adam112 24.10.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuzyn 26.10.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Witam wszystkich Mam wychodek do odstąpienia. Zapraszam.tel: 660796126 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radek_ 27.10.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Nasz hydraulik zaproponował nam ceny kaloryferów i pieca Buderusa 40% zniżką. Było to rzeczywiście taniej niż wszystkie (także internetowe) oferty. Całość wykonana fachowo, czysto i sprawnie, no i mam gwarancję serwisu na telefon. . Mogę poprosić o namiar na solidnego hydraulika? Mam w Cisiu kłopot z wodą i chcę wiedzieć czy to kwestia studni czy instalacji przy pompie. Po ostatniej awarii światła dołożyłem pompę ręczną, ale coś mam kłopot z elektryczną. Pozdrawiam Radek_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.10.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Moi Drodzy z okolic - jeśli ktoś ma namiary i ceny na projektantów i wykonawców wod- kan - błagam niech mi wyśle - dostałam jakieś namiary w Zakładzie komun. ale co jeden to lepszy i droższy Dzięki z góry za podpowiedzi poszło na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urgot 28.10.2009 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Mogę poprosić o namiar na solidnego hydraulika? Mam w Cisiu kłopot z wodą i chcę wiedzieć czy to kwestia studni czy instalacji przy pompie. Po ostatniej awarii światła dołożyłem pompę ręczną, ale coś mam kłopot z elektryczną. Pozdrawiam Radek_ Może zmieniono kolejność faz. Pompy z silnikami 400v w jedną stone mają lepsze parametry. Może to być przyczyna o ile masz pompe z silnikiem siłowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scan 28.10.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Witam, Przyjmę ziemię na podwyższenie terenu - czystą tz bez gruzu, (Nowy Konik) Odkupię stemple 170 szt. wysokość 2,8 - 3m z transportem( nie mam własnego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr.T 28.10.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Mogę poprosić o namiar na solidnego hydraulika? Mam w Cisiu kłopot z wodą i chcę wiedzieć czy to kwestia studni czy instalacji przy pompie. Po ostatniej awarii światła dołożyłem pompę ręczną, ale coś mam kłopot z elektryczną. Pozdrawiam Radek_ wodex z Wesołej http://wodex.studnie.webpark.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaMSul 29.10.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Witamodstapie za symboliczna kwote palete porothermu 30 oraz 750 kg piasku kwarcowego (pakowany w worki po 50 kg). Odbior w Sulejowku. Polecam bardzo dobry i tani sklad budowlany - jarbud. Kontakt przez pania jole, ktora duzo rzeczy daje duzo tanie - prosze sie powolywac na Magde z Sulejowkajej kom.516 086 847. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuzyn 29.10.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Witam, Zostało mi kilka krokwi impregnowanych wysezonowanych.Zapraszam. Odbiór w Józefinie. tel: 660 796 126 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 31.10.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Hej, jesteśmy na etapie wyboru okien do naszego domku. Więc pierwsze pytanie - jakie marki okien i kogo do montażu polecacie/nie polecacie z okolic Mińska Mazowieckiego. Mam też jeszcze jedno pytanie bardziej ogólnopolskie - czy ktoś z was ma zamontowane okna przesuwane? Mamy mega balkon - 4m szerokości i chcielibyśmy, żeby był jak najbardziej funkcjonalny - dlatego pomyśleliśmy o przesuwanych skrzydłach zamiast tych z ruchomym słupkiem, ale może nie warto? Cenowo oczywiście drożej, ale jak jest z praktyką - jak się sprawdzają prowadnice? Może moglibyśmy u kogoś z was takie okna zobaczyć? Będę ogromnie wdzięczna za pomoc i wszelkie dobre rady. Marta polecam MIRO Stojadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 02.11.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Hej, jesteśmy na etapie wyboru okien do naszego domku. Więc pierwsze pytanie - jakie marki okien i kogo do montażu polecacie/nie polecacie z okolic Mińska Mazowieckiego. Mam też jeszcze jedno pytanie bardziej ogólnopolskie - czy ktoś z was ma zamontowane okna przesuwane? Mamy mega balkon - 4m szerokości i chcielibyśmy, żeby był jak najbardziej funkcjonalny - dlatego pomyśleliśmy o przesuwanych skrzydłach zamiast tych z ruchomym słupkiem, ale może nie warto? Cenowo oczywiście drożej, ale jak jest z praktyką - jak się sprawdzają prowadnice? Może moglibyśmy u kogoś z was takie okna zobaczyć? Będę ogromnie wdzięczna za pomoc i wszelkie dobre rady. Marta Witaj, jakbyś chciała porozmawiać ze znawcą w tych sprawach to polecam firmę Tommar, ew Jareko - namiarami służę. Co do okien/drzwi przesuwnych itp również mają. Ja takie zamawiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 02.11.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Witam, czy możecie polecić namiar na gruz betonowy mielony? cena niestety gra rolę wszelkie podpowiedzi mile widziane potrzebuję na wysypanie i zagęszczenie przed bramą wjazdową pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 02.11.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Witajcie,mam do sprzedania anemostaty nawiew/wywiew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 04.11.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Witam.Potrzebuję namiaru na firmy /ludzi zajmujący się wydawaniem certyfikatów energetycznych. Poproszę o takie namiary, żeby było tanio. Zwykły dom, ściany styro, wełna na poddaszu dobrze zrobione, kondensat na gaz ziemny bez cyrkulacji i innych tam reku. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Herez 04.11.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Witam Poszukuje solidnego i taniego fachowca do ocieplenia dachu + kg. Dach 60m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 05.11.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Witam. Potrzebuję namiaru na firmy /ludzi zajmujący się wydawaniem certyfikatów energetycznych. Poproszę o takie namiary, żeby było tanio. Zwykły dom, ściany styro, wełna na poddaszu dobrze zrobione, kondensat na gaz ziemny bez cyrkulacji i innych tam reku. Dziękuję i pozdrawiam. Dołączam się do posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makup 05.11.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Witam. Potrzebuję namiaru na firmy /ludzi zajmujący się wydawaniem certyfikatów energetycznych. Poproszę o takie namiary, żeby było tanio. Zwykły dom, ściany styro, wełna na poddaszu dobrze zrobione, kondensat na gaz ziemny bez cyrkulacji i innych tam reku. Dziękuję i pozdrawiam. Piotr Bryzek 400zł 607 786 800 lub 607 234 373 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka_2000 17.11.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Witam gościnnieMam do sprzedania używany garaż metalowy 3x5 m.Nadaje się do przechowywania rzeczy w czasie budowy. Cena 600 zł.Odbiór własny W-wa Białołęka okolice hurtowni Minox.PozdrawiamTomektel. 0 601 30 40 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.11.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Mathezz - my znaleźliśmy Pana Romana Lisa - jak chcesz wyślę Ci namiar i koszt. Uprzedzam, że dopiero zaczynamy z nim współpracę, ale z zeznań znajomej wiem, że robi "na lata" bez udziwnień Nie polecam......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuzyn 25.11.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Ciągle aktualne Witam, Zostało mi kilka krokwi impregnowanych wysezonowanych. Zapraszam. Odbiór w Józefinie. tel: 660 796 126 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts