DGDSTAR 27.11.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 WitajcieMam do odsprzedania 7 rolek wełny mineralnej 150mm Domrock-Rockwool i 2 rolki 150 mm URSA. Sprawa dość pilna, więc jeśli tylko ktoś potrzebuje, albo wie, że ktoś potrzebuje i miałby ochotę odkupić (transport własny), to zapraszam. Co do ceny to się dogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yania 05.12.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 WitamPoszukuję ekipy murarskiej do wykonania nadbudowy domu. Czy moglibyście kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 08.12.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Witam.Potrzebuję namiaru na rozsądnego cenowo człowieka od wycinania na wymiar i zamontowanie lustra do tynku- łazienka. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
conrad67 08.12.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 witajcie sasiedzi !chcialem wyrownac teren i potrzebuje sporo ziemi oczywiscie nadajacej sie ale nie koniecznie czarnoziem.czy ktos z was ma takie namiary na niedrogiego dostawce lub kogos kto wozi ziemie ?pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
conrad67 08.12.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 witajcie sasiedzi !chcialem wyrownac teren i potrzebuje sporo ziemi oczywiscie nadajacej sie ale nie koniecznie czarnoziem.czy ktos z was ma takie namiary na niedrogiego dostawce lub kogos kto wozi ziemie ?pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
conrad67 08.12.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 witam,pozostal mi po budowie protherm 30 okolo 180szt oddam poldarmo(za 300zl)transport wlasny ; lokalozacja Blizne Jasinskiegotel 607460986 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GT 08.12.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Witam, Mam do sprzedania 125 sztuk cegły pełnej SILESJA (kolor brązowy) Terca Wienerberger. Cegła idealna na komin. Odbiór w Halinowie Pozdrawiam,Grzegorz Tomaszewski608-787-310 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 28.12.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Witam, Mam pytanko - czy 600 PLN za GEODEZYJNĄ INWENTARYZACJE POWYKONAWCZĄ BUDYNKU - (do odbioru inwestycji) to dużo czy w miarę? Jak ma ktoś coś tańszego wdzięczny będę za namiary. PozdrawiamPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 28.12.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Obserwuję od jakiegoś czasu znaczny ubytek drzew w sasiadującej koło nas leśnej działce.. Wkurza mnie to i złości, bo nie dość, że śmiecą tam okropnie, to jeszcze wycinają drzewa.. Dziś mnie krew zalała, bo tuż obok naszej granicy wycięli 6 naprawdę dużych drzew.. Bojąc się, że jeszcze nas o to obwinią, udałam się na policję w Halinowie, gdzie zostałam totalnie zlana Nawet nie sporządzono żadnej notatki Gdzie powinnam to zgłosić, jak myślicie? Do wydziału ochrony środowiska? Potraktują to poważniej? No szlag mnie trafia, no.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 29.12.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Ganiu do nadleśnictwa,a ja szukam bardzo pilnie studniarza, który za wybudowanie studzienki nie wemie 4 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 29.12.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Ganiu - spróbuj w starostwie (gminie) w Halinowie - powinno to ich zainteresować. Dziwi mnie postawa policji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 29.12.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Ganiu - spróbuj w starostwie (gminie) w Halinowie - powinno to ich zainteresować. Dziwi mnie postawa policji.... Wysmarowałam maila do gminy do wydziału ochrony środowiska.. Pani mi odpisała, że oni nie wydają zgody na wycinkę drzew i moge się skontaktowac z leśniczym, który takie kompetencje posiada, w I i III czwartek miesiąca.. w godz od 8 do 11 Bardzo przyjazne godziny urzędowania, nie? Poza tym znowu mam poczucie, że mnie olano i zastosowano spychoterapię Wkurza mnie to tym bardziej, że przez ten lasek nie mogłam wybudować domu gdzie chciałam, bo "strefa ochronna"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 29.12.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Pytanko czy jest to działka leśna???? Bo jeżeli nie, to decyzja o wycince i ewentualnych karach należy do Burmistrza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 29.12.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 tak, to leśna działka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 30.12.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 tak, to leśna działka.. No to pozostają niestety tylko Lasy Państwowe.... poszukaj na necie Zarządu Lasów Państwowych, może tam Cię wreszcie skierują do kogo trzeba... i kto tematu nie zleje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fuxszyk 31.12.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Wiam forumowiczów!Potrzebuję namiary na geodetę który wykona MAPĘ DO CELÓW PROJEKTOWYCH w m. Wielgolas Brzeziński.Oczywiście dobrze by było jakby zrobił to w miarę sprawnie i tanio. Znam z autopsji przypadek mojego znajomego, który wziął pierwszy lepszy telefon do geodety z jego stron, umówił się na podział działki i trwało to prawie rok (szczęka mi opadła) - chłop nawet przestał odbierać telefony od niego...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 03.01.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 witajcie w Nowym Roku, co by budowa lekką była podzielcie się proszę namiarami na kogoś poleconego do eletryki, hudrauliki no i gazu do kompletu. Macie jakieś sprawdzone miejsce zeby tanio okna kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radams 04.01.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Wiam forumowiczów! Potrzebuję namiary na geodetę który wykona MAPĘ DO CELÓW PROJEKTOWYCH w m. Wielgolas Brzeziński. Oczywiście dobrze by było jakby zrobił to w miarę sprawnie i tanio. Znam z autopsji przypadek mojego znajomego, który wziął pierwszy lepszy telefon do geodety z jego stron, umówił się na podział działki i trwało to prawie rok (szczęka mi opadła) - chłop nawet przestał odbierać telefony od niego... Pozdrawiam Witaj Ja korzystam z usług Pana Piotra Łysiaka, jestem zadowolony, sporo mi doradził, pomógł w uzgodnieniach w ZUD itd. Jego telefon - 502773549 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuzyn 06.01.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Witam, Mam pytanko - czy 600 PLN za GEODEZYJNĄ INWENTARYZACJE POWYKONAWCZĄ BUDYNKU - (do odbioru inwestycji) to dużo czy w miarę? Jak ma ktoś coś tańszego wdzięczny będę za namiary. Pozdrawiam Piotrek To bardzo dobra cena. Masz telefon do tego geodety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 06.01.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Witam, Mam prośbę o podanie namiarów na elektryka co za PRZYSTĘPNE pieniądze wykona przegląd instalacji elektrycznej (potrzebuję TYLKO protokołu sprawdzeń instalacji elektrycznej do odbioru budynku). Nie wiedziałem, że coś takiego jest w ogóle potrzebne, mam wpis w dzienniku budowy dokonany przez elektryka że wszystko wykonane zostało i SPRAWDZONE!!!, ale to w nadzorze budowlanym to za mało... Swojego elektryka o to nie poproszę bo zdzierus jest i pies na kasę okropny i nawet nie chcę się domyślać ile by mnie za coś takiego teraz skasował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts