madziunia85 05.04.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Ludzie poratujcie... Please wszelkei namiary na tartaki, nawet z daleka, PROSZE NOrmalnie wieźba nam potrzebna a tu mówi nam juz jeden tartak w seredzicach ze na 3 tydzień maja Proszę podzielcie sie namiarami.. Please jakiekolwiek.. wszystki wskazane.. zaraz wpadne w depresje Sprawa very pilna Monia ten od Ciebie to pan nie odbiera ale będziemy dalej próbować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.04.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Madzia, zaczwoń pod wieczór, w dzień może nie słyszeć telefonu. W tartaku nie jest najciszej. Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 05.04.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 A ja namówię dzisiaj mojego ukochanego co by Wicku twoją budowę nawiedził,korci mnie Nie ma sprawy - zapraszam . Daj tylko znać - znajdziemy jakiś dogodny termin . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.04.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Dzisiaj po lekcji budowania u naszego kierbuda, po prostu padam na pyszek ale może jutro przejedziemy. Trafić trafmy, zdjęcie dla rembertowiaków jest bardzo czytelne. Jeśli się nie pogniewasz chętnie Twój domek nawidzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 05.04.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Ludzie poratujcie... Please wszelkei namiary na tartaki, nawet z daleka,... Mój znajomy właśnie wycinał kawał lasu i sprzedawał drewno ( przetarte ) , nawet z transportem na miejsce . Nawet go ogłaszałem tu na forum . Nie wiem czy jeszcze ma ( las i tartak w okolocach Siedlec ) , ceny też nie znam . Zadzwoń : Marek 609-149-041 . Powiedz że od Wicka - jak będzie miał i cena będzie Ci pasować to mogę spróbować "przesunąć Cię na początek kolejki" . Ja swoje drzewo na więźbę będę zwoził w połowie kwietnia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 05.04.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 tosinek - ja będę po 12 - muszę podlać strop .Wysyłam Ci komórkę na prv - zadzwoń jak będziecie jechać - może się spotkamy i oprowadzę Was po domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 05.04.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Poszukuję 2 palet cegły pełnej - do komina .MOŻE KTOŚ WIE GDZIE WEŁNĘ DO OCIEPLENIA DACHU MOŻNA JESZCZE PRZED PODWYŻKĄ KUPIĆ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekmatusz 05.04.2007 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Poszukuję 2 palet cegły pełnej - do komina . MOŻE KTOŚ WIE GDZIE WEŁNĘ DO OCIEPLENIA DACHU MOŻNA JESZCZE PRZED PODWYŻKĄ KUPIĆ ? Spróbuj zapytać w Euro-Budzie w Sulejówku (022-783-03-96). Mnie "udało się" kupić u nich w tamtym tygodniu cegłę pełną w cenie 1,20 z VAT. Wełnę sprzedaje firma Bud-Partner z Kobyłki (przy trasie do Wołomina, 022-498-76-85), która ma też okna dachowe Fakro z dobrym rabatem. Sprzedają się też na Allegro: http://www.allegro.pl/item182728256_dach_welna_szklana_knauf_150mm_super_cena_.html Tylko nie wiem czy to dobra cena Pozdrowienia Darek M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 06.04.2007 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 A ja wszystkim forumowiczom budujacym sie w Halinowie i okolicach zycze duzo spokoju w nadchodzacych swiatecznych dniach... Juz niebawem wszyscy bedziemy takie okazje spedzac pod dachami naszych domow i rozkoszowac sie sobotnimi i niedzielnymi porankami, popijajac kawke na wlasnym tarasie lub wilgotnej rosa trawie naszych ogrodow.... Wesolych Swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 06.04.2007 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 P.S. Jakby do kogos jeszcze ta nowina nie dotarla, informuje, ze minister Szyszko zostal odsuniety od decydowania na temat przebiegu obwodnicy Warszawy... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 06.04.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 P.S. Jakby do kogos jeszcze ta nowina nie dotarla, informuje, ze minister Szyszko zostal odsuniety od decydowania na temat przebiegu obwodnicy Warszawy... pozdrawiam moja modlitwa została spełniona teraz jeszcze niech sie druga spełni to bedzie dobrze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 10.04.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Witam! Ruszam z budową, jutro zdejmują humus, wyznaczaja budynek. Działamy, działamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 10.04.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Witam! Ruszam z budową, jutro zdejmują humus, wyznaczaja budynek. Działamy, działamy! trzymamy kciuki i czekamy na foto reportarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.04.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Witam! Ruszam z budową, jutro zdejmują humus, wyznaczaja budynek. Działamy, działamy! Super, trochę Ci zazdroszczę. Ja muszę czekać jeszcze 5 tygodni. Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MazaQ77 11.04.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 @Edek24: no gratulacje! czekamy na fotki gumofilce masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markiz 12.04.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Witam, mam 2 sprawy: 1 chcę postawić blaszak na działce i szukam w związku z tym podkładów betonowych pod ten garaż np. płyty chodnikowe lub coś podobnego. Może ktoś wie skąd można coś takiego wyrwać? 2 muszę w końcu zrobić projekt zjazdu z drogi powiatowej na moją działkę, dzwoniłem do Mińska i dali mi namiar na człowieka z uprawnieniami ale on chce 1000 zł za tą przyjemność Może ktoś to robił za mniejszą kwotę?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 12.04.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Witam!Jakieś fajne-tanie namiary na blaszaki/baraki w dobrej cenie w naszej okolicy. A nie słyszał ktoś o jakiejś zużytej i niepotrzebnej izoternie z samochodu? Zaizolowane, metalowe, z drziwami w sam raz na barak, czyż nie?? PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 13.04.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 muszę w końcu zrobić projekt zjazdu z drogi powiatowej na moją działkę, dzwoniłem do Mińska i dali mi namiar na człowieka z uprawnieniami ale on chce 1000 zł za tą przyjemność Może ktoś to robił za mniejszą kwotę?? Ja miałem oferty na 1000 i 1500 zł. Wziąłem tego za 1000 zł (pewnie ten sam). Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 14.04.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 muszę w końcu zrobić projekt zjazdu z drogi powiatowej na moją działkę, dzwoniłem do Mińska i dali mi namiar na człowieka z uprawnieniami ale on chce 1000 zł za tą przyjemność Może ktoś to robił za mniejszą kwotę?? Ja miałem oferty na 1000 i 1500 zł. Wziąłem tego za 1000 zł (pewnie ten sam). Q. Ja zapłaciłem 900 PLN miesiąc temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 15.04.2007 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Witajcie wszyscy! Czy ktos moze slyszal cos o kostce brukowej (cementowej). Szukam dostawcy, dobrej oferty... Jakies firmy godne polecenia? Wdzieczny bede za wszystkie sygestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts