qdlaty 27.07.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Hello hello. Posłuchajcie.Proszę o bardzo pilny odzew co do grilla. Bo (prawdę mówiąc) wolę jechać na mazury, niż samemu z Żoną grillować na budowie. Monieq i Monia77w1,czy Wy będziecie? Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.07.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Ja będę Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 28.07.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 A my niestety się nie wyrobimy moglibyśmy dopiero ok 18:30-19:00 a to pewnie będzie juz po... mam nadzieje ze nastepnym razem uda nam się wybrać. Pozdrawiamy ksiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monieq 30.07.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 prosze napiszcie jakie macie szamba, gdzie kupowaliscie, jesli mozna wiedziec jaki to byl koszt i jaka macie opinie co do instalacji i firmy, ktora Was obslugiwala pozdrawiam monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 31.07.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Hejka,jak ktoś potrzebuje, to na stronie Halinowa: http://www.halinow.pl/135-4314262d392ff.htm ktoś sprzedaje stemple. Bardzo drogo moim zdaniem. Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 31.07.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Szanowni Forumowicze, koszmar mnie dopadł, dachówki ceramicznej brak. Możecie pomóc gdzie mogę kupić dachówkę i nie czekać na nią sto dni, i żeby mi jeszcze ktoś ją ułożył????????http://www.ambit.gda.pl/ambit-pokrycia-dachowe-foto/ambit-pokrycia-dachowe-euronit_3.jpg I co ja biedna mam zrobić????????? Byle by grafitowa była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 02.08.2007 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 prosze napiszcie jakie macie szamba, gdzie kupowaliscie, jesli mozna wiedziec jaki to byl koszt i jaka macie opinie co do instalacji i firmy, ktora Was obslugiwala pozdrawiam monia Mi szambo sprzedal Lesinski w ub. roku. 2-komorowe 10m szesciennych, betonowe koszt z wkopaniem, ale bez podlaczenia rury - o ile dobrze pamietam to ok 3300 zl (z zeliwnymi deklami) pzdr H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monieq 02.08.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 prosze napiszcie jakie macie szamba, gdzie kupowaliscie, jesli mozna wiedziec jaki to byl koszt i jaka macie opinie co do instalacji i firmy, ktora Was obslugiwala pozdrawiam monia Mi szambo sprzedal Lesinski w ub. roku. 2-komorowe 10m szesciennych, betonowe koszt z wkopaniem, ale bez podlaczenia rury - o ile dobrze pamietam to ok 3300 zl (z zeliwnymi deklami) pzdr H dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 03.08.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Mi szambo sprzedal Lesinski w ub. roku. 2-komorowe 10m szesciennych, betonowe koszt z wkopaniem, ale bez podlaczenia rury - o ile dobrze pamietam to ok 3300 zl (z zeliwnymi deklami) pzdr H a jak Wam się to szambo sprawuje? nie podciąga woda? całe było wysmarowane w dysperbicie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 03.08.2007 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Lolku, Uzytkuje je dopiera od ok 1,5 miesiaca.Przez cala zime bylo bez dekli, przykryte deskami, wiec troche tam wody nalecialo.Problem zrobil sie na wiosne, kiedy to woda wypelnila je po brzegi...Zawolalem Lesinskiego, a on przyslal czlowieka, kotre je odkopal i stwierdzil, ze byla zle wpuszczona i peknieta rura doprowadzajaca scieki (prace te wykonywala inna ekipa...). Woda tez przelewala sie gora, bo kominki, kotre mialem zainstalowane okazaly sie za krotkie po nawiezieniu ziemii i wyrownaniu.Wypompowal wode, zainstalowal nowa rure i wysmarowal cale szambo od wewnatrz jakims czernidlem (bodaj dysperbitem) i teraz wydaje sie byc dobrze. Okaze sie jednak na 100% nastepna wiosna przy roztopach. pzdrH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 06.08.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Witam!Pilnie poszukuję rzeczoznawcy budowlanego do określenia stopnia zaawansowania budowy i kosztów rynkowych celem założenia sprawy w sądzie z nieżeltelnym wykonawcą, jeżeli ktoś zna takiego fachowca, który nie zedrze za mnie ostatniej złotówki to na priva poproszę namiary. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.08.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 A ja pilnie poszukuję ludzi od więźby. Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 06.08.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Edek, domyślam się że chodzi o Naszego wspólnego znajomego wykonawcę. Jak widzę Nasze przypuszczenia niestety się spełniły i u Ciebie również nie jest w stanie skończy domu? zastanawia mnie jedno, po co Ci rzeczoznawca ? Jeżeli zamierzasz oddać sprawę do sądu to sąd i tak zawsze powoła swojego biegłego. Moim zdaniem inwentaryzację można zrobić przy pomocy inspektora nadzoru - spróbuj zaczęć od niego. A i jeszcze jedno staraj się dokumentować pisemnie cały przebieg zdarzeń z Pieńkowskim. Zero załatwiania na gębę, wszystko pisemnie łącznie z wezwaniami do stawienia się na terenie budowy. W moim przypadku facet odkręca kota ogonem i twierdzi że on był w stanie w wybudować, przysyłał ludzi wszystko było cacy, ba nawet był w stanie dokończyć budynek tylko inwestor utrudniał mu przebieg prac. nawet ma na to dowody w postaci zeznań swoich pracowników Śmieszne bezczelność ludzika nie zna granic dlatego dokumentuj wszystko. Wiem że u innych osób również po fakcie w formie pisemnej wycofuje się z poczynionych ustnie ustaleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 06.08.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 ja z nieco innej beczki...czy ktoś z Was brał drzewo z Korczewa k/Drohiczyna?jakieś doświadczenia i zdanie o jakości tego drewna? dzięki z góry i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.08.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Czy ktoś korzystał z usług cieśli p.Tadeusza Rogali? Jeśli tak bardzo proszę o opinie. pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 07.08.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Witam!Poszukuję na już baraku/barakowozu dla 5 osób do spania, na 2 miesiące pożyczyć albo kupić tanio. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 07.08.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Witam. Właśnie zostaliśmy wyrolowani przez czwartego dekarza Namiary na piątego mile widziane. Qdłaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.08.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Co się dzieje, wykonawcy tak obrośli w piórka, że mają nas głeboko w tylniej części ciała. Qudlaty zajrzyj na priva. Pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 07.08.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Widzę, że jesteśmy z niektórymi na podobnym etapie U mnie budują dwa tygodnie i dwa dni Stoi już całe pudło+ tarasy +schody. Bardzo sprawna ekipa Co do stali to jak kiedyś szukałem najtańsza była w Mińsku w Odmecie Firma tylko taka stara komuna. Ale warto było. Cement w workach to biorę od Śledziewskich są tańsi niż Kowalczyk, ale też bez rewelacji. Poprostu najbliżej Tańszy jest Replin, ale jak raz wziąłem cement uniwersalny to już dziękuję. Wolę dopłacić i kupić jedynkę u śledziewskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 07.08.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Cement w workach to biorę od Śledziewskich są tańsi niż Kowalczyk, ale też bez rewelacji. Po ile mają tonę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts