Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witajcie

Mam do odsprzedania 7 rolek wełny mineralnej 150mm Domrock-Rockwool i 2 rolki 150 mm URSA. Sprawa dość pilna, więc jeśli tylko ktoś potrzebuje, albo wie, że ktoś potrzebuje i miałby ochotę odkupić (transport własny), to zapraszam. Co do ceny to się dogadamy.

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...

Obserwuję od jakiegoś czasu znaczny ubytek drzew w sasiadującej koło nas leśnej działce.. :-?

Wkurza mnie to i złości, bo nie dość, że śmiecą tam okropnie, to jeszcze wycinają drzewa..

Dziś mnie krew zalała, bo tuż obok naszej granicy wycięli 6 naprawdę dużych drzew.. :evil:

Bojąc się, że jeszcze nas o to obwinią, udałam się na policję w Halinowie, gdzie zostałam totalnie zlana :evil: Nawet nie sporządzono żadnej notatki :-?

Gdzie powinnam to zgłosić, jak myślicie? Do wydziału ochrony środowiska?

Potraktują to poważniej?

No szlag mnie trafia, no.... :evil: :evil: :evil:

Ganiu - spróbuj w starostwie (gminie) w Halinowie - powinno to ich zainteresować. Dziwi mnie postawa policji....

Wysmarowałam maila do gminy do wydziału ochrony środowiska..

Pani mi odpisała, że oni nie wydają zgody na wycinkę drzew i moge się skontaktowac z leśniczym, który takie kompetencje posiada, w I i III czwartek miesiąca.. w godz od 8 do 11 :-?

Bardzo przyjazne godziny urzędowania, nie?

Poza tym znowu mam poczucie, że mnie olano i zastosowano spychoterapię :evil:

Wkurza mnie to tym bardziej, że przez ten lasek nie mogłam wybudować domu gdzie chciałam, bo "strefa ochronna"... :evil: :evil:

Wiam forumowiczów!

Potrzebuję namiary na geodetę który wykona MAPĘ DO CELÓW PROJEKTOWYCH w m. Wielgolas Brzeziński.

Oczywiście dobrze by było jakby zrobił to w miarę sprawnie i tanio.

Znam z autopsji przypadek mojego znajomego, który wziął pierwszy lepszy telefon do geodety z jego stron, umówił się na podział działki i trwało to prawie rok (szczęka mi opadła) - chłop nawet przestał odbierać telefony od niego...

Pozdrawiam

Wiam forumowiczów!

Potrzebuję namiary na geodetę który wykona MAPĘ DO CELÓW PROJEKTOWYCH w m. Wielgolas Brzeziński.

Oczywiście dobrze by było jakby zrobił to w miarę sprawnie i tanio.

Znam z autopsji przypadek mojego znajomego, który wziął pierwszy lepszy telefon do geodety z jego stron, umówił się na podział działki i trwało to prawie rok (szczęka mi opadła) - chłop nawet przestał odbierać telefony od niego...

Pozdrawiam

Witaj

Ja korzystam z usług Pana Piotra Łysiaka, jestem zadowolony, sporo mi doradził, pomógł w uzgodnieniach w ZUD itd.

Jego telefon - 502773549

Witam,

Mam prośbę o podanie namiarów na elektryka co za PRZYSTĘPNE pieniądze wykona przegląd instalacji elektrycznej (potrzebuję TYLKO protokołu sprawdzeń instalacji elektrycznej do odbioru budynku). Nie wiedziałem, że coś takiego jest w ogóle potrzebne, mam wpis w dzienniku budowy dokonany przez elektryka że wszystko wykonane zostało i SPRAWDZONE!!!, ale to w nadzorze budowlanym to za mało... Swojego elektryka o to nie poproszę bo zdzierus jest i pies na kasę okropny i nawet nie chcę się domyślać ile by mnie za coś takiego teraz skasował...