Lolek70 02.04.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Dzięki za odpowiedzi. Znalazłam w Cisiu firmę sprzedającą blaszaki, ale cenowo tacy sobie. Monika hej, ja na allegro z dostawą najtańszy blaszak 2x3 m widziałem za 1400 zł więc chyba trzeba posłuchać Qdlatego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 02.04.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Dzięki za odpowiedzi. Znalazłam w Cisiu firmę sprzedającą blaszaki, ale cenowo tacy sobie. Monika Monia a na kiedy Ci potrzebny ten barak?? tzn kiedy z budową ruszasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MazaQ77 03.04.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 hejka, moze ktos chce sie pozbyc siatki ogrodzeniowej (z 70-80m) + slupki? chetnie uwolnie od ciezaru i sowicie wynagrodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 03.04.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Heyah!Prośba, potrzebuję namiaru na inspektora nadzoru inwestorskiego, kltóry będzie dbał o moje budowlane interesy. Prosze o sprawdzone i godne zaufania osoby.Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzo 03.04.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Heyah! Prośba, potrzebuję namiaru na inspektora nadzoru inwestorskiego, kltóry będzie dbał o moje budowlane interesy. Prosze o sprawdzone i godne zaufania osoby. Dzięki! Zapytaj Kraftza, ktory tu pisuje a stale jest w watku sulejowskim. Polecal pania inspektor z Sulejowka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 04.04.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Przed chwilą słyszałam w wiadomosciach ze mają odsunąć Ministra Szyszke od sprawy naszej obwodnicy, tzn obwodnicy Warszawy Dzis Jarosław Kaczyński ma podjać ostateczną decyzje w tej sprawie.. Hmm moze coś sie uda z tą obwodnicą Tez macie taka nadzieje?? Wiem ze niektórych z was to nie dotyczy ale mnie akurat ta obwodnica sie nie podoba.. Modle sie o jej oddalenie, tzn obwodnicy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekmatusz 04.04.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Wiecie może gdzie w naszej okolicy można kupić blaszak. A może ktoś ma do odsprzedania używany? Monika Ja szukałem używanego, ale niestety nie znalazłem. Ale można kupić nowy blaszak na Allegro: http://www.allegro.pl/item179870635_garaze_blaszane_ocynk_w_i_gat_3x5_najtaniej_.html Wg zapewnień sprzedającego transport i montaż do Sulejówka gratis. Pozdrowienia Darek M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.04.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Dzięki za odpowiedzi. Znalazłam w Cisiu firmę sprzedającą blaszaki, ale cenowo tacy sobie. Monika Monia a na kiedy Ci potrzebny ten barak?? tzn kiedy z budową ruszasz?? Zaczynamy w połowie maja. darekmatusz Widziałam te na allegro i wychodzą taniej niż kupowane w Cisiu. Co do drewniaka to mojemu mężowi nie chce się czterech liter ruszyć. Muszę zagonić go do roboty. Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 04.04.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Witam.Mam pytanie - czy ktoś robił przyłącze gazowe we własnym zakresie ?W gazowni powiedzieli mi że najszybciej będzie znaleźć samemu wykonawcę - oni refundują koszty ( t. zn. różnicę pomiędzy tym co bym zapłacił gazowni a tym co weźmie mój wykonawca .)Szukam więc namiarów na gazowników . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 04.04.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 a ja jutro odbieram moje pozwolenie!!! Czekałam 10 dni!!!!! Mam ludzką dzielnicę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monieq 04.04.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 poszukuje hydraulika!!! ogrzewanie i wodaczy ktos słyszał o niejakim panu instalatorze, ktory sie nazywa Sobiech? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arpl 04.04.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Witam wszystkich budujących.Jestem tu nowy , włściwie to swoją budowę(nadbudowę) w Okuniewie k Halinowa juz skończyłem ale jak poczytałem to budowa od początku to droga przez mękę.Zawodowo zajmuję się instalacją Telewizji Przemysłowej i Systemów alarmowych więc jeśli ktos miałby pytania to chetnie doradzę co warto kupić a czego unikać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 04.04.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 poszukuje hydraulika!!! ogrzewanie i woda czy ktos słyszał o niejakim panu instalatorze, ktory sie nazywa Sobiech? pozdrawiam Poszło na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.04.2007 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Pytanie na śniadanie: Gdzie kupić szambo betonowe?takie gotowe. A ja namówię dzisiaj mojego ukochanego co by Wicku twoją budowę nawiedził,korci mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julagov 05.04.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Czy ktoś z was miał na działce sączki? Bo u nas zgodnie z pozwoleniem mamy przebudować.I szczerze mówiąc nie wiem jak się za to zabrać. Czy jak się do nich nie dokopiemy to musimy je przebudowywać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 05.04.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 poszukuje hydraulika!!! ogrzewanie i woda czy ktos słyszał o niejakim panu instalatorze, ktory sie nazywa Sobiech? Ja zdecydowałem się na Lesińskiego. Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.04.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 no to prawda juz fundamenty zrobione i nawet sciany garażowe sie juz stawiaja choc nie ma jeszcze zasypanego piaskiem i chudziaka ale to sie zrobi na dniach:) piasek jutro a chudziak w poniedziałek:) niech sie mury pną do góry a tak w ogóle to dzis płacilismy 350 zł za 12 metrów piasku, to dużo?? taki do zasypywania fundamentów... cholera a jeszcze w tamtym roku chyba po 200 było Madzia, skąd brałaś piasek? Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 05.04.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 no to prawda juz fundamenty zrobione i nawet sciany garażowe sie juz stawiaja choc nie ma jeszcze zasypanego piaskiem i chudziaka ale to sie zrobi na dniach:) piasek jutro a chudziak w poniedziałek:) niech sie mury pną do góry a tak w ogóle to dzis płacilismy 350 zł za 12 metrów piasku, to dużo?? taki do zasypywania fundamentów... cholera a jeszcze w tamtym roku chyba po 200 było Madzia, skąd brałaś piasek? Monika o proszę stad 602503353 - od tego bralismy piasek do murowania 550 za piasek wiślany (piekny i delikatny), inny tez miął chyba za 450 tez do murowania 692190067 - od tego piasek do fundamentow nie wiem czy to niska czy wysoka cena, chyba taka normalna.. Na piasek nie moge narzekać choć były tam dodatki w stylu czerwonych cegieł ale sporadycznie chodzi o ten do zasypywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 05.04.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 poszukuje hydraulika!!! ogrzewanie i woda czy ktos słyszał o niejakim panu instalatorze, ktory sie nazywa Sobiech? Ja zdecydowałem się na Lesińskiego. Q. Ja też zdecydowałem się na Pana L. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MazaQ77 05.04.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Czy ktoś z was miał na działce sączki? Bo u nas zgodnie z pozwoleniem mamy przebudować. I szczerze mówiąc nie wiem jak się za to zabrać. Czy jak się do nich nie dokopiemy to musimy je przebudowywać??? my mieliśmy, przeoraliśmy całą działkę, bo oczywiście nie szły tak jak narysowali w otwocku na mapie (a tez nam kazali przebudować) i okazało się , ze nie wadza i ze możemy budować ale pisemko musielismy podpisać wiecej o bitwie z otwockiem w naszym dzienniku (bo to długa historia) pozdr inka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts