Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzisiaj właśnie kończył u mnie. Nie jest najtańszy, ale stary fachowiec, nieźle wszystko poukładał. Kazimierz Kudliński 22 783 12 80. Trzeba głośno mówić.

Taaaaa,

pan Kudliński.

Umawiałem się z nim 100 razy i się nie pojawiał.

Może i fachowiec, ale ze słownością to krucho...

Taaaaa,

pan Kudliński.

Moze to jego ojciec?? Bo ten co u Ciebie mial zrobic wycinke to chyba Robert mu na imie??

No ale moze niedaleko pada jablko od jabloni.

Pozdrawiam

Taaaaa,

pan Kudliński.

Moze to jego ojciec?? Bo ten co u Ciebie mial zrobic wycinke to chyba Robert mu na imie??

No ale moze niedaleko pada jablko od jabloni.

Pozdrawiam

U mnie robił ojciec.

Ciekawe rzeczy piszecie, ja z nimi nie miałem większych problemów. No ale trzeba też przyznać, że się specjalnie nie napinałem - jak p. Kazimierz mówił że robi pare dni przerwy to nie miałem żadnych rozdarć wewnętrznych. 8)

Ale robota jest zrobiona ok.

Muszę poszperać, żeby imię odszukać.

O tyle mnie to wkurza, że miał pustą działkę. Mógł ciąc do woli o nic sie nie martwiąc.

A teraz już rosną ściany i trzeba uważać przy podcince.

No i wkurza mnie to co napisałem:

"w poniedziałek będzie zrobione". A tu g... prawda.

Q.

skąd my to znamy :((((((((( ja juz wiem jak mówią ,ze zrobi w 3 dni znaczy ze w 3 tygodnie :cry: :wink: :roll:

Drodzy budujacy ;)

Podpowiedzcie skad beton, gwozdzie, deski do szalowania, drut oraz bloczki betonowe? :)

Gdzie Wy kupowaliście? :D

Gwoździe, deski, druty, itd - gdzie taniej.

Beton:

też Pawbud 601384524

Sadowski 22 789 02 08

Centon Mińsk 25 758 25 42

Być może mozna u powyższych kupić bloczki.

Witam Sasiadow,

poszukuje dobrego kierownika budowy do prowdzenia robot w Halinowie. moze ktos moglby polecic? Nie musi byc tani ale bez przesady i oczywiscie nie figurant, ktory wypelnia tylko dziennik.

Z gory dziekuje za wszelkie namiary.

Pozdrawiam

Swojego Kiero nie polecam, opier..ał się równo. Natomiast dobre wrażenie zrobiła na mnie inspektor, która kontrolowała budowę, zajmuje się także kierownikowaniem. Namiary podaję na priva.

ja mogę z czystym sumieniem polecić swojego kierownika, kierował budowami u paru znajomych ludzi i bierze tylko 500 zł

Pan Ryszrad Gniado 888-319-030

ja mogę z czystym sumieniem polecić swojego kierownika, kierował budowami u paru znajomych ludzi i bierze tylko 500 zł

Pan Ryszrad Gniado 888-319-030

Za 500 zł kierował budową?

I naprawdę na niej bywał???

owszem bywał i to nie żadko i konkretny facet, my dopiero zaczynamy swoją więc zobaczymy jak często u nas bedzie bywał, ale sąsiedzi i znajomi bardzo pozytywnie się onim wypowiadają. ponoć zna się na rzeczy, a nam taki potrzebny bo nie kumaci w te klocki:)

owszem bywał i to nie żadko i konkretny facet, my dopiero zaczynamy swoją więc zobaczymy jak często u nas bedzie bywał, ale sąsiedzi i znajomi bardzo pozytywnie się onim wypowiadają. ponoć zna się na rzeczy, a nam taki potrzebny bo nie kumaci w te klocki:)

No to brać Go :)

Chociaż ja to zawsze sceptycznie podchodzę do takich ofert typu 1/3 ceny.