pozioma 04.07.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Mika31- to nie wiarygodne może, ale ja mam takiego swojego Pana Edmunda -złota rączka do wszystkiego i uwaga!!!! 10 zł /m2 na gotowo razem z pomocnikiem:) przynajmniej tak wstepnie sie umówiliśmy:) czy już WAS przybyło skarbie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 04.07.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Mika31- to nie wiarygodne może, ale ja mam takiego swojego Pana Edmunda -złota rączka do wszystkiego i uwaga!!!! 10 zł /m2 na gotowo razem z pomocnikiem:) przynajmniej tak wstepnie sie umówiliśmy:) czy już WAS przybyło skarbie? o matko aż tak tanio?? to my po znajomosci bedziemy miec 12 zł za metr!! ale nie z warszawy. A jak sie pytałam pod radomiem u rodziców o jakichś ttynkarzy to mówili mi 17 zł!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 04.07.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Mika31- to nie wiarygodne może, ale ja mam takiego swojego Pana Edmunda -złota rączka do wszystkiego i uwaga!!!! 10 zł /m2 na gotowo razem z pomocnikiem:) przynajmniej tak wstepnie sie umówiliśmy:) czy już WAS przybyło skarbie? Kurcze to ja swojemu tynkarzowi podziękuje zdecydowanie. Tak przybyło nas Mam drugą dziewczynę. W niedziele wrócilismy do domu. Dziękuję za kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 04.07.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Mika31- to nie wiarygodne może, ale ja mam takiego swojego Pana Edmunda -złota rączka do wszystkiego i uwaga!!!! 10 zł /m2 na gotowo razem z pomocnikiem:) przynajmniej tak wstepnie sie umówiliśmy:) czy już WAS przybyło skarbie? Kurcze to ja swojemu tynkarzowi podziękuje zdecydowanie. Tak przybyło nas Mam drugą dziewczynę. W niedziele wrócilismy do domu. Dziękuję za kciuki no to gratulacje!!!!!!! powiększa sie nasza społeczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 04.07.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Ratunku, pytanie czym w poziomie na bloczkach izolowaliście fundamenty? Tą folią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 04.07.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Kierownik budowy powinien wiedzieć- płacisz to wymagaj.Ratunku, pytanie czym w poziomie na bloczkach izolowaliście fundamenty? Tą folią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 04.07.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Ratunku, pytanie czym w poziomie na bloczkach izolowaliście fundamenty? Tą folią? Papą termozgrzewalną układaną podwójnie, majster tak zarządził, powiedział że na izolacji się nie oszczędza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.07.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Dokładnie, na izolacji nie ma co oszcędzać. U mnie folia izowinyl na zaprawę. Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 05.07.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Odpowiedź na privaMożecie mi napisać jak wyglądał u Was proces i ile trwał wytyczania domu na działce przez geodetę? Bo właśnie zadzwoniłem do Orzelskiego, a ten mi tu wznawianiu granic działki, jakichś iglicach na pekinie i to niby wszytko lekkie 2 miechy??? Ciężko go zrozumieć przez telefon. Sądziłem, że daje mu do łapki projekt z planem zagospodarowania działki on wpada robi swoje i sru. A tu takie jaja mogą z tym być????????? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 07.07.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Czy ktoś z was brał więżbę z Drewpłyt w SOKOŁÓW 34, na trasie do Komorowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 08.07.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Przestrzegam przed jakąkolwiek współpracą ze Zbigniewem Stanisławem Pieńkowskim z Puznówki/Pilawy, który w tym sezonie budowlanym działa na terenie Okuniewa, Cisia, Halinowa i Otwocka. Polecam lekturę Czarnej Listy Wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1 10.07.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 W dniu 10 lipca 2007 r. odbyła się konferencja prasowa Minister Rozwoju Regionalnego Grażyny Gęsickiej, na której przedstawione zostało postanowienie uzgadniające warunki środowiskowe realizacji Wschodniej Obwodnicy Warszawy (WOW). Postanowieniem Pani Minister WOW przebiegać będzie przez Wesołą, wariantem W3A. Hura!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 10.07.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 W dniu 10 lipca 2007 r. odbyła się konferencja prasowa Minister Rozwoju Regionalnego Grażyny Gęsickiej, na której przedstawione zostało postanowienie uzgadniające warunki środowiskowe realizacji Wschodniej Obwodnicy Warszawy (WOW). Postanowieniem Pani Minister WOW przebiegać będzie przez Wesołą, wariantem W3A. Hura!!!! Gratuluję spokojnych dni spędzonych na łonie natury z dala od tabunów samochodów walących za płotem. Współczuję mieszkańcom Wesołej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1 10.07.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Gratuluję spokojnych dni spędzonych na łonie natury z dala od tabunów samochodów walących za płotem. Dzięki , miałbym to g....o 200 m od domku, a tak bedzie cisza i spokój!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kekosz 10.07.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Paroprzepuszczalność to ściema producentów! Od tego jest wentylacja kochani a nie ściany.Jeśli ściana puszcza parę to puszcza i ciepełko.Kiedyś byłem na szkoleniu DULUX-a to facet mało sie nie posikał ze śmiechu jak usłyszał takie pytanie!Farba którą można zmywać nie ma prawa nasiąkać wodą i być przepuszczalna dla pary wodnej ponieważ nie będzie dobrze trzymać się ścian.Lepiej zadbajcie o dobre kominy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kekosz 10.07.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 A nie ma ktoś z was namiaru na tani tłuczeń na drogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 11.07.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Hello Sąsiedzi. Czy ktoś robiąc elewację montował listwę startową do styropianu?Warto? Znajomy mówi, że warto. Dociepleniowiec powiedział, że nie warto. Ale jak ja chcę, to może ją zamontować.W Kowalczyku powiedzieli, że nie mają i nikt praktycznie o to nie pyta. Jakie są wasze opinie? Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monieq 11.07.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Paroprzepuszczalność to ściema producentów! Od tego jest wentylacja kochani a nie ściany.Jeśli ściana puszcza parę to puszcza i ciepełko.Kiedyś byłem na szkoleniu DULUX-a to facet mało sie nie posikał ze śmiechu jak usłyszał takie pytanie!Farba którą można zmywać nie ma prawa nasiąkać wodą i być przepuszczalna dla pary wodnej ponieważ nie będzie dobrze trzymać się ścian.Lepiej zadbajcie o dobre kominy. nie sledze watku, ale poniewaz jestem na etapie wyboru tynkow zewnetrznych a tam tez jest mowa o roznych wlasciwosciach m.in. oddychajacych i nienasiakliwych to mam pytanie w zwiazku z powyzsza wypowiedzia skoro istnieje goretex, symphatex i inne wlokna, ktore nie nasiakaja, izoluja i "oddychaja" to moze sa tez farby, tynki i inne materialy budowlane o takich wlasciwosciach? co myslec na temat tynkow silikonowych, silikatowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kekosz 12.07.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 podobno mineralne i silikatowe dobrze oddychają jak DODA wybierz raczej akrylowe lub silikonowe ,nie zachodzą glonami i łatwo je umyć potem wyglądają jak nowe(mam psa który lubi zaglądać przez okno,jest duży).Ja mam akrylowy wałkowy,jest tani w miarę i zużycie jest dużo mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kekosz 12.07.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 montować listwy! chyba że lubicie myszy pod ociepleniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts