Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

witam,

prośba na namiar na:

- elektryków

-od kominków

- piece c.o.

-

okolice sulejowka i halinowa, - ale mogą byc rowniez przyjezdni - solidni i nie zdziercy,

i cze poleciacie jakies sklepy z oknami - typu marplast w sulejowku albo dystrybutora okien oknoplastu krakow przy ostrobramskiej,

potrzebuje na gwałt okien co by tynki uruchomic

aha - tynkarzy też poprosiłbym o jakis namiar

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

WItajcie,

Dla tych, co jeszcze w tym roku chcę zalewać strop:

Sprzedam ok. 100 stempli dł. 2,6-3,00 za jedyne 2,5 pln za sztukę.

Dodatkowo oddam (ZA DARMO) dwa worki kleju do styropianu i 1,5 worka zaprawy do klinkieru kolor czarny.

Pozdrawiam,

Grzesiek Tomaszewski

608-787-310

Witam

mam do sprzedania piasek kwarcowy (idealny do tynkow tradycyjnych)

15 workow po 50 kg kazdy. Jeden worek za 10 zl. Moj kom. 508-38-12-35

Polecam elektryka - bardzo solidni, atrakcyjni cenowo, fachowi i bardzo sprawni. Pan Pawel (ekipa z Radomia, ale duzo robia w Warszawie i okolicy) 503-754-613.

Ogrodzenie 511-877-770 - my robilismy klinkierowe z przeslami metalowymi. Sprawnie, dobrze i tanio :)

Jesli chodzi o material na wiezbe dachowa to ja polecam tartak na Okuniewskiej - po prawej stronie jak sie wjezdza do Okuniewa od strony Sulejowka. Zdecydowanie dobre ceny, jak czegos brakuje, mozna na nich liczyc. Ja jestem zadowolona na 1000%. Tel. 602-510-542

i cze poleciacie jakies sklepy z oknami - typu marplast w sulejowku albo dystrybutora okien oknoplastu krakow przy ostrobramskiej,

Mogę polecić przedstawiciela Oknoplastu, ale w Węgrowie. Dlaczego aż tam? Proste, te same okna z Krakowa mozna tam kupic taniej.

Firma zwie się MINPLAST tel. 0-25 792-27-92 lub kom. 509-892-450

Mogę polecić przedstawiciela Oknoplastu, ale w Węgrowie. Dlaczego aż tam? Proste, te same okna z Krakowa mozna tam kupic taniej.

Firma zwie się MINPLAST tel. 0-25 792-27-92 lub kom. 509-892-450

Tez miałam ten sam problem, ci od okien strasznie kręcą nosem gdy musza wkładac okan juz z gotowe otwory tj otynkowane, woleliby stan surowy, pianki 5 centymetrów ,a potem niech bawią sie tynkarze,

ale w koncu znalazłam firme która wstawi mi okna juz w otynkowane otwory, dlatego polecam firmę z Mińska Mazowieckiego, zaraz na wjeżdzie, po prawej stronie, robią i okna, i drzwi i wiele innych rzeczy, ale dzięki nim dzis wchodza do mnie tynkarze a okna zamontują mi za miesiąc jak zostaną wykonane

W sprawie przebudowy odwodnienie najlepiej kontaktowac sie z Panem Jurewiczem pracuje on w Sobiekursku ( wydaja tam mapy on je opracowuje )

Sam korzystam z jego usług oprucz operatu wodnoprawnego potrzebnego do uzyskania pozwolenia na przebudowę wykonuje równierz przebudowy sączków , zbieraczy, rowów itp. oraz odbiory

Jestem zadowolony z jego usług.

Jak sie orietowałem to cenowo jest konkurencyjny a usługi swiadczy na wysokim poziomie u niego morzna załatwic wszystko a i Mińsku maja o nim dobrą opinię

Tel. 663-515-801 Pan Jurewicz

W sprawie przebudowy odwodnienie najlepiej kontaktowac sie z Panem Jurewiczem pracuje on w Sobiekursku ( wydaja tam mapy on je opracowuje )

Sam korzystam z jego usług oprucz operatu wodnoprawnego potrzebnego do uzyskania pozwolenia na przebudowę wykonuje równierz przebudowy sączków , zbieraczy, rowów itp. oraz odbiory

Jestem zadowolony z jego usług.

Jak sie orietowałem to cenowo jest konkurencyjny a usługi swiadczy na wysokim poziomie u niego morzna załatwic wszystko a i Mińsku maja o nim dobrą opinię

Tel. 663-515-801 Pan Jurewicz

dzięki

na szczescie sączki są tylko na mapie :)

Edytowane przez Malutka_

Witajcie,

Czy ktos z Was urzadzil sobie juz moze ogrod? Mozecie polecic jakiegos projektanta?

pzdr

H

w sumie to na razie walczę z ziemią, kostką itp, ale mam kontakt do młodego chłopaka, który założył własną firmę i tym się zajmuje. jeśli chcesz podam kontakt. wiem, że ostro pracuje, ale wyników osobiście nie widziałem ... jak się sam uporam z bieżącymi pracami i skorzystam z jego porad - będę mógł powiedzieć coś więcej chyba, że sam chcesz sprawdzić pierwszy.