papcio chmiel 14.08.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 tak, polecamy pawbud tylko ze sasiada przekrecili na 3 lub 4 m3 betonu i to tylko na samym stropie !!!!!!!!!!! Ja rownież polecam Paw-Bud, tel. 022/795-11-44 Ja również... co więcej mój wykonawca szczerze ich polecał, ze względu na ponoć najlepszą jakość betonu w okolicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.08.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Witam, Przyjme ziemie na podniesienie terenu. Moze byc z gruzem. pozdro, mp ja mam bardzo dużo gruzu z ziemią (duża wywrotka się uzbiera na pewno) do oddania w Hipolitowie. Jeśli jesteś zainteresowany, więcej info na priv. pozdro, lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GT 18.08.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Witajcie, Jeśli komuś zostało, to odkupię 2-3 palety pustaków U-220 i kilka rolek papy wierzchniego krycia. Sprzedam ok. 200 sztuk stempli długości 2,6-3 metry. Odbiór w Halinowie. Grzesiek T. 608-787-310. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerrry 18.08.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Potrzebuję namiarów na sprawną ekipę cieśli którzy zrobią mi więżbę dachową. Dach około 320m2 powierzchniMoże macie kogoś do polecenia ? Mam straszne przygody z firmami na które trafiłem a które miały mi to zrobić. Ni polecam w każdym razie Boguckiego Z Malcanowa i Dach Plus z Otwocka Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 18.08.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Sprzedam kompletne przyłącze elektryczne (budowlane) wraz ze słupem. !!!NIEAKTUALNE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpudlo 20.08.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Witam, Sprzedam deski calwoki, 2 m3, dl. 3-6 m. Odbior w Debe Wielkie Wciaz aktualne. Mam jeszcze troche elementow na wiezbe dachowa (slupkow, krokiew, desek na laty i kontrlaty). Jakby ktos byl zainteresowany, to trzeba by bylo sie spotkac, obejrzec, pomierzyc (niestety, nie mialem dotad czasu zajac sie inwentaryzacja tego towaru, ale desek na kotrlaty jest na pewno na jeden duzy dach pozdro, mp Aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkas 20.08.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Poszukuje baraku prosze o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2luki 20.08.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Sprzedam blaszak na narzedzia/materialy o wymiarach 2x3m. Szczegoly na priv. Pozdrawiam,Lukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GT 21.08.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Witajcie, Jeśli komuś zostało, to odkupię paletę pustaków K3 i kilka rolek papy wierzchniego krycia. Sprzedam ok. 100 sztuk stempli długości 2,6-3 metry. Odbiór w Halinowie. Grzesiek T. 608-787-310. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GT 21.08.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Odkupię również kilkadziesiąt cegieł czerwonych pełnych. Grzesiek T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stare_lwisko 21.08.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Odsprzedam stemple (długość ok. 3 m, liczba ok 350 szt. 3 zł/szt) i przyczepkę kempingową Niewiadów 126 (tzw. "zapiekanka" 1200zł). Oddam tanio bo chcę uporządkować działkę. Do odbioru w Dębem Wielkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 23.08.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Witam, szukam kogoś kto zrobi kominek, możecie kogoś polecić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 23.08.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 podłączam się AdamoZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madaslod 24.08.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Ile w naszej okolicy liczą sobie elektrycy za punkt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarcin1719504949 24.08.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Witam, mamy do sprzedania stemple, długość 2,50 - 3,30 w cenie 3,50 zł za sztukę. Razem około 150 sztuk. Transport własny, odbiór w Dębe Wielkie. Telefon kontaktowy na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tessa 24.08.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Ile w naszej okolicy liczą sobie elektrycy za punkt?[/quote Róznie elektryk z firmy Diament, której nawiasem mówiąc zdecydowanie nie polecam, bo zdziera skórę, ale przede wszystkim partaczy robotę, liczył sobie po 40 zł z materiałem i do tego nie osadzał puszek (płaciłam ekstra facetowi od tynku) i miało być jeszcze po 10 za zamontowanie , np. włącznika. Oczywiście zrezygnowałam z usług tej firmy (nowy liczył po 5 zł za osadzenie włącznika, czyli połowę tego, co tamten partacz). Są to moim zdanie górne stawki, które można zapłacic, jak się jest rozrzutnym ]., ale po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fukyn 24.08.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Witam, szukam kogoś kto zrobi kominek, możecie kogoś polecić??? Mogę polecić. Info i zdjęcie na prv jeżeli nadal jest zainteresowanie. Chłopak młody, obrotny, rozsądny cenowo. Oraz słowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia_z_lasu 24.08.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Ile w naszej okolicy liczą sobie elektrycy za punkt?[/quote Róznie elektryk z firmy Diament, której nawiasem mówiąc zdecydowanie nie polecam, bo zdziera skórę, ale przede wszystkim partaczy robotę, liczył sobie po 40 zł z materiałem i do tego nie osadzał puszek (płaciłam ekstra facetowi od tynku) i miało być jeszcze po 10 za zamontowanie , np. włącznika. Oczywiście zrezygnowałam z usług tej firmy (nowy liczył po 5 zł za osadzenie włącznika, czyli połowę tego, co tamten partacz). Są to moim zdanie górne stawki, które można zapłacic, jak się jest rozrzutnym ]., ale po co? Czytając forum można się nabawić kompleksów, zawsze inni taniej budują i to zdecydowanie... My chyba jesteśmy bardzo rozrzutni, bo płaciliśmy 50 zł za punkt z materiałem. Mieliśmy też inna wycenę, od całości nie od punktu i była o 5 tysięcy wyższa niż to, co wypadło po 50 zł/punkt. Ekipa elektryków była rewelacyjna, doradzili, robota elegancka, załatwili formalności, dali zdjęcia. Tynkarze też byli bardzo z nich zadowoleni. Zawsze mi się wydawało, że to tynkarze osadzają puszki - bo widzą jaka będzie grubość tynku. Moi tynkarze pięknie osadzali puszki pod poziomicę i nie chcieli za to żadnej dopłaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.08.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 wie ktoś może jak uzyskać pozwolenie wodno-prawne na przesunięcie sączki? gdzie i jak to się składa? zadzwoń najlepiej do melioracji oni ci powiedzą. Wiem, że powinno się złożyć takie dokumenty w Mińsku Mazowieckim, ale nie pamiętam gdzie dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 27.08.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 wie ktoś może jak uzyskać pozwolenie wodno-prawne na przesunięcie sączki? gdzie i jak to się składa? zadzwoń najlepiej do melioracji oni ci powiedzą. Wiem, że powinno się złożyć takie dokumenty w Mińsku Mazowieckim, ale nie pamiętam gdzie dokładnie. Dokładnie... w melioracji jak zagadasz to od razu polecą Ci projektanta i wykonawcę operatu... który później składasz w starostwie w Mińsku Maz. Ale najpierw trzeba od nich wydębić taką gówniatą mapkę na którą troszkę poczekasz (przynajmniej ja sie naczekałem... Ważne aby sprawdzić gdzie faktycznie leżą sączki bo to co jest na planach częstokroć a właściwie prawie zawsze nijak sie ma do stanu faktycznego... zresztą wszystko dokładnie Ci wyjaśnią w Melioracji (u mnie przyjechali i razem szukaliśmy sączków)... Jak już uzyskasz pozwolenie wodnoprawne możesz zabrać się za robotę (uderzaj do Spółki Wodnej w Halinowie... oni szybko polecą do roboty kogo trzeba). Odradzam wykonawców polecanych przez otwocką meliorację... chcieli mnie tak skasować że ho ho... A co do sensu wykoania tej roboty to szkoda słów. Stan melioracji w Halinowie i nie tylko jest FATALNY i co z tego że na swojej działce bedziesz miec wszystko ok jak dalej za Tobą wszystko jest poprzerywane i pozarastane.... A wiec wydatek 1,5-2 tys. za projekt plus 2,5-3 tys za wykonanie to kasa w błoto!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts