nieosiagalny 11.05.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Czy ktoś robił ocieplenie swojego domu wełną? Czy możecie polecić swoją ekipę jeśli jesteście z niej zadowoleni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zośka1719500575 13.05.2009 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Czy ktoś wie, czemu nie można od wczoraj wejść na http://www.halinow.org? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 13.05.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Witam, mam do odsprzedania używaną RBtkę (skrzynka z podlicznikiem i gniazdami 1-f i 3-f) dla zainteresowanych mogę podesłać zdjęcia proszę o kontakt na priva cena: 300 PLN pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zośka1719500575 13.05.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Witam, mam do sprzedania welnę ursa df40 20cm i 15cm, trzy okna polaciowe drewniane roto a także ksztaltki (daszki) ogrodzeniowe dwuspadowe czerwone. Więcej informacji lub zdjęcia mogę przeslać na priva pozdrawiam, z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spiochu 13.05.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Czy ktoś ma pożyczyć na kilka dni wiertnicę zwaną też dołownicą? Będę stawiał ogrodzenie i strasznie nie chce mi się machać łopatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 14.05.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Witam.Pytanie: czy opłaca się inwestować w zawór przeciwskażeniowy plus podlicznik i jego legalizację celem bezpowrotnego zużycia wody(ogród). Dochodzą jeszcze opłata abonamentowa itd. Wielkość terenu zielonego około 800m2. Poproszę o rady i spostrzeżenia. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 14.05.2009 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Witam. Pytanie: czy opłaca się inwestować w zawór przeciwskażeniowy plus podlicznik i jego legalizację celem bezpowrotnego zużycia wody(ogród). Dochodzą jeszcze opłata abonamentowa itd. Wielkość terenu zielonego około 800m2. Poproszę o rady i spostrzeżenia. PZDR Czesc, Jesli dobrze Cie zrozumialem, pytasz, czy warto zrobic odgalezienie w przylaczu wodnym by "z oddzielnego licznika" podlewac ogrod i nie placic za scieki z tej objetosci wody? Ja przez podlewanie (mam automatyke) w ubieglym roku zaplacilem o ok 1000 pln wiecej. W tym roku bede chcial zrobic studnie tylko do podlewania ogrodu. pzdr H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radams 14.05.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Znalazłem na stronie gminy, może to kogoś zainteresuje... Urząd Miejski w Halinowie informuje, że z udziałem przedstawiciela Burmistrza Halinowa obędą się zebrania mieszkańców niżej wymienionych miejscowości: 1. Budziska, dnia 12 maja 2009 roku o godz. 18.00. 2. Chobot, dnia 13 maja 2009 roku o godz. 18.00. 3. Żwirówka, dnia 14 maja 2009 roku o godz. 18.00. 4. Michałów-Bankówka dnia 14 maja 2009 roku o godz. 19.30. Na spotkaniach zostaną przekazane informacje na temat możliwości budowy przydomowych oczyszczalni ścieków ze środków unijnych oraz warunki ich realizacji i eksploatacji. Spotkania dot. możliwości budowy przydomowych oczyszczalni ścieków ze środków unijnych. Piszę po raz pierwszy na tym forum, więc witam się i pozdrawiam serdecznie przyszłych sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 14.05.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Ktoś z szanownych forumowiczów może polecić sprawdzonego dekarza (dachówka ceramiczna)? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 14.05.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Czy ktos wie co sie stało z forum halinowa? (http://www.halinow.org) Nie mogę się dostać i wyskakuje komunikat ze nie mam dostepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MazaQ77 14.05.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 no faktycznie nie działa :/ a z innej beczki: jak sąsiedzi wygląda sprawa ze schodami drewnianymi (na beton), bez podstopnic, same trepy: dąb, buk, buk czerwony? jakie są Wasze doświadczenia, jakie koszty? mam 18 stopni na schodach po łuku (jak w avatarze ) plus dwa długie zejściowe do saloniku, pierwsza wycena: dąb - 9800, buk 7000, buk czaerwony 8000. Jakie są mniej więcej realia rynkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MazaQ77 14.05.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 @nurni: dzięki za odpowiedź, człowiek który był u mnie - spec od terenów zielonych powiedział dokładnie to co opisałeś ale koszty mnie załamały. Stanęło na podniesienieu terenu + 15 cm, na to nawiezieniu dobrej ziemi ogrodowej (50zl /1m3 ) - potrzeba tego ok 80 m3 na oko fachowca :/ i wysianiu dobrej mieszanki traw. Gliny pod spodam kazał nie ruszać - podobno docenie ten ruch przy żadszym podlewaniu bo wilgoć będzie dłużej się utrzymywać - zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 14.05.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Hejka, buduje w OKuniewie, tzn zaczynam za 2 tyg:D mam pytanko skad braliscie piasek zolty wislak i z ktorej hurtowni materialy budowlane,skad stal? skad tarcice? Dzieki wielkiePozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MazaQ77 15.05.2009 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Witamy a teraz zapraszamy do czytania forum, na wszystkie swoje pytania znajdziesz po kilkanascie odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radams 15.05.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Szanowni sąsiedziCzy ktoś z Was budował przydomową oczyszczalnię ścieków w Kazimierowie? Planuję w najbliższym czasie budowę domu i zastanawiam się nad rezygnacją z szamba na rzecz takowej oczyszczalni, nie wiem czy nie będzie sprzeciwu starostwa. Był ktoś może na spotkaniach w tej sprawie z Burmistrzem, o których pisałem powyżej? Może jakieś informacje? Będę bardzo wdzięczny.PozdrawiamRafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 15.05.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 wklejam link do aukcji allegro: http://www.allegro.pl/item636265166_zbiornik_hydroforowy_przeponowy_150l_hydrofor.html W naszych okolicach bez problemu go podrzucimy za czekolade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 15.05.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Szanowni sąsiedzi Czy ktoś z Was budował przydomową oczyszczalnię ścieków w Kazimierowie? Planuję w najbliższym czasie budowę domu i zastanawiam się nad rezygnacją z szamba na rzecz takowej oczyszczalni, nie wiem czy nie będzie sprzeciwu starostwa. W prawdzie nie jestem z Kazimierowa ale odpowiem Ja oraz mój sąsiad przez płot mamy POŚ-ie tlenowe Sprzeciwu starostwa nie było, moja śmiga już 1,5 roku, sąsiada kilka miesięcy. Polecam takie rozwiązanie, czas zwrotu w porównaniu z szambem to ok 2-2,5 roku w zależności kto ile wody zużywa, a jaka wygoda pozdrawia A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radams 18.05.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 To dobra wiadomość, dziękuję A czy mógłbym prosić o namiary na wykonawcę? też myślę o tlenówce. A czy mógłbyś księciuniu napisać orientacyjny koszt takiego urządzenia? cenę samej oczyszczalni mogę znaleźć w necie, ale montażu już trudniej się doszukać, a tutaj podobna okolica... z góry dzięki Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zośka1719500575 19.05.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Witam, mam do sprzedania welnę ursa df40 20cm i 15cm, trzy okna polaciowe drewniane roto a także ksztaltki (daszki) ogrodzeniowe dwuspadowe czerwone. Więcej informacji lub zdjęcia mogę przeslać na priva pozdrawiam, z. Ponawiam ofertę. Czy nikt się nie buduje i nie potrzebuje ww rzeczy? Można też ponegocjować...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 19.05.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Uwaga odsprzedam po sąsiedzku:42 paczki wełny do ocieplenia strychu 10 c,. 15 paczek 15 cm. i barakowóz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts