hefalump 19.10.2007 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 No to teraz ja mam prośbę... Prosze o namiary na ekipy do ocieplania domu tylko nie drogich prosze... Napewno część z was już ocieplała domy.... Hefalump ostatnio z bliska widziałam Twój dom Fajną macie bardzo kolorystyke domu :)mogę trochę ściągnąć?? nie bój sie nikt nie bedzie widział bo ja w odnodze Stołecznej w Jóżefinie bede mieszkac... Nie mam nic przeciwko.... Ponoc kopiowanie nalezy traktowac jako najwyzsza forme uznania.... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 19.10.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 No to teraz ja mam prośbę... Prosze o namiary na ekipy do ocieplania domu tylko nie drogich prosze... Napewno część z was już ocieplała domy.... Hefalump ostatnio z bliska widziałam Twój dom Fajną macie bardzo kolorystyke domu :)mogę trochę ściągnąć?? nie bój sie nikt nie bedzie widział bo ja w odnodze Stołecznej w Jóżefinie bede mieszkac... Nie mam nic przeciwko.... Ponoc kopiowanie nalezy traktowac jako najwyzsza forme uznania.... pzdr ach dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzo 19.10.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 No to teraz ja mam prośbę... Prosze o namiary na ekipy do ocieplania domu tylko nie drogich prosze... Tak to niestety tylko w Erze. Naprawde. Jak znajdziesz teraz na jesieni wolna ekipe to: - albo masz wielkie szczescie i akurat im jakas robota nie wypalila - albo sa to papraki, ktorych nikt nie chce. To drugie bardziej prawdopodobne. Sorry, ze tak brutalnie ale taka jest prawda. Lepiej poszukaj dobrej ekipy i umow sie na wiosne. Ja szukalem we wrzesniu do otynkowania - dom niski, roboty dla sprawnej ekipy na dwa, gora trzy dni. Nie potrzeba rusztowan. Zapomnij. Tak wiec przekladam na wiosne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.10.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Nareszcie dobre wiadomości http://www.finanse.wp.pl/POD,1,wid,9312231,wiadomosc.html?rfbawp=1192823380.977 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 21.10.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 A ja ponawiam pytanie, bo coraz więcej mieszkańców Cisia się odzywa.Kto planuje posłać dzieci do szkoły w Cisiu????Jeśli nie tam, to gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmartaf 21.10.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Ja zastanawialam się już nad tym i wybrałam Halinów (tam posyłam dzieci w przyszłym roku do zerowki) więc i tam będą chodzić do podstawówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 21.10.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 A co cię do tego skłoniło?Ja słyszałam raczej dobre rzeczy o Cisiu.Rozważam Cisie, gdzie mogłabym pieszo dziecko odprowadzać, albo jesli już gdzieś dowozić to raczej sulejówek czy Wesoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmartaf 21.10.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 dlatego bo w Halinowie jest i gimnazjum chodziłyby do jednej szkoły i nie musiałyby później zmieniać, Halinów nie jest tak daleko a poza tym jeździ gimbus. Natomiast w cisiu nie ma gimnazjum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 21.10.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 A planujesz dzieci od zerówki puszczać gimbusem?Jak to w praktyce wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmartaf 21.10.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 do zerówki to raczej nie dopiero w 2-3 klasie poza tym mam jeszcze malutkie dziecko które i tak będę musiała wozić do przedszkola no i poza tym moi teściowie mieszkają ok 500m od szkoły w Halinowie(która jest ponoć lepsza) i może czasami je odbiąrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmartaf 21.10.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 a co do gimbusa to bezpieczny środek transportu zatrzymuje się praktycznie pod moją "bramą" (jeszcze jej nie ma, ale wkrótce) i zawozi dzieci prosto do szkoły i odwozi z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 21.10.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 A ktoś te dzieciaki pakuje do tego gimbusa, czy same muszą się pilnować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 21.10.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 No to teraz ja mam prośbę... Prosze o namiary na ekipy do ocieplania domu tylko nie drogich prosze... Tak to niestety tylko w Erze. Naprawde. Jak znajdziesz teraz na jesieni wolna ekipe to: - albo masz wielkie szczescie i akurat im jakas robota nie wypalila - albo sa to papraki, ktorych nikt nie chce. To drugie bardziej prawdopodobne. Sorry, ze tak brutalnie ale taka jest prawda. Lepiej poszukaj dobrej ekipy i umow sie na wiosne. Ja szukalem we wrzesniu do otynkowania - dom niski, roboty dla sprawnej ekipy na dwa, gora trzy dni. Nie potrzeba rusztowan. Zapomnij. Tak wiec przekladam na wiosne. ojejka faktycznie jestes brutal tragedia po prostu jest z tym gdzie Ci wszyscy ludzie?? NO ale cóż trzeba szukać nawet i na wiosnę... choć może jednak sie cos wykręci... my samo ocieplenie, tynk napewno na lato.... ooo to akurat na wiosne zrobisz tynk to mi dasz namiar A ile zrobienie samego tynku?? bo pewnie wiesz jak sie za tym oglądałeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 21.10.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Mój brat będzie chodzić do szkoły w Cisiu. 1) Ma sąsiada rówieśnika i oni znają to szkołę i są zadowoleni z niej 2)Bliżej 3)Nie cierpię molochów do którego sam musiałem chodzić po za tym nie najlepsze mieszanie jest dzieci w tak zróżnicowanym wieku.Ale to na własnym przykładzie i własnych przeżyciach Zerówka w przedszkolu do którego chodził by dokończył już w starej ekipie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 21.10.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Tzn. kiedy brat zaczyna 1. klasę? Moja mała od wrzesnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 21.10.2007 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 1 września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 22.10.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 kupował moze ktoś tanią ziemie na podniesienie terenu?? ziemie/piach?? taką nadajacą sie na glinę??Mamy duuuzo do podniesienia sie wiec moze byc na dolną warstwe taki ziemio /piach... Ma ktoś jakiś namiar?? te standardowe do markopu i tego drugiego co jest przy tasie to mamy... a ma ktoś jeszcze jakichs?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 22.10.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Nie wiem czy tam jest drogo czy nie bo nie korzystałem Ale jak się przejeżdza przez Wesołą Niemcewicza,wspólna,Korkowa to po prawej stronie pod linia energetyczną jest tak długo ciągnący się skład z ziemią piachem i tym podobnymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 22.10.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Nie wiem czy tam jest drogo czy nie bo nie korzystałem Ale jak się przejeżdza przez Wesołą Niemcewicza,wspólna,Korkowa to po prawej stronie pod linia energetyczną jest tak długo ciągnący się skład z ziemią piachem i tym podobnymi. a dziekuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 22.10.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Witam!Szukam rusztowania warszawskiego albo innego taniego do prac wykończeniowych, propozycje wypożyczenia lub zakupu używanego. Ostapa już znam. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts