qdlaty 11.05.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Zadzwoniń do Eko-sam bis. Mój sąsiad zamawiał, ale nie wiem ile płacił. Tel. 22 783-83-28 i 506-047-289 Halinów ul. Bema 84 Dzięki, właśnie tam zamówiłem. Tania impreza to to nie jest: 220 zł podstawienie i 150 zł za każdą tonę. U mnie prawie sama folia i styropian, więc mamy się dogadać na 350 zł. Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
legia1916 13.05.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Witajcie wszyscy Sasiedzi!! W tym tygodniu rozpoczelismy budowe w Grabinie, narazie mamy wylany fundament nie mniej jednak nasza radosc jest ogromna!! Jestesmy niesamowicie szczesliwi i juz nie mozemy sie doczekac przeprowadzki. Bedziemy budowac popularnie zwanego "szkieletora" pod klucz zatem wiekszosc klopotow zwiazanych z budowa nas omija ale i tak bardzo to wszystko przezywamy (zreszta chyba jak kazdy z nas ) Mamy do Was zapytanie czy znacie kogos kto moglby tanio zrobic ogrodzenie. Nie mamy za duzo kasy na ten cel i tym samym musimy zdecydowac sie na najtansza opcje - musimy ogrodzic okolo 70mb. Czytalismy troche o podmurowkach gotowych ale nie wiemy jak to jesc i czy np do takiej podmurowki mozna montowac zwykla siatke czy tylko gotowe przesla ? Bedziemy wdzieczni za Wasze rady albo ewentualnie namiary na firmy ktore moglyby sie tym zajac. Pozdrawiamy serdecznie Najszczesliwsza na swiecie rodzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MazaQ77 13.05.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 a fotki gdzie?????????????? gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jastrzębie 14.05.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Witajcie, jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami działki w Długiej Kościelnej i jak tylko Bóg da może w tym roku ruszymy z budową. Wniosek o pozwolenie złożony w gminie, ekipa prawie że umówiona - tak więc jesteśmy dobrej myśli... Serdecznie witamy wszystkich Sąsiadów, zarówno tych obecnych jak i przyszłych! mamy nadzieję na wzajemną pomoc i współpracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 14.05.2007 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 A witojcie, witojcie! U mnie od przyszlego tygodnia rusza glazurnik.... a po nim malarze... Jeszcze troche i na poczatku czerwca bedzie kladziny tynk cienkowarstwowy, a lipcu kostka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 14.05.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Ja również witam nowych sąsiadów A tak przy okazji: macie jakiś tani namiar na samochód z HDSem? I pytanie nr 2: czy 350 zł za 12 m3 piachu to tanio czy tak sobie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cocorocos 15.05.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 ja mam takie pytanko bo znalazłem ciekawa działke w Józefinie ale dowiedziałem sie że przebiegają przez nią sączki czy to jakieś duże utrudnienie? czy można na tym postawić domek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 15.05.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 ja mam takie pytanko bo znalazłem ciekawa działke w Józefinie ale dowiedziałem sie że przebiegają przez nią sączki czy to jakieś duże utrudnienie? czy można na tym postawić domek?? Zdziwiłbym się, jakbyś słyszał, że nie ma sączków lub drenów na działce Chyba wszyscy mają jedno i/lub drugie. Niestety może się zdarzyć, że trzeba to będzie przebudować na własny koszt. Sam jeszcze tego nie przerabiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 15.05.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 I pytanie nr 2: czy 350 zł za 12 m3 piachu to tanio czy tak sobie? pozdrawiam Zalezy jaki piasek My za wiślaka płaciliśmy ostatnio 600 zł za 12 metrów. Taki mieciutki do murowania... A tańszy chyba 100 zł mniej... Jak zo zasypania fundamentów to chyba cena OK, bo my jakis czas temu płacilismy tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 15.05.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Czy ktoś z Szanownych Forumowiczów korzystał z usług kierbuda p. Bednarskiego?Jeśli tak to prosiłbym o wrażenia. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cocorocos 19.05.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 jestem zalamany poszukiwaniami dzialki w halinowie chyba powoli trace nadzieje ze uda mi sie cos ciekawego trafic calkowity brak fajnych dzialek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 19.05.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 jestem zalamany poszukiwaniami dzialki w halinowie chyba powoli trace nadzieje ze uda mi sie cos ciekawego trafic calkowity brak fajnych dzialek Fajna to rzecz względna A jesli te ceny o których się mówi są relne to żadna nie jest fajna, i nie tylko w Halinowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cocorocos 19.05.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 nie chodzi nawet o cene szukam takich za ok 200 zl/m2 ale te tez sa kiepskie jak nie przy samych torach to ze slupem na srodku itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 19.05.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 nie chodzi nawet o cene szukam takich za ok 200 zl/m2 ale te tez sa kiepskie jak nie przy samych torach to ze slupem na srodku itd Czyli niewiel sie zmieniło To tak żarcikiem. Ja działkę wybrałem w ciągu jednego dnia. Najpierw jeździłem sam, a chwilkę później skorzystałem z miejscowej agencji nieruchomości i wybrałem Z tym że ja działki szukałem w zimę,(z resztą w zime sie też wybudowałem) więc wszystkie dizałki były podobne do siebie. Zieleń troszkę inaczej odziaływuje na umysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 21.05.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Hello, małe ogłoszonko: zostało mi trochę stali 12 żebrowanej. Chyba z 15 lasek po 12 mb. Jeśli ktoś jest zainteresowany to jestem elastyczny cenowo Qdłaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 22.05.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Ratujcie!!!zabrakło mi 2 m desek na deskowanie dachu.Gdzie to od ręki kupic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 22.05.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 możesz spróbować w Barbudzie w Góraszce(22) 795 13 35Góraszka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 22.05.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 możesz spróbować w Barbudzie w Góraszce (22) 795 13 35 Góraszka 8 Dzieki sąsiedze za namiar Niestety nie mają desek może coś w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.05.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Madzia, a próbowałaś w Długiej Szlacheckiej? Na Żwirówce jest tartak, na trakcie jadąc w stronę Halinowa też jest jeden. Niestety nie mam namiarów. Musiałabyś się przejechać. Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 22.05.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 a gdzie to jest?? tylko wytłumacz mi jadąc od Józefina?? bede wdzieczna za wszelkie wskazówki.. A gdzie Żwirówka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts