mmartaf 14.11.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 a co do jakści i wrażeń z wstawiania to napisze za jakies dwa tygodnie jak już bedzie po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.11.2007 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Dostałam wyceny z 2 punktów Pierwsza wycena: profil Schuco Elita Thermo skrzydło CAVA białe z ciepłą ramką, z klamką z kluczykiem Hoppe Secustic, okno balkonowe z ruchomym słupkiem, jedna część stała. 1765x1135 szt. 1 1765x1435 szt. 2 565x1135 szt. 2 2850x2310 szt. 1 cena: 9218,09 http://www.lukaplast.pl Druga wycena ze Starej Miłosnej: z jedną różnicą okno 1765x1135 szt. 1 fix i nie wiem czy wycenili z ciepłą ramką 6873,13. Ciepła ramka+ fix to jakieś 400-450 pln. Czekam jeszcze na wycenę z Mińska Po uwagach Pana Dariusza Wodnickiego chciałam podkreślić, że wycena jest z ciepłą ramką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 15.11.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Co do okien Jezierskiego widziałem je po zamontowaniu i słyszałem wiele pozytywnego o firmie, ale nigdy ich nie wyceniałemZdecydowałem się na Okno-plus. Moim zdaniem jedną z najlepszych firm na rynku. Okna bardzo porządnie wykonane z dodatkowym styropianem w środku. Podobno okna te uchodzą za drogie. Nic bardziej mylnego. Dawaliśmy do wyceny do 10 różnych producentów i Okno-plus wyszedł najkorzystniej. Uważam to za dobrą rekomendację , gdyż porównywałem cenowo ten sam typ okien. Różnice były w okolicy 10-15 % , a i jakość zdecydowanie najlepsza. Fakt, znalazłem jednego producenta, który przebił cenowo wszystkich, ale jakość jego okien pozostawiała wiele do życzenia, a produkcja odbywała się w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 15.11.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Ktoś kozy szukał: http://forum.muratordom.pl/sprzedam-dwa-piecyki-tzw-kozy-nieporet,t117179.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 15.11.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Ktoś kozy szukał: http://forum.muratordom.pl/sprzedam-dwa-piecyki-tzw-kozy-nieporet,t117179.htm Dobra cena jeśli komuś potrzebne są dwie podobno w Halinowie są po 140 zł . W OBI widziałem najtańszą po prawie 500 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.11.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Ktoś kozy szukał: http://forum.muratordom.pl/sprzedam-dwa-piecyki-tzw-kozy-nieporet,t117179.htm Dobra cena jeśli komuś potrzebne są dwie podobno w Halinowie są po 140 zł . W OBI widziałem najtańszą po prawie 500 zł Ciekawe ile to coś waży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 15.11.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Czy ktoś z Was miał taką sytuację, że wykonanie przyłącza elektrycznego było wcześniej niż instalacja wewnętrzna? Czy taka sytuacja jest w ogóle możliwa?... No pewnie że możliwe. Nic nie musi rozprowadzać w domu. Możesz nie mieć domu, tylko skrzynkę w ogrodzeniu. Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekmatusz 16.11.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Czy ktoś z Was miał taką sytuację, że wykonanie przyłącza elektrycznego było wcześniej niż instalacja wewnętrzna? Czy taka sytuacja jest w ogóle możliwa?... No pewnie że możliwe. Nic nie musi rozprowadzać w domu. Możesz nie mieć domu, tylko skrzynkę w ogrodzeniu. Q. Tylko że ja mam przyłącze napowietrzne... A Pan Kudliński telefonów nie odbiera... Pozdrowienia Darek M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k_bichta 16.11.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Co do okien Jezierskiego widziałem je po zamontowaniu i słyszałem wiele pozytywnego o firmie, ale nigdy ich nie wyceniałem Zdecydowałem się na Okno-plus. Moim zdaniem jedną z najlepszych firm na rynku. Okna bardzo porządnie wykonane z dodatkowym styropianem w środku. Podobno okna te uchodzą za drogie. Nic bardziej mylnego. Dawaliśmy do wyceny do 10 różnych producentów i Okno-plus wyszedł najkorzystniej. Uważam to za dobrą rekomendację , gdyż porównywałem cenowo ten sam typ okien. Różnice były w okolicy 10-15 % , a i jakość zdecydowanie najlepsza. Fakt, znalazłem jednego producenta, który przebił cenowo wszystkich, ale jakość jego okien pozostawiała wiele do życzenia, a produkcja odbywała się w garażu Witam My również zdecydowaliśmy się na Okno-plus. Nasz znajomy polecił nam tą firmę. Początkowo myśleliśmy o oknach z firmy JOCZ, ale cena prawie nas zabiła Kiedy udaliśmy się do Okno-Plus, to się okazało, że cena bardziej przystępna, doradztwo bardziej fachowe, a okna tak samo dobre i ładne. I co najważniejsze, to możliwość własnej kompozycji różnych dostępnych opcji wg. własnych potrzeb I tak 8 sztuk + potrójne tarasowe po 37 % rabacie wyniosło nas 13.100 z montażem. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekmatusz 16.11.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 [My również zdecydowaliśmy się na Okno-plus. Nasz znajomy polecił nam tą firmę. Początkowo myśleliśmy o oknach z firmy JOCZ, ale cena prawie nas zabiła Kiedy udaliśmy się do Okno-Plus, to się okazało, że cena bardziej przystępna, doradztwo bardziej fachowe, a okna tak samo dobre i ładne. I co najważniejsze, to możliwość własnej kompozycji różnych dostępnych opcji wg. własnych potrzeb I tak 8 sztuk + potrójne tarasowe po 37 % rabacie wyniosło nas 13.100 z montażem. Pozdrawiamy Na jakim profilu jest Okno-Plus i gdzie kupywaliście okna? Pozdrowienia Darek M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tost 16.11.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Witam serdecznie przyszłych sąsiadów, mój domek który się właśnie projektuje stanie w pięknym Józefinie, ale zanim stanie od razu zaczynam od prośby, czy ktoś z szanownych forumowiczów robił badania geologiczne podajcie proszę namiary na kogoś kto to może zrobić i napiszczie ile to może kosztować pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k_bichta 16.11.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 [My również zdecydowaliśmy się na Okno-plus. Nasz znajomy polecił nam tą firmę. Początkowo myśleliśmy o oknach z firmy JOCZ, ale cena prawie nas zabiła Kiedy udaliśmy się do Okno-Plus, to się okazało, że cena bardziej przystępna, doradztwo bardziej fachowe, a okna tak samo dobre i ładne. I co najważniejsze, to możliwość własnej kompozycji różnych dostępnych opcji wg. własnych potrzeb I tak 8 sztuk + potrójne tarasowe po 37 % rabacie wyniosło nas 13.100 z montażem. Pozdrawiamy Na jakim profilu jest Okno-Plus i gdzie kupywaliście okna? Pozdrowienia Darek M. Okna kupiliśmy w Warszawie ul. Popularna 6 A tutaj wszystkiego się dowiesz http://www.oknoplus.com.pl/oferta/okna/profile/activ/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 17.11.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Witam serdecznie przyszłych sąsiadów, mój domek który się właśnie projektuje stanie w pięknym Józefinie, ale zanim stanie od razu zaczynam od prośby, czy ktoś z szanownych forumowiczów robił badania geologiczne podajcie proszę namiary na kogoś kto to może zrobić i napiszczie ile to może kosztować pozdrawiam Czesc, My robilismy. W Gorkach kolo Debego. W marcu 2006. Jesli dalej szukasz namiarow, to daj znac na priva albo gg. Potwierdze u archa nr telefonu i Ci posle. Pozdr. Aska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcynka 17.11.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Witam. Grzebie i grzebie w tym neciku i co wygrzebałam -SĄSIADÓW. Witam wszystkich. Rodzinka moja buduje się w Kazimierowie. Od razu mówiłam, że Halinów i okolice są najładniesze. Mam cichą nadzieję, że na wiosnę zostane "legalną" sąsiadką miłych forumowiczów. Widzę, że króluje temat okien. Ale niewidzę entuzjastów okien drewnianych dlaczego?( a ja takie zamówiłam). Pozdrawiamy wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekmatusz 19.11.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Ja jeszcze raz w sprawie przyłącza prądu. Jeżeli ktoś z Was zna adres Pana Roberta Kudlińskiego to chciałbym prosić o wiadomość na PW. Facet nie odbiera telefonów i chyba bede musial pojechac do niego osobiscie... Pozdrowienia Darek M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.11.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Sąsiedzi, co tam słychać w sprawie okien, podjeliście jakieś decyzje? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekmatusz 19.11.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Sąsiedzi, co tam słychać w sprawie okien, podjeliście jakieś decyzje? pozdrawiam Cześć Monika, wiem że od dzisiaj firma Jezierski wprowadza dodatkowy rabat na swoje okna -jeżeli zamówisz jeszcze w tym roku z terminem realizacji po 11.02.2008. Pozdrowienia Darek M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.11.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Dzięki za dobre wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzo 19.11.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Ja jeszcze raz w sprawie przyłącza prądu. Jeżeli ktoś z Was zna adres Pana Roberta Kudlińskiego to chciałbym prosić o wiadomość na PW. Facet nie odbiera telefonów i chyba bede musial pojechac do niego osobiscie... Pozdrowienia Darek M. Z Panem Kudlinskim nie jest prosta sprawa. Wez telefon zony albo szwagra czy tescia i dzwon z innego numeru - na mur beton go namierzysz. Dzwon najlepiej wieczorem albo z samego rana. W dzien fachowiec jest zajety robota i nie odbiera. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 20.11.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Huu dawno mnie nie było ale coś tam skrobnę My okna mamy z VEKI jednostronnie barwiony profil z okleina z zewnątrz w kolorze orzecha a w środku białe Mogę polecić swojego przedstawiciela z Veki, jakby ktoś był zainteresowany. Według mnie Veka to bardzo dobra firma. Za 15 okien ze szprosami zapłaciliśmy 14500 chyba... Firma Anpol ze Staszowa a filie maja w Ożarowie. Andrzej Zwoliński 509770882, [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts