Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Mam pytanko jak w temacie - szukam namiaru na solidnego kierownika budowy - budowa w Majdanie. Musi mieć uprawnienia bez ograniczeń (kubatura wyszła nam ciut >1000m3). Z tymi co znalazłem na forum mam problem - brak uprawnień / brak czasu / niezbyt wiarygodny

Z góry dzięki za pomoc.

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

Czy ktoś z Was orientuje się, jakie są koszty wykonania przyłącza kanalizacyjnego?

dziękuje i pozdrawiam

To się liczy chyba z metra. Ale zabij nie pamiętam ile za metr. Ja płaciłem za całość - woda + kanaliza coś. ok. 5 tys. zl. Zadzwon do Lesinskiego w Halinowie i zapytaj.

Lolek70 i Bonzo

z moich doświadczeń wynika, że przyłacza lepiej nie robić z Lesińskim. Mogłabym napisać epopeję, jak nas zwodził i oszukiwał i ile czsu i nerów staciliśmy. Jak już udało się to wyprostować, to poratował nas Tomek Witkowski (509-772-412). I było szybko i solidnie.

O Lesińskim są rózne opinie, sa tacy, którzy go chwalą, ale jest coraz większa rzesza tycg niezadowolonych. Poczytaj na forum.

Lolek70 i Bonzo

z moich doświadczeń wynika, że przyłacza lepiej nie robić z Lesińskim. Mogłabym napisać epopeję, jak nas zwodził i oszukiwał i ile czsu i nerów staciliśmy. Jak już udało się to wyprostować, to poratował nas Tomek Witkowski (509-772-412). I było szybko i solidnie.

O Lesińskim są rózne opinie, sa tacy, którzy go chwalą, ale jest coraz większa rzesza tycg niezadowolonych. Poczytaj na forum.

Potwierdzam. My równiez mieliśmy niezłą przeprawę z Lesińskim. Pan przetrzymywał nam dokumenty chcąc nas zmusić do korzystania z usług swojego kolegi. Przez 2 m-ce miał problem z zatwierdzeniem projektu w Zudzie mimo, ze osobiście w nim zasiadał. Dopiero ostra interwencja mojego męża doprowadziła do tego, że pan ruszył tyłek i oddał nam dokumenty.

I tak jak Tessa skierowaliśmy się do Tomka Witkowskiego i okazało się, ze jakoś można cos zrobic bez problemów.