Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam!

3. Potrzebuję kontener lub barak za mniej niż 600 pln miesięcznie albo kupić za max 3 tyś.

PZDR

Adresu i telefonu dokładnie nie znam, ale jak się jedzie drogą pomiędzy Kobyłką a Wołominem to gość sprzedaje i wypożycza takie rzecy jak kontener. Jak będzie miał jakieś próchno to za mniej niż 3000zł. Ci sprzeda. Wybacz, że jestem taki złośliwy, ale takie są realia.

Wypożyczalnia w W-wie też jest przy ul. Konstruktorskiej. Poza tym, spróbuj z tymi numerami:

1. 604419366.

2.603192476.

Sam szukałem i były dla mnie trochę za drogie (ponad 2000zł.). Jeden z tych telefonów może być do tej wypożyczalni w W-wie, ale już nie wiem który jest który.

pozdrawiam. :wink:

Witam!

3. Potrzebuję kontener lub barak za mniej niż 600 pln miesięcznie albo kupić za max 3 tyś.

PZDR

Adresu i telefonu dokładnie nie znam, ale jak się jedzie drogą pomiędzy Kobyłką a Wołominem to gość sprzedaje i wypożycza takie rzecy jak kontener. Jak będzie miał jakieś próchno to za mniej niż 3000zł. Ci sprzeda. Wybacz, że jestem taki złośliwy, ale takie są realia.

Wypożyczalnia w W-wie też jest przy ul. Konstruktorskiej. Poza tym, spróbuj z tymi numerami:

1. 604419366.

2.603192476.

Sam szukałem i były dla mnie trochę za drogie (ponad 2000zł.). Jeden z tych telefonów może być do tej wypożyczalni w W-wie, ale już nie wiem który jest który.

pozdrawiam. :wink:

Dzięki już kupiłem, doceniam pomoc i polecam się na przyszłość.

Uwaga!

Ponieważ ziemia Sulejowsko/Halinowsko/Cisiewska jest mi droga to przesyłam link do opisu człowieka kręcącego się w tym terenie terenie kremowym AUDI A8, niejaki Pieńkowski Zbigniew Stanisław z Puznówki co nie wywiązuje się z umów, nie będę używał słów osz..t bo o tym sąd zdecyduje, ale kłamcą mogę bo nie wywiązał się z umowy a kontaktu też z nim nie ma. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=42058&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=halin%F3w

Czesc,

Nie wiem, czy cos z tego jeszcze wyjdzie, ale rzuce temat na forum....

Pod wplywem chwili wpalem na pewien pomysl:

- z okazji zakonczenia budowy urzadzic grilla, na ktorym spotkalibysmy sie na wszyscy budujacy z okolic Halinowa + wykonawcy, z ktorych bylem zadowolony.

Moglibysmy sie poznac, a Ci ktorzy szukaja jeszcze wykonawacow wymienic poglady osobiscie lub poznac sie z osobami, z ktorych uslug ja korzystalem...

Co Wy na to?

pzdr

H.

Hej!

Nasza budowa jest już w trakcie prac wykończeniowych więc mamy więcej czasu, żeby napisać coś na forum:)

Planuję na zimę zakup drewna do kominka, ponieważ mam znajomego leśnika w okolicach białegostoku chcę kupić drewno własnie od niego.

Transport z tamtych stron jest dosyć drogi a na samochód można załadować ok. 40 m3 drewna, więc szukam chętnych, którzy chcieliby skorzystać z takiej oferty,

ja planuję zakup ok. 15 m3 w połowie września ( musi troszkę przeschnąć)

Drewno głównie dąb i brzoza, cena atrakcyjna.

Jeżeli jest ktoś zainteresowany proszę o kontaktakt na priv.

Pozdrawiamy z "kanadyjskiej" Grabiny:)

Planuję na zimę zakup drewna do kominka, ponieważ mam znajomego leśnika w okolicach białegostoku chcę kupić drewno własnie od niego.

Transport z tamtych stron jest dosyć drogi a na samochód można załadować ok. 40 m3 drewna, więc szukam chętnych, którzy chcieliby skorzystać z takiej oferty,

ja planuję zakup ok. 15 m3 w połowie września ( musi troszkę przeschnąć)

Drewno głównie dąb i brzoza, cena atrakcyjna.

Jeżeli jest ktoś zainteresowany proszę o kontaktakt na priv.

Jesteśmy zainteresowani tez ok 15 m3 prosze o info nt ceny transportu.

Długa Szlachecka po sąsiedzku :)

Aga.

Dopiero co przyjechałem z urlopu a tu takie nowinki http://www.halinow.pl/135-40dabc6dc2597-6687.htm

Nie ciesz się. U Ciebie nie działa. Sprawdzałem.

Pozdrawiam

To nie oto chodzi czy działa, czy nie. taki internet to i tak pupa :D

Chodzi że wioska i istnieje opcja skorzystania

Halinów to miasto.

Dlaczego masz nie zakryte dziury w dachu? Nie przeszkadza Ci, że podczas deszczów leje się Ci woda do środka?

Pozdrawiam

Halinów to miasto.

Dlaczego masz nie zakryte dziury w dachu? Nie przeszkadza Ci, że podczas deszczów leje się Ci woda do środka?

Pozdrawiam

Tak zgadza się ma status miasta.

Nie dziury tylko otwory, nie nie przeszkadza bo tyle tej wody co by kot napłakał, a widzisz gdzieś w budynku jakieś okna? No to już wiesz dlaczego tam są"dziury" :lol: :lol: :lol:

Halinów to miasto.

Pozdrawiam

Tak zgadza się ma status miasta.

Nie dziury tylko otwory, nie nie przeszkadza bo tyle tej wody co by kot napłakał, a widzisz gdzieś w budynku jakieś okna? No to już wiesz dlaczego tam są"dziury" :lol: :lol: :lol:

Nie no jasne otwory - dziury to są w du..szy. Pytając miałem na myśli, czy nie lepiej zakryć otwory folią, co by nie padało do wewnątrz, ale skoro piszesz, że są to znikome ilości wody no to chyba nie ma sensu.

Pozdrawiam

Jestem beznadziejna, otworzyłam nowy temat zamiast kontynuować to forum. No nic, ale na przyszłość bedę pamietać.

Poniżej mój mail:

"Jeśli chodzi o bloczki fundamentowe, to mam trochę pozostałych na swojej budowie (Halinów).

Bedzie tego jakieś 6,5 palety po 72 sztuki. Bloczki są równe i nie pękają. Są pospinane jakimiś białymi taśmami, ale bez palet.

Generalnie są ok.

Kupowaliśmy po 2,90 (chyba u Śledziewskich). Toteż po tyle moge odsprzedać.

Tylko transport trzeba sobie załatwić. A na terenie Halinowa przy odrobinie chęci to nie problem:)

Kontakt na priv."

Pozdrawiam walczących budujących:)