kuzyn 07.07.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Ja podbiję do 0,7mln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuzyn 07.07.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Pomyślałęm, że podzielę się moim doświadczeniem z ziemią kupowaną na składzie Trakt brzeski - Józefin. Ziemia jest słabej jakości. Jak ją rozwoziłem na działce to wybrałęm mnóstwo kamieni. Przywozi tyle ile wchodzi na tatrę a bieże jak za 20 ton i to słono. Nie sprawdziłbym tego gdybym nie zamówił ziemi od innego dostawcy. Wkurzyłem się ostro i dlatego piszę na forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.07.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Witam, Mam do sprzedania deski szalunkowe i ok. 200 stempli długość 3 m po 3 zł/szt. do oddania za darmo mam też ścinki desek szalunkowych, bo mi zawalają działkę i chcę się ich pozbyć. Wszystko do odebrania w Hipolitowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 08.07.2010 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Witam czy jest ktoś chętny do podzielenia się namiarami na sprawdzoną i przystępną cenowo ekipe/firme - od układania kostki brukowej - kogoś od ziemi (nawiezienie, wyrównanie terenu) Z Góry Dziękuje za Info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makup 09.07.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 hej mam blaszak 3x5 w Sulejówku, skończyliśmy właśnie budowę więc oddam w dobre ręcea do kostki polecam: Firma Marek Jaczewski 601162884 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena08 09.07.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 witam, MAKUP jaka jest cena blaszaka?? my dopiero jestesmy na początku drogi do naszego gniazdka...duuuuzo pracy przed nami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka Szutko 09.07.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Witam wszystkich. Odkupię kojec dla psa. Proszę o info. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wutang 10.07.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 kompletna skrzynke elektryczna Do skrzynki jest takze slup drewniany. W komplecie znajduje sie wszystko co potrzebne, napinacze, warkocz mocowania zaciski, izolacja na slupieCo do ceny sie dogadamy 693-074-849 pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arpek7 11.07.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Witam. Szanowni Sąsiedzi może, ktoś z Was korzystał z usług elektryka Pana Krzysztofa Wasilewskiego. Proszę o informację nt współpracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Michał 11.07.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Witam proszę podzielcie się namiarami jeśli takowe posiadacie na kogoś kto robi balustrady i barierki na balkony z czarnej stalisprawa dosyć pilna, ale przydałby się namiar na kogoś kto ze względu na to, że zalezy mi na czasie nie zedrze z nas koszmarnych pieniędzy ;-P pozdrawiamOla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radams 12.07.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Witam proszę podzielcie się namiarami jeśli takowe posiadacie na kogoś kto robi balustrady i barierki na balkony z czarnej stali sprawa dosyć pilna, ale przydałby się namiar na kogoś kto ze względu na to, że zalezy mi na czasie nie zedrze z nas koszmarnych pieniędzy ;-P pozdrawiam Ola Tu masz numer do chłopaków z Nieporętu, ale bez problemu Ci zrobią i zamontują. Robota porządna i niedroga. Powołaj się na Rafała z Kazimierowa, robili dla mnie balustrady, bramę i furtkę. tel 696983786 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makup 12.07.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 50% wartości początkowej, tel. 502277588 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 15.07.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 dla wszystkich budujacych lub mieszkających w Okuniewiehttp://www.halinow.pl/135-40dabc6dc2597-13302.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 15.07.2010 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 ups nie tylko w Okuniewie ale i dotyczy całej gminy Halinów. Myślę, że warto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 15.07.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 MAM do sprzedania folie wiatroizolacje DELTA VENT N 1,5 x 50 m 120n g/m2 4 rolki 300 m2 odsprzedam za 190 zl za rolke - odbior w Okuniewie tel. 502361976 Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 17.07.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 kiedys polecałam dobrego operatora koparki...juz go nie polecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mb1101 18.07.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Mam pytanie: czy ktoś - okolice Cisia - ma przydomową oczyszczalnię ścieków ???? Jaki był koszt???Dokumentacja???Jaką firmę możecie polecić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Toper 18.07.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Mam pytanie: czy ktoś - okolice Cisia - ma przydomową oczyszczalnię ścieków ???? Jaki był koszt??? Dokumentacja??? Jaką firmę możecie polecić??? Przyłączam się do pytania. Zaczynam budowę w przyszłym roku i też chcę oczyszczalnię. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzo 19.07.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Witam, mam na zbyciu trochę pozostałości po budowie:Do oddania za free: brama dwuskrzydłowa z desek i siatki z zawiasami oraz dwoma słupkami zrobionymi ze stempli + furtka wykonana w tej samej technologii z zawiasami na stemplu. Do tego jakieś resztki siatki zielonej.Za symboliczne 50 zl: wielka paleta bloczków i cegieł silikatowych. Bloczki są różne ale w większości 25 x 25 wys. 25 cm. Są też 25 x 12. NIe wiem ile tego jest ale sporo. Warunek: trzeba odebrać całą paletę.Odbiór w Halinowie koło stawów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzo 19.07.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Pomyślałęm, że podzielę się moim doświadczeniem z ziemią kupowaną na składzie Trakt brzeski - Józefin. Ziemia jest słabej jakości. Jak ją rozwoziłem na działce to wybrałęm mnóstwo kamieni. Przywozi tyle ile wchodzi na tatrę a bieże jak za 20 ton i to słono. Nie sprawdziłbym tego gdybym nie zamówił ziemi od innego dostawcy. Wkurzyłem się ostro i dlatego piszę na forum. Pozdrawiam Jeżeli mówisz o tym składzie przy skręcie z trasy warszawskiej na Józefin to ja brałem ostatnio 10 wywrotek i rzeczywiście jest sporo kamieni. Ale ja kupowałem ziemię na podniesienie terenu a Ty chyba szukałeś ziemi torfowej. Co do ładowności to nie mogę narzekać - płaciłem za czteroosiówkę i zawsze podjeżdżała wyładowana po górny rant burty. I do tego miałem to auto w cenie trzyosiówki u konkurencji. Nawet sąsiad z ulicy, co to ma do mnie 500 metrów wozić stwierdził, ze mu się nie kalkuluje w tej cenie. Wiem, że oni oferują też czarnoziem ale być może to jest to co Ty kupiłeś tak więc dzięki za sygnał. Jeżeli masz innego dobrego dostawcę to proszę podziel się informacją. Ogólnie z tanią ziemią na podniesienie terenu jest krucho - jedyne co jest szybko osiągalne to glina. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts