Lolek70 21.05.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Witam, mam do odsprzedania używaną RBtkę (skrzynka z podlicznikiem i gniazdami 1-f i 3-f) dla zainteresowanych mogę podesłać zdjęcia proszę o kontakt na priva cena: 300 PLN pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przembar 24.05.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Witam, czy ktoś może polecić sprawdzoną firme dekarską do ceramiki. Wykonawca umówiony wcześniej wykpił sie na trzy miesiące przed terminem robót. Nie wiem uda mi sie kogoś sensownego znaleźć. Najlepiej Sprawdzoną firme poprosze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 24.05.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Witajcie,poszukuje kogos do kanalizacji bardzo pilne!!!! macie kogos do polecenia???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam112 24.05.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 co do kanalizacj to pan smigielski tel501510696 co do robot ziemnych pan rosik tel886637876 ziemia piach koparka itd muraze jak znajde nr to podam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 24.05.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 murarzy mamsuper ludzie, mam nadzieje ze wspolparaca z nimi bedzie taka jak wielu ludzi mi opowiadalo Pan Grzegorz 695742115 no i mam elektryka super facet,robil u moich rodzicow i bedzie robil u nas na 1000% Pan Rafał 502 640 580 Beton bede brala z Incobetu z Rembertowa, dobra cena i podobno i jakosc H+H od kowalczykaa materialy budowlane + stal jak narazie z marek ze skladu budowlanego - ceny niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 24.05.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 aaa zapomnialam dodachumus sciagaja sobie sami budowlancy w ceniewynajmuja koparke i sami sobie sciagaja, dla mnie super aa piach z piaskarni siany wislak z Wawra 500zl / 20t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 27.05.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Z godnych polcenia wykonawców, którzy pracowali u mnie: 1. dachy, ocieplenia p.Marek 516516425 2. hydraulik, choć jego ekipa też zajmuje się wykończeniówką p.Sławek 691782386 http://www.superhydraulik.pl 3. tynki c-w Polecam Braci - tel. do jednego z nich 661117760. Robią szybko i solidnie, z własnym materiałem. Tak sprawnej ekipy dawno nie widziałem Można powołać się na Adama z Zagórza Pozdrawiam Adamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOM_SZCZESLIWY 27.05.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Witam mam pytanie, planujemy murować kominy z cegły pełnej, czy PRZESTRZEŃ między kominem a wkładem ceramicznym (jak również kwasówką) wypełniać wełną na całej powierzchni przestrzeni czy np. mozna wełną dawać co kilka cm????????? jaką wełną stosowaliście u siebie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markiz 27.05.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Czy ktoś wie, czemu nie można od wczoraj wejść na http://www.halinow.org? Już można, były nieoczekiwane problemy natury technicznej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markiz 27.05.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Czy ktokolwiek kupował żwir płukany (lub wie gdzie kupić) - dokładnie chodzi o okrąglaczki frakcji ok. 30mm na usypanie np. podjazdu? Podrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaMSul 27.05.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Witam za tydzien bede miala do sprzedania ok 120 stempli, dl. ok 2,8 - ale mozna podlozyc i wowczas spokojnie starczy. Za jakis czas tez chetnie sprzedam po dobrej cenie barak budowlany dla ekipy. Moj telefon 508381235 Informacyjnie:- beton polecam z Pazio Betonu - zdecydowanie najlepsza cena. Duzo taniej niz z Majdanu i innych w okolicy. Na zalewaniu fundamentow czy stropu roznica kazdorazowo byla ok. 800 zl. -materialy budowlane - U nas Kowalczyk byl najlepszy cenowo. Ale udalo nam sie trafic na dobrego handlowca, ktory obsluguje duze inwestycje. P.Salomonczyk -stal - tylko i wylacznie cestal tuz przed Minskiem Mazowieckim po prawej stronie. Ceny i kontakt rewelacja -bloczki/strony/nadproza - Drobiarska w Sulejowku czyli u Korzeniaka. Ale tez trzeba negocjowac i mowic ze sie zamowi wszystko u nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 27.05.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Witam, czy ktoś z Szanownych Forumowiczów ma doświadczenie z wyborem i używaniem głębinowych pomp do celów nawadniania swojego wymarzonego i posiadanego ogródka? wszelkie sugestie mile widziane: na co zwrócić uwagę, czego unikać mam studnię głębinową, rura 110 mm, głębokość 11 m sugestia człowieka od nawadniania: wydajność ok. 5m3/godz przy ciśnieniu 4 bary pozdrawiam Witaj, jeśli dobrze liczę to 5m3/h to strasznie mało jak na nawadnianie bo daje niecałe 13,8 litra/min Ja u siebie mam pompę espa 100l/min i hydrofor 300l co przy ciśnieniu 4bary i pracy na 4 nawadniaczach (średnica 3/4") wydaje się wystarczające w razie czego służę info + namiary na hydraulika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 27.05.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Ja też chyba zdecyduje sie na wywiercenie studni. Narazie to moge ryż albo ryby hodować ale własna woda sie przyda. Ktoś może podać cene za taką impreze? Jakiś kontakt? jeśli jeszcze chcesz to polecam Leszek tel. 604315823 110zł/mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavulon 27.05.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 - Garki stropowe Porotherm 23/62.5 16szt. Wszystkie cale po 3zl szt - Cegly na scianki dzialowe Porotherm 11.5 P+W 160szt. Wszystkie cale po 3zl szt - wiezba zaimpegnowane 0,17mx0,06mx8m x 18szt czyli ok.1,5m3 1000zl - slup , skrzynka z przedlicznikiem , przewod 32m 1000zl Sulejowek transport wlasny 504232842 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spiochu 28.05.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Potrzebuję z przyczepkę żwiru do zmieszania betonu. Niestety, sam nie mam haka. Znacie firmę, która podjęłaby się tak niewielkiej dostawy? Ewentualnie która miałaby żwir workowany jeśli takie coś istnieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Michał 28.05.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Potrzebuję z przyczepkę żwiru do zmieszania betonu. Niestety, sam nie mam haka. Znacie firmę, która podjęłaby się tak niewielkiej dostawy? Ewentualnie która miałaby żwir workowany jeśli takie coś istnieje? spróbuj może u tego pana 602 558 080 on ma nieduzy samochód, my braliśmy u niego żwir, nie wiem jak się nazywa, ale ma skład na trasie Dębe - Wwa nie pamiętam dokładnie koło której miejscowości, ale nie jest to daleko od Dębego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 28.05.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Firma Markop mi kiedyś podrzuciła koparką łychę żwiru, nie wiem czy najtaniej. Wiem, że szybko i dobry towar. Poszukaj telefonu, jest na necie, tylko nie wiem czy będzie po drodze. Potrzebuję z przyczepkę żwiru do zmieszania betonu. Niestety, sam nie mam haka. Znacie firmę, która podjęłaby się tak niewielkiej dostawy? Ewentualnie która miałaby żwir workowany jeśli takie coś istnieje? spróbuj może u tego pana 602 558 080 on ma nieduzy samochód, my braliśmy u niego żwir, nie wiem jak się nazywa, ale ma skład na trasie Dębe - Wwa nie pamiętam dokładnie koło której miejscowości, ale nie jest to daleko od Dębego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzo 28.05.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Witam, poszukuje namiarów na kominiarza, który odbierze mi jeden komin. Wprawdzie Hefalump kiedys podawał jakiś kontakt ale coś tam potem z tym gościem było nie tak. Fajnie, jak by to był ktoś z okolicy, bo warszawscy kominiarze liczą sobie słono za dojazd.Czy ktoś się orientuje ile kosztuje taka usługa jak odbiór kominiarski?Z góry dziękuję za pomoc.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przembar 28.05.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Dzięki AdamoZ ale mam już studnie.Co do pompy to narazie mam na potrzeby budowy taką małąa do podlewania będzie belardi albo nochi.Pompy te mają duże wydajności 7000-9000 litrów na godzine więc do podlewania akurat a do tego nie drogie.Polecam ekipe od studni:http://forum.muratordom.pl/wiercenie-studni-piaseczno-gora-kalwaria-okolice-warszawy,t99356.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 28.05.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Mam jeszcze do sprzedania wełnę 10 cm i BARAKOWOZ i pilnie szukam ekipy do ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts