ksieciu 07.10.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 spod Siedlec tam maja drzewo z lasow panstwowych podobno bardzo dobre - majster nam polecil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agutek 07.10.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 spod Siedlec tam maja drzewo z lasow panstwowych podobno bardzo dobre - majster nam polecil. A poratujesz mnie jakimis namiarami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 08.10.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 W przyszlym tygodniu beda majstry na budowie to sie podpytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 08.10.2006 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Ja drewno bralem przez swojego sasiada Krzyska Chomickiego -on je sciaga z Podlasia - sluze kontaktemna privie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agutek 08.10.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 W przyszlym tygodniu beda majstry na budowie to sie podpytam. Ok. Bede wdzieczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 09.10.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 No dzieki to krece jutro, bo bede potrzebowal piachu na przyszly tydzien. Jak tam Twoja wiezba? Znalazles nowa ekipe? Pozdrawiam Hej, Ekipę od więźby mam. Niestety dopiero na koniec października. Teraz robię przymiarki do zakupu drewna. Ale wiesz co? Przestałem się denerwować tą całą budową. Biegam, krzyczę, sprawdzam, a to i tak co ma być spieprzone to jest. Więc teraz luzik... Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 09.10.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Ale wiesz co? Przestałem się denerwować tą całą budową. Biegam, krzyczę, sprawdzam, a to i tak co ma być spieprzone to jest. Więc teraz luzik... Q. Zazdroszcze tego wyluzowania, ja narazie zyje jak na haju w dzien mysle o zamowieniach, transporcie, dostawach, murowaniu ect... a w nocy o tym snie Marze o tym zeby wreszcie ten stan surowy stanal i zebym mogla odpoczac od tego natloku spraw. U nas majstry mowia ze na poczatek listopada dom bedzie stal i tego sie trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzo 10.10.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Marze o tym zeby wreszcie ten stan surowy stanal i zebym mogla odpoczac od tego natloku spraw. I wtedy dopiero bedziesz miala wypoczynek. Podobno wybudowanie stanu surowego to pikus w porownaniu z wykonczeniowka. Tu masz jedna ekipe a tam bedzie kilka. No ale glowa do gory. Mnie tez to czeka. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pozioma 10.10.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Witam forumowiczów i sąsiadów !!!! Własnie za ok. 2 tyg. dostanę pozwolenie na budowę!! Długa Koscielna na wysokosci Kazimierowa!!! Interesuje mnie namiar na studniarza i zbiornik na scieki oczywiscie za sensowną cenę!!! Jesli ktos z Was jest zadowolony i nie spłukany prosiłabym o namiary!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 10.10.2006 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Ksieciu, widze ze zdjec z dzialki, ze jedynie sluszna marka samochodu sie poruszasz.... bardzo mnie to cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 10.10.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 I wtedy dopiero bedziesz miala wypoczynek. Podobno wybudowanie stanu surowego to pikus w porownaniu z wykonczeniowka. Tu masz jedna ekipe a tam bedzie kilka. No ale glowa do gory. Mnie tez to czeka. Powodzenia wiem ze wykonczeniowka wykancza ale teraz jestem zmeczona bo wlasnie wrocilam do pracy po macierzynskim i jeszcze ta budowa i dlatego potrzebuje chwili oddechu, a czas pomiedzy stanem surowym a kolejnymi pracami pozwoli mi naladowac akumulatory. Ja sie szybko regeneruje i jestem gotowa do dalszej charowki Ksieciu, widze ze zdjec z dzialki, ze jedynie sluszna marka samochodu sie poruszasz.... bardzo mnie to cieszy Pewnie ze tak, a co niezniszczalne samochody ktorych wlasciciele nigdy na nie nie narzekaja ale musimy kupic jeszcze jedno auto bo komunikacyjnie u nas do bani teraz jest, wiec jesli ktos z was chce sie pozbyc dobrego auta za przyzwoita cene tylko do jazdy do wawy to prosze o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 10.10.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Witam forumowiczów i sąsiadów !!!! Własnie za ok. 2 tyg. dostanę pozwolenie na budowę!! Długa Koscielna na wysokosci Kazimierowa!!! Interesuje mnie namiar na studniarza i zbiornik na scieki oczywiscie za sensowną cenę!!! Jesli ktos z Was jest zadowolony i nie spłukany prosiłabym o namiary!!! pozdrawiam Buduj, buduj pozioma, bo ja mam cały czas ten sam biznes do ciebie Będzie jakiś dziennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzo 10.10.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Ksieciu, widze ze zdjec z dzialki, ze jedynie sluszna marka samochodu sie poruszasz.... bardzo mnie to cieszy Hefalump. Ty tu nie organizuj sitwy i kliki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agutek 11.10.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 A ja zwracam sie do Was z kolejnym pytaniem Mozecie polecic hydraulika, elektryka, kogos od ogrzewania podlogowego? A tak przy okazji ile Was kosztowalo zrobienie hydrauliki w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 11.10.2006 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 a ja mam drzwii.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.10.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 a ja mam drzwii.... a skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 12.10.2006 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Anek-Met z Falenicy http://www.anekmet.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 12.10.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Hej ludzie!Mam umowę przedwstępną na działkę w Halinowie.Czy ktoś mi może powiedzieć co mogę zrobić już teraz oprócz np. badań geotechnicznych na działce. Interesuje mnie np czy można zacząć coś działać w sprawie np warunków przyłączy czy drogi dojazdowej(z powiatówki) bez tytułu prawnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 13.10.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Witam Wszystkich, Zebralem wiekszosc dokumentow potrzebnych do pozwolenia na budowe, ale pojawil sie PROBLEM - jak sie okazalo przez moja dzialke przebiegaja saczki i itp. W Zarzadzie Melioracji wspomnieli ze koszt ich przebudowy to ok. 2000 projekt + 2000 wykonanie Czy ktos wiek jak ominac przebudowe ? Przeciez te saczki sa poprzerywane w wielu miejsach i nie dzialaja. To jest kompletny bezsens zeby to przebudowywac i wywalac tyle kasy. ABSURD PS chodzi o Jozefin Pozdrowienia Boze ale zaległości w czytaniu sobie narobiłam..... Ale juz nadrobione Tomy gdzie sie budujesz w Józefinie??? My na Stołecznej... Aktualnie czekamy na adaptacje projektu która sie robi, i oczywiscie czekamy na pozwolenie... Nam w meriolacji też dali juz zrobioną mapkę i jeden sączek bardzo zachacza o róg domu ale na razie sie tym nie przejmujemy bo podobno da sie to spokojnie ominąć, tzn najpierw musimy sprawdzic czy faktycznie jest tam coś takiego bo pani Kowalczyk powiedziała ze cześto na mapie jest a fizycznie tego nie ma wiec najpierw Sprawdz zanim zapłacisz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 13.10.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Obiecalem opisa wspolprace z Kowalczykiem. Nie powiem, podniosl mi cisnienie, ale generalnie wszystko zakonczylo sie pomyslnie. Zaczelo sie w marcu. Firma sciagnela mnie na lep nizszych cen i pozniejszych podwyzek. Zaplacilem, bo musialem, by dostac gwarancje nizszych cen. Przez ponad miesiac skladowali mi material u siebie bezplatnie. Na jakies 2 tygodnie przed dostawa, potwierdzilem jej termin. W sobote, przed wtorkowa dostawa jeszcze raz specjalnie zajechalem do skladu by potwierdzic godzine o otrzymalem obietnice dowozu pierwszej partii we wtorek o godz. 8.00. Uprzedzilem, ze wiele zlego o nich slyszalem, by nie probowali ze mna numerow, typu zepsute auto, czy korek... We wtorek na budowie zawitalem o godzinie 9.30. Coz... transportu ni widu ni slychu... Postanowilem wiec podjechac do skladu... Na pytanie dotyczace dostawy dostalem odpowiedz, ze oni ni umawiaja sie na godziny i dziwi ich fakt, ze ktos tak sie umowil... Poza tym pokazali mi kartke, z opisem, iz nie odpowiadaja za opoznienia przez nich nie zawinione, a to podobno spowodowane bylo korkiem pod cegielnia.... Widzialem kilka ich dobrze oznakowanych transportow walesajacych sie po okolicy, wiec puscilem te slowa mimo uszu.... Stwierdzilem jedynie, ze mam do wydania jeszcze ok 45 000 na dach, ktorych to pieniedzy na 100% nie zobacza jesli trasport na budowie nie pojawi sie do godziny 11ej... Nie zdarzylem dojechac do przejazdu na ulicy Stolecznej, kiedy zadzwonil do mnie kierowca z zapytaniem czy zmiesci sie na dzialce z przyczepa.... 10:45 MAN z przyczepa zawital przy moich fundamentach.... A twoja ekipa była godna polecnia???/ Jesli tak tomożna poprosić o namiary??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts