Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ja mam zamówione okna firmy jezierski w kolorze orzech bralam w minsku maz.

Dzieki za odpowiedz

Czyli nie tylko mnie sie te okna podobaja.

Chcialbym jeszcze zapytac czy zamowilas system Rondo (ja wlasnie zakup takiego rozwazam)?

Pozdrowienia

Darek M.

ja też się na 99% zdecyduję na Jezierskiego, ale na system Cava. Darku mógłbyś przesłać mi swoja wycenę?

pozdrawiam

białe. Od zewnątrz - okleina.

Witam Wszystkich

Chciałbym zapytać czy może Ktoś z Was ma zamontowane okna firmy JEZIERSKI przez jej najbliższego przedstawiciela - UNIPLAST ze Starej Miłosnej. Jeżeli tak to chciałbym prosić o opinie co do jakości montażu.

A swoją drogą to jakie macie kolor ram okiennych od wewnątrz?

Pozdrowienia

Darek M.

Jeszcze mam jedno pytanie...

Czy ktoś z Was miał taką sytuację, że wykonanie przyłącza elektrycznego było wcześniej niż instalacja wewnętrzna?

Czy taka sytuacja jest w ogóle możliwa?

Ja mam przyłącze napowietrzne i wiem że Kudliński już podpisał umowę z ZE na wykonanie przyłączy w moim terenie.

Jak sobie z tym poradzić - czy wystarczy jak elektryk rozprowadzi kilka kabli w środku, wypuści je w miejscu gdzie ma być przyłącze i napisze protokół odbioru instalacji, a dopiero później zrobić całą resztę instalacji w domu?

Pozdrowienia

Darek M.

hej

ja się też przymierzałem do Jezierskiego (elita thermo), ale jakoś takie drogi mi się wydawały...

macie może jakiegoś "taniego" dostawcę?

pozdrawiam

Wydają się drogie w wersji białej, natomiast w przypadku obustronnego koloru jest tylko dopłata 20% (np. VEKA ma 35%), więc różnica robi się mniejsza.

Pozdr

DM

:o

to czemu ma tak tanio?

mnie wycenili już dość dawno temu na ok. 20.000

też 20 okienek...

Możesz się wycenić u przedstawiciela Jezierskiego ze Starej Miłosnej, o którym pisałem wcześniej. Szybko odpowiada na maile z prośbą o wycenę,

kontakt mailowy:

[email protected]

Pozdr

DM

Dostałam wyceny z 2 punktów

Pierwsza wycena:

profil Schuco Elita Thermo skrzydło CAVA białe z ciepłą ramką, z klamką z kluczykiem Hoppe Secustic, okno balkonowe z ruchomym słupkiem, jedna część stała.

1765x1135 szt. 1

1765x1435 szt. 2

565x1135 szt. 2

2850x2310 szt. 1

cena: 9218,09

http://www.lukaplast.pl

Druga wycena ze Starej Miłosnej:

z jedną różnicą okno 1765x1135 szt. 1 fix i nie wiem czy wycenili z ciepłą ramką

6873,13.

Ciepła ramka+ fix to jakieś 400-450 pln.

Czekam jeszcze na wycenę z Mińska