Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nasz hydraulik zaproponował nam ceny kaloryferów i pieca Buderusa 40% zniżką. Było to rzeczywiście taniej niż wszystkie (także internetowe) oferty. Całość wykonana fachowo, czysto i sprawnie, no i mam gwarancję serwisu na telefon. .

Mogę poprosić o namiar na solidnego hydraulika? Mam w Cisiu kłopot z wodą i chcę wiedzieć czy to kwestia studni czy instalacji przy pompie. Po ostatniej awarii światła dołożyłem pompę ręczną, ale coś mam kłopot z elektryczną.

Pozdrawiam

Radek_

Mogę poprosić o namiar na solidnego hydraulika? Mam w Cisiu kłopot z wodą i chcę wiedzieć czy to kwestia studni czy instalacji przy pompie. Po ostatniej awarii światła dołożyłem pompę ręczną, ale coś mam kłopot z elektryczną.

Pozdrawiam

Radek_

Może zmieniono kolejność faz. Pompy z silnikami 400v w jedną stone mają lepsze parametry. Może to być przyczyna o ile masz pompe z silnikiem siłowym.

Pozdrawiam

Radek_

wodex z Wesołej http://wodex.studnie.webpark.pl/

Witam

odstapie za symboliczna kwote palete porothermu 30 oraz 750 kg piasku kwarcowego (pakowany w worki po 50 kg). Odbior w Sulejowku.

Polecam bardzo dobry i tani sklad budowlany - jarbud. Kontakt przez pania jole, ktora duzo rzeczy daje duzo tanie - prosze sie powolywac na Magde z Sulejowka

jej kom.516 086 847.

Hej, jesteśmy na etapie wyboru okien do naszego domku. Więc pierwsze pytanie - jakie marki okien i kogo do montażu polecacie/nie polecacie z okolic Mińska Mazowieckiego.

Mam też jeszcze jedno pytanie bardziej ogólnopolskie - czy ktoś z was ma zamontowane okna przesuwane? Mamy mega balkon - 4m szerokości i chcielibyśmy, żeby był jak najbardziej funkcjonalny - dlatego pomyśleliśmy o przesuwanych skrzydłach zamiast tych z ruchomym słupkiem, ale może nie warto? Cenowo oczywiście drożej, ale jak jest z praktyką - jak się sprawdzają prowadnice? Może moglibyśmy u kogoś z was takie okna zobaczyć?

Będę ogromnie wdzięczna za pomoc i wszelkie dobre rady.

Marta

polecam MIRO Stojadła

Hej, jesteśmy na etapie wyboru okien do naszego domku. Więc pierwsze pytanie - jakie marki okien i kogo do montażu polecacie/nie polecacie z okolic Mińska Mazowieckiego.

Mam też jeszcze jedno pytanie bardziej ogólnopolskie - czy ktoś z was ma zamontowane okna przesuwane? Mamy mega balkon - 4m szerokości i chcielibyśmy, żeby był jak najbardziej funkcjonalny - dlatego pomyśleliśmy o przesuwanych skrzydłach zamiast tych z ruchomym słupkiem, ale może nie warto? Cenowo oczywiście drożej, ale jak jest z praktyką - jak się sprawdzają prowadnice? Może moglibyśmy u kogoś z was takie okna zobaczyć?

Będę ogromnie wdzięczna za pomoc i wszelkie dobre rady.

Marta

Witaj,

jakbyś chciała porozmawiać ze znawcą w tych sprawach to polecam firmę Tommar, ew Jareko - namiarami służę. Co do okien/drzwi przesuwnych itp również mają. Ja takie zamawiałem

Witam.

Potrzebuję namiaru na firmy /ludzi zajmujący się wydawaniem certyfikatów energetycznych. Poproszę o takie namiary, żeby było tanio. Zwykły dom, ściany styro, wełna na poddaszu dobrze zrobione, kondensat na gaz ziemny bez cyrkulacji i innych tam reku. Dziękuję i pozdrawiam.

Dołączam się do posta

Witam.

Potrzebuję namiaru na firmy /ludzi zajmujący się wydawaniem certyfikatów energetycznych. Poproszę o takie namiary, żeby było tanio. Zwykły dom, ściany styro, wełna na poddaszu dobrze zrobione, kondensat na gaz ziemny bez cyrkulacji i innych tam reku. Dziękuję i pozdrawiam.

Piotr Bryzek

400zł

607 786 800 lub 607 234 373

• 2 weeks później...