com.pl/index.php?pid=3&id=9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malgo115 23.04.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 kto jest zadowolony z dekarza , interesuje mnie dachówka ceramiczna.szukam namiary na solidnego wykonawcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 23.04.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Malgo, było o dekarzach, jakieś 6 postów temu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malgo115 23.04.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 dzięki za podpowiedz, powiedz mi jaką masz dachówkę u siebie, bo ciągle szukam koloru i firmy , może mi coś doradzisz jako inwestor, tylko nie wysyłaj mnie do firmy.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 23.04.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 23.04.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Czy ktoś z szanownych kolegów/koleżanek poleci pewną i niedroga hurtownie materiałów dachowych. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 23.04.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Sąsiedzi wiem, że Zajączek już był a do Gwiazdki jeszcze droga daleka ale z okazji dowolnej: moze być 1 maja, albo 3 maja, 26 maja albo 1 czerwca albo coś postanowiłam robić prezenty w postaci: DAJE DARMO, za dobre słowo, byle ktoś sobie owe cuda zabrał. Oddaję:piasek, moze byc użyty do zasypania dołu po fundamencie, albo zrobienia gigantycznej piaskownicy oj ze dwie wywrotki będądrewno iglaste na opał jak dla mnie to palenia na 2 miesiące, pod warunkiem, ze codziennieoraz jakieś za gotówkę nie wielką silikaty 24 cm i bloczki fundamentoweTo jak by ktoś chciał zabrać to proszę o liścikseredeczności Tosieńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malgo115 24.04.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Kochani, dzięki za dobre rady, teraz muszę podjąć decyzję co do koloru komina. dachówka będzie miedziana, okna złoty dąb. W projekcie komin jest biały. Jaki kolor ceły klinkierowej komina jest dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przembar 24.04.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Może ktoś ma barak na sprzedaż? tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 25.04.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Cześć, Polecam Ci dekarzy, którzy współpracują z Dachluxem. Słyszałem wiele dobrych opinii o nich. Jeden z nich, pan Salamończyk krył dach u mnie. Tel. +48 501-795-052. Pewnie nie najtańszy, ale słowny, kontaktowy i solidny. A 4 posty temu Kris19 polecał innego współpracownika Dachluxu pozdrawiam Cześć Lolek Co do Pana Salomończyka masz rację , bardzo solidny i słowny..ale bardzo drogi Robił u mnie garaż wolnostojący 50 m i wziął więcej niż poprzedni dekarz Pan Gal z Sulejówka, za pokrycie całego domu . Pana Gala nie polecam , no chyba że ktoś ma stalowe nerwy. Ale, że był bardzo tani to inna sprawa. Salomończyk solidny i drogi Gal niesolidny i tani ,ale pracowity W przyrodzie zawsze musi być równowaga Acha, Pan Salomończyk ma w modzie brać materiały z Dachluxu po czym wystawia na nie faktury na swoją firmę. Oczywiście z podatkiem 7 % , a nie 22 %. Także kupuje tanio , a sprzedaje drogo. I jeszcze jedno . Coś dużo mu wychodzi tych materiałów , jakieś 2 razy więcej niż innym dekarzom Reasumując decyzja należy do inwestora Obaj Panowie mieli sporo "zalet". Napewno Salomończyk jest słowny, a to bardzo ważne w natłoku budowy. Jak ktoś ma dużo kasy sugerowałbym jego Można zaoszczędzić na zdrowiu pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 25.04.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Mam pytanie o trawnik. Czy ktoś wie może, skąd wziąć glebogryzarkę, ew. traktor z talerzówką? Już wiem, że koń nie da rady Z Ramirentu na Ostrobramskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bezdomna 25.04.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Dziękuje za rady w sprawie trawnika. Pożyczyłam glebogryzarkę razem z panem, który ja obsłuży. Mam nadzieję, że pójdzie to sprawniej, niż gdyby miał to robić mój małżonek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 26.04.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Kochani, dzięki za dobre rady, teraz muszę podjąć decyzję co do koloru komina. dachówka będzie miedziana, okna złoty dąb. W projekcie komin jest biały. Jaki kolor cegły klinkierowej komina jest dobry. Witam, Jaki kolor dobry? - taki jak Ci się podoba, ja mam klinkier crh klinkier bursztyn plus fuga z cementu klasy I (bez barwników), fajnie wyszło, tak normalnie. Też mam okna złoty dąb a blachodachówkę ceglastą lindab topline z głębokim profilem i ładnie się zgrało. Tak naprawdę, tylko ludzie bezpośrednio zainteresowani patrzą na komin, ważne: żeby nie przeciekał, był pionowy i prosty oraz miał cug, reszta to szczegóły. Ponawiam apel o namiar na piasek na podniesienie gruntu, ktokolwiek widział, ktokolwiek wie poproszę namiar. ze sportowym pozdrowieniem edek24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts