Edek24 07.11.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Jak na razie Pan Lesiński jest najskuteczniejszym i najbardziej słownym wykonawcą jakichkolwiek robót na moim placu budowy. Nie rzuca słów na wiatr i jest skuteczny. Jak mam cukrować więcej to na priva.Słuchajcie czy ma ktoś doświadczenie co do współpracy z Lesińskim?... My mamy. Robi u nas praktycznie wszystko (wod-kan, co). Na razie nic nie jest uruchomione, więc nie wiem czy działa Ale terminowo, konkretnie itp. Drugi raz też bym Go wziął. Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 07.11.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Sprawdzcie moi mili sklep z Artykułami Metalowymi naprzeciwko urzędu gminy w halinowie, chyba mają takie cudo w dobrej cenie. Ja niedługo muszę zakupić cos takiego.Poszukuję taniego używanego pieca typu KOZA. Wszelkie info na priva. Dzięx Ja też Jakiś czas temu w Leroy Merlin były kozy po niecałe 200 pln. Znalazłam jeszcze coś takiego http://www.allegro.pl/item265774606_tanie_grzanie_wydajna_koza_piec_piecyk_gliwice.html Więlkie dzięki. Miałem dzisiaj grzebać na allegro. Wyręczyłaś mnie Chyba kupię taki wynalazek i zdam relację jak "to to" działa. Przetestuj, ja będę kupowała za jakiś miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arol_62 07.11.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Witam!Moge tez polecic Lesinskiego,jest ok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 08.11.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 No to fajnie że raczej większość ma pozytywne doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 08.11.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Zastanawiam się cały czas nad tynkami. Mam ekipę do tynków z agregatu i ręcznych. Powiem jakie są moje obserwacje Tynki z agregatu- robią gładziutkie, super.Widziałem robotę tej ekipy.Dobrze wyprowadzone kąty. Ale inny fachowiec mówi ,że są miękkie. Z moich obserwacji wynikało, że wcale nie są tak miękkie, po czym pan wyciągnął gwoździa, przejechał i powiedział , widzi Pan jakie miękke..nie nadają się dla dzieci, do pomieszczeń wilgotnych itd. Moje obserwacje były nie do końca zbieżne, że są aż tak miękkie. A powiem dlaczego. Drugą opcją są tynki ręczne. Tynki ręczne. Fachowiec od razu mi powiedział, że na ręczne warto byłoby dać gładź, chociaż jedną warstwę. Niestety nie było mi dane oglądać jego roboty. Pamiętam, że kiedyś jak robiło się gładź na tynki cem-wap to dawało się kilka warstw. Powiedzmy że wystarczy jedna. Tynki muszą być gładkie, ale nie na tyle żeby w obgóle nie dawać gładzi. Ja uważam że jak tynk cem-wap jest dobrze wyprowadzony, to nie potrzebuje gładzi. A jak mam dawać dodatkowo gips tzw sztablaturę to też będzie tynk miękki. Miększy jak ten z agregatu jeśli chodzi o rysowanie. Cenowo wychodzi drożej ręczny oczywiście. Jakie są Wasze doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 08.11.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Pitekk! Ja mam cement.-wapien. ręczne zatarte piaskiem. Nie zamierzam już na to nic dawać. Planuję pomalować to farbą krzemianową, a to dlatego, żeby budynek oddychał (mam 1-warstwowy ytong) i dlatego, że farbę tę mogę dać na takie świeże tynki (2 miesiące). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 08.11.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Ja nadal nie kumam tej naszej energetyki.Mam już prąd i chociaż dom w budowie podobno mam już prąd docelowyz 2 taryfami. Możliwe? Chociaż sąsiad nadal na budowlanym ciągnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 08.11.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Co znaczy "zamontuje alarm"? Masz już okablowanie? Masz alarm? Q. Nie mam nic. Interesuje mnie kompleksowa usługa. Ciężka sprawa. Teraz przeważnie elektryk kładzie kable. Instalator tylko podłącza alarm. Pogadam ze znajomym, który się tym zajmuje. Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 08.11.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Zastanawiam się cały czas nad tynkami. Mam ekipę do tynków z agregatu i ręcznych..... .... Jakie są Wasze doświadczenia My mamy z egregatu. Drugi raz bym ich nie wybrał. Faktycznie są bardzo miękkie. Właściwie już teraz jest masa dziur i będę musiał szpachlować. Pewnie położę gładź. I ekipę miałem fatalną (chamy i partacze). Uwaga, robią w naszej okolicy. Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.11.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Co znaczy "zamontuje alarm"? Masz już okablowanie? Masz alarm? Q. Nie mam nic. Interesuje mnie kompleksowa usługa. Ciężka sprawa. Teraz przeważnie elektryk kładzie kable. Instalator tylko podłącza alarm. Pogadam ze znajomym, który się tym zajmuje. Q. Kable elektryk mi rozłoży. Zostaje montaż czujek i centrala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arpl 08.11.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Co znaczy "zamontuje alarm"? Masz już okablowanie? Masz alarm? Q. Nie mam nic. Interesuje mnie kompleksowa usługa. Ciężka sprawa. Teraz przeważnie elektryk kładzie kable. Instalator tylko podłącza alarm. Pogadam ze znajomym, który się tym zajmuje. Q. Kable elektryk mi rozłoży. Zostaje montaż czujek i centrala. Witam Ja chętnie pomogę chociaż z czasem krucho .Mieszkam w Okuniewie , i jak nie zamontuje to mogę doradzić , można też czasami podjechac i zobaczyć pracujacy system ,jak i mozliwości które daje poza funkcjami ostrzegania o alarmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 09.11.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Pitekk! Ja mam cement.-wapien. ręczne zatarte piaskiem. Nie zamierzam już na to nic dawać. Planuję pomalować to farbą krzemianową, a to dlatego, żeby budynek oddychał (mam 1-warstwowy ytong) i dlatego, że farbę tę mogę dać na takie świeże tynki (2 miesiące). Ile płaciliście? Mi jeden powiedział 45 zł z materiałem i termin na kwiecień A drugi 22 zł i robi od zaraz Ciekawa jest ta różnica hehehehe Tego po 22 zł roboty nie widziałem. Agregat 26-30 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 09.11.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 15zł, ale zewnętrzne już 20zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 09.11.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 15zł, ale zewnętrzne już 20zł. 15 zł z materiałem ręczne? to cena byłaby bardzo dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 09.11.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 15zł, ale zewnętrzne już 20zł. Jak dodałaś zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.11.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Co znaczy "zamontuje alarm"? Masz już okablowanie? Masz alarm? Q. Nie mam nic. Interesuje mnie kompleksowa usługa. Ciężka sprawa. Teraz przeważnie elektryk kładzie kable. Instalator tylko podłącza alarm. Pogadam ze znajomym, który się tym zajmuje. Q. Kable elektryk mi rozłoży. Zostaje montaż czujek i centrala. Witam Ja chętnie pomogę chociaż z czasem krucho .Mieszkam w Okuniewie , i jak nie zamontuje to mogę doradzić , można też czasami podjechac i zobaczyć pracujacy system ,jak i mozliwości które daje poza funkcjami ostrzegania o alarmie. Bardzo chętnie skorzystam, odezwę sie wieczorem na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 09.11.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 15zł, ale zewnętrzne już 20zł. 15 zł z materiałem ręczne? to cena byłaby bardzo dobra bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekmatusz 12.11.2007 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Witam Wszystkich Chciałbym zapytać czy może Ktoś z Was ma zamontowane okna firmy JEZIERSKI przez jej najbliższego przedstawiciela - UNIPLAST ze Starej Miłosnej. Jeżeli tak to chciałbym prosić o opinie co do jakości montażu.A swoją drogą to jakie macie kolor ram okiennych od wewnątrz? PozdrowieniaDarek M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 13.11.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 ...A swoją drogą to jakie macie kolor ram okiennych od wewnątrz? Białe. VEKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmartaf 13.11.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 ja mam zamówione okna firmy jezierski w kolorze orzech bralam w minsku maz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts