ss_michal 27.08.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 witam,prośba na namiar na:- elektryków -od kominków- piece c.o.-okolice sulejowka i halinowa, - ale mogą byc rowniez przyjezdni - solidni i nie zdziercy, i cze poleciacie jakies sklepy z oknami - typu marplast w sulejowku albo dystrybutora okien oknoplastu krakow przy ostrobramskiej,potrzebuje na gwałt okien co by tynki uruchomic aha - tynkarzy też poprosiłbym o jakis namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GT 31.08.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 WItajcie, Dla tych, co jeszcze w tym roku chcę zalewać strop:Sprzedam ok. 100 stempli dł. 2,6-3,00 za jedyne 2,5 pln za sztukę.Dodatkowo oddam (ZA DARMO) dwa worki kleju do styropianu i 1,5 worka zaprawy do klinkieru kolor czarny. Pozdrawiam,Grzesiek Tomaszewski608-787-310 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GT 31.08.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Mam jeszcze do sprzedania paletę pustaków Max (ok. 100 sztuk) z cegielni Radzymin. Jeśli komuś zabrakło to sprzedam bardzo tanio. Pozdrawiam,GT608-787-310 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaMSul 01.09.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Witam mam do sprzedania piasek kwarcowy (idealny do tynkow tradycyjnych) 15 workow po 50 kg kazdy. Jeden worek za 10 zl. Moj kom. 508-38-12-35 Polecam elektryka - bardzo solidni, atrakcyjni cenowo, fachowi i bardzo sprawni. Pan Pawel (ekipa z Radomia, ale duzo robia w Warszawie i okolicy) 503-754-613. Ogrodzenie 511-877-770 - my robilismy klinkierowe z przeslami metalowymi. Sprawnie, dobrze i tanio Jesli chodzi o material na wiezbe dachowa to ja polecam tartak na Okuniewskiej - po prawej stronie jak sie wjezdza do Okuniewa od strony Sulejowka. Zdecydowanie dobre ceny, jak czegos brakuje, mozna na nich liczyc. Ja jestem zadowolona na 1000%. Tel. 602-510-542 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tessa 01.09.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 i cze poleciacie jakies sklepy z oknami - typu marplast w sulejowku albo dystrybutora okien oknoplastu krakow przy ostrobramskiej, potrzebuje na gwałt okien co by tynki uruchomic Mogę polecić przedstawiciela Oknoplastu, ale w Węgrowie. Dlaczego aż tam? Proste, te same okna z Krakowa mozna tam kupic taniej. Firma zwie się MINPLAST tel. 0-25 792-27-92 lub kom. 509-892-450 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 01.09.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 sprzedam kozę do grzania tradycyjną żeliwną .... czekała bo miała ja odebrac jedna z forumowiczek ale nie odebrała .Do kozy są rury 2 po 2,5 m każda Koza czeka na palenie i ocieplanie domku czyjegos . Do odbioru w Poświętne - pomiędzy Zabrańcem a Stanisławowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madaslod 01.09.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 i cze poleciacie jakies sklepy z oknami - typu marplast w sulejowku albo dystrybutora okien oknoplastu krakow przy ostrobramskiej,potrzebuje na gwałt okien co by tynki uruchomic Mogę polecić przedstawiciela Oknoplastu, ale w Węgrowie. Dlaczego aż tam? Proste, te same okna z Krakowa mozna tam kupic taniej.Firma zwie się MINPLAST tel. 0-25 792-27-92 lub kom. 509-892-450 Tez miałam ten sam problem, ci od okien strasznie kręcą nosem gdy musza wkładac okan juz z gotowe otwory tj otynkowane, woleliby stan surowy, pianki 5 centymetrów ,a potem niech bawią sie tynkarze,ale w koncu znalazłam firme która wstawi mi okna juz w otynkowane otwory, dlatego polecam firmę z Mińska Mazowieckiego, zaraz na wjeżdzie, po prawej stronie, robią i okna, i drzwi i wiele innych rzeczy, ale dzięki nim dzis wchodza do mnie tynkarze a okna zamontują mi za miesiąc jak zostaną wykonane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wutang 01.09.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 witam jak w temacie,sprawa pilna i przy okazji mniej wiecej rzad wielkosci za ile robili? pozdrawiam wu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkas 03.09.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 W sprawie przebudowy odwodnienie najlepiej kontaktowac sie z Panem Jurewiczem pracuje on w Sobiekursku ( wydaja tam mapy on je opracowuje )Sam korzystam z jego usług oprucz operatu wodnoprawnego potrzebnego do uzyskania pozwolenia na przebudowę wykonuje równierz przebudowy sączków , zbieraczy, rowów itp. oraz odbiory Jestem zadowolony z jego usług.Jak sie orietowałem to cenowo jest konkurencyjny a usługi swiadczy na wysokim poziomie u niego morzna załatwic wszystko a i Mińsku maja o nim dobrą opinię Tel. 663-515-801 Pan Jurewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 03.09.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 (edytowane) W sprawie przebudowy odwodnienie najlepiej kontaktowac sie z Panem Jurewiczem pracuje on w Sobiekursku ( wydaja tam mapy on je opracowuje ) Sam korzystam z jego usług oprucz operatu wodnoprawnego potrzebnego do uzyskania pozwolenia na przebudowę wykonuje równierz przebudowy sączków , zbieraczy, rowów itp. oraz odbiory Jestem zadowolony z jego usług. Jak sie orietowałem to cenowo jest konkurencyjny a usługi swiadczy na wysokim poziomie u niego morzna załatwic wszystko a i Mińsku maja o nim dobrą opinię Tel. 663-515-801 Pan Jurewicz dzięki na szczescie sączki są tylko na mapie Edytowane 2 Sierpnia 2010 przez Malutka_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GT 08.09.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Witam budujących, Mam do sprzedania paletę pustaków Max (ok. 90 sztuk) z cegielni Radzymin oraz 32 sztuki pustaków K3 (działówki). Dodatkowo oddam (ZA DARMO) dwa worki kleju do styropianu. Towar do odebrania w Halinowie. Pozdrawiam, GT 608-787-310 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brunchilda 08.09.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 ODKUPIĘ STEMPLE O DŁUGOŚCI 3,5M. (ponad 20 szt.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia_z_lasu 08.09.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Witam,Może się komuś coś przyda, szczegóły i link w stopce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 09.09.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Witam, mam do odsprzedania używaną RBtkę (skrzynka z podlicznikiem i gniazdami 1-f i 3-f) proszę o kontakt na priva pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej973 11.09.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Może to nie jest odpowiednie miejsce, ale może Was zainteresuje. Od września rozpoczęła działalność szkoła języka angielskiego "SPEAK NOW" w Halinowie. Zapraszamy dzieci, młodzież i dorosłych na kursy językowe. Więcej na stronie: http://www.speak-now.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 12.09.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Witam, mam do odsprzedania używaną RBtkę (skrzynka z podlicznikiem i gniazdami 1-f i 3-f) proszę o kontakt na priva pozdrawiam już nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arol_62 12.09.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Witam,Tynk cementowo-wapienny Maxit ip 18 ml 20 workow (25 kg) sprzedam.Tynk nadaje sie do tynkow zewnetrznych lub wewnetrznych (maszynowo lub recznie).Cena do uzgodnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 13.09.2009 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Witajcie, Czy ktos z Was urzadzil sobie juz moze ogrod? Mozecie polecic jakiegos projektanta? pzdrH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 14.09.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Witajcie, Czy ktos z Was urzadzil sobie juz moze ogrod? Mozecie polecic jakiegos projektanta? pzdr H w sumie to na razie walczę z ziemią, kostką itp, ale mam kontakt do młodego chłopaka, który założył własną firmę i tym się zajmuje. jeśli chcesz podam kontakt. wiem, że ostro pracuje, ale wyników osobiście nie widziałem ... jak się sam uporam z bieżącymi pracami i skorzystam z jego porad - będę mógł powiedzieć coś więcej chyba, że sam chcesz sprawdzić pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wutang 14.09.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 zobacz:http://www.aa-ogrody.pl/ pozdr WU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts