Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

Potrzebuję architekta, który mógłby mi zrobić projekt garażu. Niestety, strasznie mi zależy na czasie. Czy możecie mi kogoś polecić z Mińska lub okolic. Z góry dziękuje za pomoc. Oczywiście jeżeli będzie szybki i niedrogi to byłoby super!

Pozdrawiam

Ania

Witam,

Mam do sprzedania kilka krokwi, które zostały mi z więźby. Będzie jakieś 0.74 m3. Krokwie przeleżały sezon 1 rok na podkładkach. Były zaimpregnowane i nie są powykręcane. Sprzedam za 400PLN za m3.

krokwie wymiar 20x7

1x526

2x620

2x688

1x453

1x339

Mam jeszcze dwie kantówki 14x14 o dł 620

Pozdrawiam

Wiosenna obniżka 300 za m3, bo chcę uporzątkować tę działkę.

Tel 660 796 126.

Witam,

Poszukuję elektryka z uprawnieniami, który podłączył by prąd do celów zagospodarowania terenu 10KW. Mam już warunki przyłącza. Działka w Długiej Szlacheckiej.

Poproszę o namiary. Ile to może mniej wiecej kosztować (od słupa jest mniej wiecej 15 metrów do blaszanego garażu)

Pozdrawiam,

Adrian

poszlo na priv

Witam,

Poszukuję elektryka z uprawnieniami, który podłączył by prąd do celów zagospodarowania terenu 10KW. Mam już warunki przyłącza. Działka w Długiej Szlacheckiej.

Poproszę o namiary. Ile to może mniej wiecej kosztować (od słupa jest mniej wiecej 15 metrów do blaszanego garażu)

Pozdrawiam,

Adrian

Witam wszystkich!

Pierwszy raz na forum, choć czytam Was od dawna. Mam SSO w Kazimierowie. Pora na okna. Czy ktoś z Was zna firmę WADEX z Komorowa? Proszę o opinie.

Mam po budowie 2 palety (120 sztuk) Porothermu 25, chętnie sprzedam, 3,90 za szt, odbiór własny. Do sprzedania jako całość.

Ewentualne pytania: 665509232.

Pozdrawiam!