Edek24 15.04.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Witajce!Pytanie: Czy to są dobre ceny??http://www.garaze.az.pl/cennik_hal.htmPZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.04.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Witajce! Pytanie: Czy to są dobre ceny?? http://www.garaze.az.pl/cennik_hal.htm PZDR Edek, zobacz tutaj http://www.allegro.pl/item183919192_garaze_blaszane_ocynk_w_i_gat_3x5_najtaniej_.html dzwoniłam do nich i dowóz i montaż w nasze okolice jest w cenie Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 16.04.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 A ja nadal poszukuję ludzi do tynków cementowo/wapiennych , filcowanych .Za wszelkie namiary z góry dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 18.04.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Witajcie Przyglądam się Waszemu wątkowi, ale sam będę się budował w Dębe Wielkim. Czy macie może namiar na tani żwir w okolicy? Muszę zrobić drogę dojazdową do działki. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 18.04.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Witajcie Przyglądam się Waszemu wątkowi, ale sam będę się budował w Dębe Wielkim. Czy macie może namiar na tani żwir w okolicy? Muszę zrobić drogę dojazdową do działki. pozdrawiam Żwirem nie utwardzaj-jest bardzo drogi . Poszukaj gdzieś rozbiórki - najlepiej jakiejś starej fabryki . Oni tam kruszą to na kawałki i to się nadaje na utwardzenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 19.04.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 skoro mowa o żwirze.. to gdzie kupić go ?? macie jakies namiary w przystępnej cenie?? a jak macie to za ile metrów?? Potrzebujemy bo chudziaka będziemy mieli kręconego ręcznie jednak... teraz uparcie szukamy dachówki i nei wiemy czy cementowa czy ceramiczna.. cementowa tańsza i tylko to najbardziej przemawia dla mnie w tej chwili.. Czy oprócz Dachluxu i Zapolski dachy macie jakies inne namiary?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 19.04.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Dzięki Wicekk. Raczej żwiru będę unikał. Co do namiarów na kruszywa to znalazłem na forum poniższy link, ceny są nieaktualne, ale ludzie wożą i piach i żwir cały czas. Tylko podzwoń po wszystkich bo rozpiętość cen jest faktem i warto pamiętać o to, aby zapytać jakiej wielkości jest wywrotka. http://kucis.republika.pl/piach.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 19.04.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 skoro mowa o żwirze.. to gdzie kupić go ?? macie jakies namiary w przystępnej cenie?? a jak macie to za ile metrów?? Potrzebujemy bo chudziaka będziemy mieli kręconego ręcznie jednak... teraz uparcie szukamy dachówki i nei wiemy czy cementowa czy ceramiczna.. cementowa tańsza i tylko to najbardziej przemawia dla mnie w tej chwili.. Czy oprócz Dachluxu i Zapolski dachy macie jakies inne namiary?? Mi ostatnio przywoził gość 15 T piachu z wykopu ( prawie jak drobny żwir) za jedyne 250 zł . Ten sam gość ma żwir - ale uwaga za 15 T trzeba zapłacić 1350 zł . Namiary wysyłam na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.04.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 skoro mowa o żwirze.. to gdzie kupić go ?? macie jakies namiary w przystępnej cenie?? a jak macie to za ile metrów?? Potrzebujemy bo chudziaka będziemy mieli kręconego ręcznie jednak... teraz uparcie szukamy dachówki i nei wiemy czy cementowa czy ceramiczna.. cementowa tańsza i tylko to najbardziej przemawia dla mnie w tej chwili.. Czy oprócz Dachluxu i Zapolski dachy macie jakies inne namiary?? Mi ostatnio przywoził gość 15 T piachu z wykopu ( prawie jak drobny żwir) za jedyne 250 zł . Ten sam gość ma żwir - ale uwaga za 15 T trzeba zapłacić 1350 zł . Namiary wysyłam na prv Ja też poproszę Dzięki Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arpl 19.04.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Witam,Mam pytanie .W jaki sposób elektryk obliczał u was ilość tzw punktów elektrycznych i ile płaciliście za tzw punkt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 19.04.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Punkt elektryczny to kazde gniazdko lub wlacznik-odbiornik swiatla, przynajmniej nasz elektryk tak liczy. Ceny nie podaje bo po znajomosci to inne sa ceny Oficjalnie, na rynku slyszalam: 20-25 zl za pkt bez materiału (sama robocizna) 45-50 zl za punkt robocizna z materiałem (kable, puszki) Wicek ja tez poprosze o numer na PW do Pana od piasku i zwiru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 19.04.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 skoro mowa o żwirze.. to gdzie kupić go ?? macie jakies namiary w przystępnej cenie?? a jak macie to za ile metrów?? Potrzebujemy bo chudziaka będziemy mieli kręconego ręcznie jednak... teraz uparcie szukamy dachówki i nei wiemy czy cementowa czy ceramiczna.. cementowa tańsza i tylko to najbardziej przemawia dla mnie w tej chwili.. Czy oprócz Dachluxu i Zapolski dachy macie jakies inne namiary?? Mi ostatnio przywoził gość 15 T piachu z wykopu ( prawie jak drobny żwir) za jedyne 250 zł . Ten sam gość ma żwir - ale uwaga za 15 T trzeba zapłacić 1350 zł . Namiary wysyłam na prv wicek dzieki za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 20.04.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 teraz uparcie szukamy dachówki i nei wiemy czy cementowa czy ceramiczna.. cementowa tańsza i tylko to najbardziej przemawia dla mnie w tej chwili.. Czy oprócz Dachluxu i Zapolski dachy macie jakies inne namiary?? Madziunia, ja mam dość dobry namiar na dachówki, ale w.... Białej Podlaskiej Ceny są niższe o 2-3 tys niż w Dachlux'ie. Transport jest gratisowy, choćby i do Szczecina, jak powiedziała Pani, do której dzwoniłem. Po starej znajomości mogę dać Ci namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 20.04.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 teraz uparcie szukamy dachówki i nei wiemy czy cementowa czy ceramiczna.. cementowa tańsza i tylko to najbardziej przemawia dla mnie w tej chwili.. Czy oprócz Dachluxu i Zapolski dachy macie jakies inne namiary?? Madziunia, ja mam dość dobry namiar na dachówki, ale w.... Białej Podlaskiej Ceny są niższe o 2-3 tys niż w Dachlux'ie. Transport jest gratisowy, choćby i do Szczecina, jak powiedziała Pani, do której dzwoniłem. Po starej znajomości mogę dać Ci namiar no tak taka stara znajomośc dawaj te dachy bo ja teraz walcze z nimi!!!! a ja Ci powysyłam wyceny okien!! Walczę teraz zawzięcie o wyceny siedzac od rana do wieczora:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 20.04.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Czy wiecie jaka szkoła ostatnio wygrała nie formalny plebiscyt na Zamku Królewskim na mądre i dobrze wychowane dzieci???? Ano z Halinowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 20.04.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 ...ja mam dość dobry namiar na dachówki, ale w.... Białej Podlaskiej Ceny są niższe o 2-3 tys niż w Dachlux'ie. Transport jest gratisowy, choćby i do Szczecina, jak powiedziała Pani, do której dzwoniłem.... No a może ze mną też byś się tym namiarem podzielił ? Też szukam dachówek ( ceramika , cement - kolor brąz) . Za tydzień , w poniedziałek zaczynają mi robić więźbę - pokrycie też pewnie by zrobili , tylko materiału brak . Te co rozeznałem to za 2 , 3 a może i 4 miesiące . Oczywiście o gwarancji cen mowy nie ma - żadne zaliczki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 21.04.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Skąd macie okna?Skąd szamba i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 21.04.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Co myślicie o cenie 750 za m3 wieźby impregnowanej z dowozem?Nasze okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 21.04.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Cena 750 zł myślę że jest przyzwoita i jak dobre drewno to brać. Okna Urzędowski Szambo sam zastanawiam się skąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 21.04.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Dzisiaj dostałam pierwszą wycenę więźby: więźba 700pln/m3 deska 500pln/m3 deski szalunkowe 450pln/m3 stemple 3 metrowe/5 pln Więźba impregnowana zanurzeniowo, dwukrotnie. Cena z transportem i rozładunkiem. Pan sam wszystko wyliczył bez robienia łaski (u Śledziewskich stwierdzili, że oni nie liczą takich rzeczy bo po prostu nie umieją). Tartak jet w miejscowości Justynów koło Węgrowa. W poniedziałek daję do wyceny w miescowych składach. Może ktoś już dawał więźbę do wyceny w tym roku i może mi powiedzieć czy cena jest OK. pozdrawiam Monika Monia podaj kontakt do tej wieźby proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts