Arol_62 07.08.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Hejka! Niezly cyrk z tymi wykonawcami.Mam nadzieje ze moja brygada bedzie ok.Gdzie mozna kupic niedrogo dobre bloczki fundamentowe i piasek do zasypywania fundamentow?Moze ktos ma dobre namiary? Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 07.08.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Witam!Mam już dość siódnej czwartej (rodem z PRLu) władzy IV Rzeczpospolitej tj wszelkiej maści fachowców budowlanych. Najlepiej byłoby im płacić fałszywkami za spartaczoną robotę zła robota- złe pieniądze, chciałbym zobaczyć ich miny. Problem w tym, że za budowlankę biorą się kmioty granatem od pługa oderwane co 3 klasy podstawówki i to za uszy skończyli a na roli też rady nie dawali bo to ciężko i nawozy drogie. Ludzie wpisujcie wszelkie złe i dobre rzeczy o nich bo nie ma siły z imienia i nazwiska.niech mocy internetu stanie się zadość . Żadnych zaliczek - w sklepie spożywczym nie dają chleba na zaliczke albo benzyny na stacji na zeszyt. Jak ma gość poukładane w finansach to ten tydzień wytrzyma bez paru tysięcy. Pogonić draństwo i w umowie pisać wysokie odsetki za zwłokę bo jak mi to ostatnio Pan powiedział, ja mogę płacić te xx pln/ dziennie i co mi pan zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekmatusz 08.08.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Cement w workach to biorę od Śledziewskich są tańsi niż Kowalczyk, ale też bez rewelacji. Po ile mają tonę? Ja kupowałem cement I w tamtym tygodniu w Eurobudzie w Sulejówku w cenie 507 zł/tonę. Co do dekarza... Niestety ten co ma nakrywać dach u mnie ma cały ten rok obstawiony. Pozdrowienia Darek M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 08.08.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Napiszę też tu. Czy macie może namiary na sprawdzonego architekta (niektórych z Was już o to pytałem, ale Ci podani nie mają czasu)? Chciałem zrobić parę zmian w swoim projekcie i wychodzi na to, że lepiej będzie (tzn. taniej) jak chyba zrobię plan indywidualny. Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 08.08.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 ...Ja kupowałem cement I w tamtym tygodniu w Eurobudzie w Sulejówku w cenie 507 zł/tonę. No to na 3 Maja w Halinowie jest po 500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekmatusz 08.08.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 ...Ja kupowałem cement I w tamtym tygodniu w Eurobudzie w Sulejówku w cenie 507 zł/tonę. No to na 3 Maja w Halinowie jest po 500 No dobra, dobra... Kwestia rabatu, kosztów transportu, palet itd. W każdym bądź razie trzeba się cieszyć że jest dużo taniej niż w maju/czerwcu. Pozdrowienia Darek M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 08.08.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 ...Ja kupowałem cement I w tamtym tygodniu w Eurobudzie w Sulejówku w cenie 507 zł/tonę. No to na 3 Maja w Halinowie jest po 500 No dobra, dobra... Kwestia rabatu, kosztów transportu, palet itd. W każdym bądź razie trzeba się cieszyć że jest dużo taniej niż w maju/czerwcu. Pozdrowienia Darek M. A po ile był w maju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 08.08.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 U Śledziewskich mają po 550 . Wcale nie tanio. Może w Eurobudzie po 507, ale czy z transportem HDS? W Halinowie po 500, ale z tego co wiem to tam nie mają samochodu z HDS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 08.08.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Hejka! Niezly cyrk z tymi wykonawcami.Mam nadzieje ze moja brygada bedzie ok. Gdzie mozna kupic niedrogo dobre bloczki fundamentowe i piasek do zasypywania fundamentow?Moze ktos ma dobre namiary? Pozdro! Moim zdaniem najlepsze bloczki ma Korzeniak, ale zadzwoń do faceta 608 096 152. Dokupowałem u niego bloczki. Twarde jak skały. Nawet majster mówił że bardzo dobre. Jedyną wadą jest to, że nie paletuje i pieprznie Ci z fury na plac. No ale odpada kaucja. Piach zobacz 663 563 424 . Można się z nim targować bo cenę ma normalną, ale po negocjacjach schodzi znacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekmatusz 08.08.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 U Śledziewskich mają po 550 . Wcale nie tanio. Może w Eurobudzie po 507, ale czy z transportem HDS? W Halinowie po 500, ale z tego co wiem to tam nie mają samochodu z HDS W Eurobudzie mają HDS i przy zakupie dwóch palet jest transport gratis, przynajmniej na terenie Sulejówka. Pozdr DM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekmatusz 08.08.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Hejka! Gdzie mozna kupic niedrogo dobre bloczki fundamentowe i piasek do zasypywania fundamentow?Moze ktos ma dobre namiary? Pozdro! Moim zdaniem najlepsze bloczki ma Korzeniak Niestety Korzeniak nie produkuje od 3 miesięcy bloczków, a jedynie stropy teriva, które mu schodzą na pniu. Namiary na bloczki: betoniarnia Desno 602-58-96-28 Stalbud 022-783-31-21 Dobry piasek do zasypki razem z koparką: 602-49-10-10 Pozdr DM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 08.08.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 ojj juz dawno tak ruchliwie na naszym halinowie nie było jak dzis. A ja maminne pytanie, kupował ktoś styropian na docieplenie domu 12 albo wiekszy?? albo na podłoge pod wylewki 5 cm?? gdzie i po jakiej cenie chodzi?? hmm chyba trzeba by juz kupic o matko tylko nie chce myśleć ile to kasy. teraz jestesmy na etapie zaczynania wreszcie tynków.potem wylewki. Jak będe miała sprawdzoną ekipę do wylewek to polecę , ale okaże się jak nam zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 08.08.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Słyszałem, że metr sześcienny ciepłego styropianu o gr. 5cm. (tego z kropkami) kosztuje 280 zł. Ale ile w tym prawdy to nie wiem. Słyszałem też, że zaczyna brakować styropianu, ale nie chce mi się podgrzewać tej idiotycznej atmosfery, że nigdzie nie ma materiałów i trzeba dużo kasy płacić. p.s. Czy macie może namiary na sprawdzonego architekta (niektórych z Was już o to pytałem, ale Ci podani nie mają czasu)? Chciałem zrobić parę zmian w swoim projekcie i wychodzi na to, że lepiej będzie (tzn. taniej) jak chyba zrobię plan indywidualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 08.08.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Słyszałem, że metr sześcienny ciepłego styropianu o gr. 5cm. (tego z kropkami) kosztuje 280 zł. Ale ile w tym prawdy to nie wiem. Słyszałem też, że zaczyna brakować styropianu, ale nie chce mi się podgrzewać tej idiotycznej atmosfery, że nigdzie nie ma materiałów i trzeba dużo kasy płacić. oszzz matko ile?? to chyba jakas paranoja. ale nie podgrzewajmytej atmosfery tak bardzo bo z materiałami innymi tez była taka paranoja a teraz okazuje sie ze sporo spadła cena i materiał jest dostępny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markiz 08.08.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Kurka Brak dekarzy w Halinowie? Mi też przydałby się na jesień dobry fachowiec do położenia dachówki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markiz 08.08.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Tańszy jest Replin, ale jak raz wziąłem cement uniwersalny to już dziękuję. Wolę dopłacić i kupić jedynkę u śledziewskich A co z nim jest nie tak? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 08.08.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Tańszy jest Replin, ale jak raz wziąłem cement uniwersalny to już dziękuję. Wolę dopłacić i kupić jedynkę u śledziewskich A co z nim jest nie tak? Pozdrawiam my tam mielismy cement z Replina uniwersalny i był lepszy niż jak nam sąsiad odkupował i brał od śledziewskich. (patrze pod takim względem ze zaprawa była lepszej konsystencji i koloru a mniej go szło niż tego co był od śledziewskich) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 09.08.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Tańszy jest Replin, ale jak raz wziąłem cement uniwersalny to już dziękuję. Wolę dopłacić i kupić jedynkę u śledziewskich A co z nim jest nie tak? Pozdrawiam my tam mielismy cement z Replina uniwersalny i był lepszy niż jak nam sąsiad odkupował i brał od śledziewskich. (patrze pod takim względem ze zaprawa była lepszej konsystencji i koloru a mniej go szło niż tego co był od śledziewskich) To zapraszam do siebie. Pokaże fundament pod ogrodzenie. połowa jest zrobiona z uniwersalnego i połowa z jedynki To murowania zamówiłem jedynkę chociaż tu sądzę że uniwesalny by wystarczył. do ogrodzenia nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 09.08.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Tańszy jest Replin, ale jak raz wziąłem cement uniwersalny to już dziękuję. Wolę dopłacić i kupić jedynkę u śledziewskich A co z nim jest nie tak? Pozdrawiam my tam mielismy cement z Replina uniwersalny i był lepszy niż jak nam sąsiad odkupował i brał od śledziewskich. (patrze pod takim względem ze zaprawa była lepszej konsystencji i koloru a mniej go szło niż tego co był od śledziewskich) To zapraszam do siebie. Pokaże fundament pod ogrodzenie. połowa jest zrobiona z uniwersalnego i połowa z jedynki To murowania zamówiłem jedynkę chociaż tu sądzę że uniwesalny by wystarczył. do ogrodzenia nie polecam fakt faktem jest ze moze to też zależeć przecież od partii, my od śledziewskich dostalismy wtedy jasny cement i szło go dużo do zaprawy. nię mówie ze nie mógł być kiepski ten z Replina ale wszystko moze zalezec od partii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 09.08.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Hejka! Gdzie mozna kupic niedrogo dobre bloczki fundamentowe i piasek do zasypywania fundamentow?Moze ktos ma dobre namiary? Pozdro! Moim zdaniem najlepsze bloczki ma Korzeniak Niestety Korzeniak nie produkuje od 3 miesięcy bloczków, a jedynie stropy teriva, które mu schodzą na pniu. Namiary na bloczki: betoniarnia Desno 602-58-96-28 Stalbud 022-783-31-21 Dobry piasek do zasypki razem z koparką: 602-49-10-10 Pozdr DM wiem, że Korzeniak nie produkuje bo bywam tam co drugi dzień dobry piach ma jeszcze Lewandowski , ale gdzieś mi uciekł namiar. w każdym razie raz brałem od niego, a reszę od kogoś innego i byłem bardziej zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts