arpek7 23.07.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Witam wszystkich budujących . Uprzejmie zapytuję, czy ktoś z Was nie ma na zbyciu za drobną opłatą budki WC na budowę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mat01 23.07.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 tanio sprzedam prowizorke budowlana w tym skrzynke z licznikiem, wyjsciem na sile i dwoma gniazdami 220, trzy drewniane slupy oraz kabel okolo 35m; hydrofor na budowe uzywany przez 1 rok, calosc do osobistego odbioru w okolicy Halinowa !! cena do uzgodnienia [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brunchilda 24.07.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Witam wszystkich budujących . Uprzejmie zapytuję, czy ktoś z Was nie ma na zbyciu za drobną opłatą budki WC na budowę. Pozdrawiam W przyszłym roku mogę odstapić taki wychodek. Zagadaj z ekipą. Ja przywiozłam deski, a oni sami sobie zmontowali to ustronne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpudlo 25.07.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Witam, Sprzedam deski calwoki, 2 m3, dl. 3-6 m. Odbior w Debe Wielkie Przyjme ziemie na podniesienie terenu. Moze byc z gruzem. pozdro, mp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiasu 26.07.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Witam, Sprzedam deski calwoki, 2 m3, dl. 3-6 m. Odbior w Debe Wielkie Przyjme ziemie na podniesienie terenu. Moze byc z gruzem. pozdro, mp Jaka cena za m3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makup 26.07.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Czy i gdzie braliście dobrą i tanią kostkę brukową na podjazd do garażu (pewnie min 6cm lub 8 cm)? pozdrawiam AdamoZ Hej AdamoZ. Jak poszukiwania kostki? Też się rozglądam i na razie jakoś kiepsko mi idzie.... jak w tym temacie?? robiłem trochę rozeznania i rizbiezności cenowe są duże, o jaką kostkę chodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniadebe 27.07.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Może ktoś z Was potrzebuje używane łóżko.Czasem trzeba się przespać w nowo budowanym domu, a nie ma na czym.Mam do sprzedania, bardzo tanio.Łóżko można obejrzeć (i odebrać) po uprzednim uzgodnieniu w Dębem W (blisko urzędu Gminy)Kontakt do mnie: tel. 0502-362-395 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.07.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Hej Czy nie macie może sprawdzonego przewoźnika - do przeprowadzek ...w Sulejówkowskiej grupie już pytałam ale może od Was ktoś ma jakiś namiar Będę baaaardzo wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
purbansk 28.07.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Witam, sprzedam deski szalunkowe ok 3m3, cena 200zl/m3,transport raczej wlasny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chytry 28.07.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Witajcie, szukam WC Chatki? Może ktoś ma na zbyciu lub ma namiary na rozsądny kibelek dla ekipy budowlanej. Ten luksus potrzebny na okres budowy - 2 lata pewnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 30.07.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Ja z zupełnie innej beczki.... Przymierzam się do oddania budynku... powoli zbieram papiery... i mam takie pytanko odnośnie zagospodarowania działki i % tzw powierzchni biologicznie czynnej... W projekcie kostka brukowa (chodniki/podjazdy), tarasy były wyrysowane nieco inaczej jak ostatecznie to zostało wykonane.... Dodatkowo wykonałem drewutnię co porawda bez murowanej podlogi (na podłożu ułożyłem drewniane palety) oraz ścieżkę do niej z wysypanego żwirku - jak do tego ustosunkowuje się nadzrór budowlany? A co z korą usypaną na FOLII???? czy jest to powierzchnia biologicznie czynna???? Może ktoś ma doświadczenia z odbiorem budynku... czy przy odbiorze "wszystko" jest dokładnie liczone...??? Pozdrawiam wszystkich budowniczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiasu 03.08.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Sprzedam nożyce do żywopłotu i podkaszarkę angielskiej marki Challenge.Sprzęt nie był używany - jedynie sprawdziliśmy czy działa. Kupiliśmy cały komplet, a okazało się, że nie potrzebujemy tych sprzętów. Dla zainteresowanych zdjęcia i więcej informacji na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 04.08.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 namiary na piasek kopalniak poproszę .......Taki pod kostkę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 04.08.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Hej AdamoZ. Jak poszukiwania kostki? Też się rozglądam i na razie jakoś kiepsko mi idzie.... jak w tym temacie?? robiłem trochę rozeznania i rizbiezności cenowe są duże, o jaką kostkę chodzi?? Witaj, szczerze mówiąc to nic jeszcze nie wybrałem. przeciwnikiem marzeń jest portfel. jak chcesz ładnie to jest drogo ... w sumie to rzecz na lata, ale co zrobić jak na wszystko nie starcza?? jak masz coś ciekawego podrzuć POzdr AdamoZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 04.08.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Bardzo proszę o namiary na dobra ziemie ogrodowa dzięki podciągam z zainteresowaniem również AdamoZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpudlo 04.08.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Witam, Sprzedam deski calwoki, 2 m3, dl. 3-6 m. Odbior w Debe Wielkie Wciaz aktualne. Mam jeszcze troche elementow na wiezbe dachowa (slupkow, krokiew, desek na laty i kontrlaty). Jakby ktos byl zainteresowany, to trzeba by bylo sie spotkac, obejrzec, pomierzyc (niestety, nie mialem dotad czasu zajac sie inwentaryzacja tego towaru, ale desek na kotrlaty jest na pewno na jeden duzy dach pozdro, mp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 05.08.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Witam, gdzie kupujecie materiały hydrauliczne? Miałem przyjemność rozmowy z potencjalnym wykonawcą instalacji hydraulicznej. Wspomniał, że najlepiej żebym sam zaproponował punkt zakupu, gdyż czasami sklepy mają większe upusty niż oni sami. Coś mi się w to nie chce wierzyć. Myślicie, że to prawda? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 05.08.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Witam, gdzie kupujecie materiały hydrauliczne? Witaj, to zależy co kupujesz. Faktycznie na kaloryfery, piece hydraulicy mogą mieć nawet dużą zniżkę. Dla mnie cena kaloryfera alu wyszła taniej niż stalowy purmo. Rury i inne złączki duże markety często mają z Chin i tu trzeba uważać. Pozdr AdamoZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tessa 06.08.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Nasz hydraulik zaproponował nam ceny kaloryferów i pieca Buderusa 40% zniżką. Było to rzeczywiście taniej niż wszystkie (także internetowe) oferty. Całość wykonana fachowo, czysto i sprawnie, no i mam gwarancję serwisu na telefon. Przy okazji: firma Diament, która pierwotnie i hydraulikę miała robić, ale skończyło się na spartaczonej elektryce, też pytała, gdzie zamierzam się zaopatrywać w materiały. Po fuszerce odstawionej przy zakładaniu instalacji elektrycznej, wydaje mi się, że to sposób pseudofachowców. Fachowiec ma pełne rozeznzanie w branży i sam proponuje dobrej jakości materiały. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 06.08.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 dokładnie zgadzam się z TessąAdamoZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts