Pitekk 23.11.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Cześć MarcynkaOK dam Ci namiary , tylko napisz na priv bo ja jakoś do Ciebie na priv nie mogę. Zastanawiam się nad tymi tynkami bo nic nie schnie. Zamówiłem tynkarzy, ale mam coraz więcej obaw. Jak staniemy z tynkami to już ze wszystkim i to do wiosny, a szkoda czasu. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagi69 23.11.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Jak nie schną tynki to zamawiajcie kominki!!! [email protected] lub na tym forum w wątku ogłoszenia drobne - "kominki dla kazdej rodzinki" Pozdrawiam wszystkich budujacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k_bichta 23.11.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Witajcie Wczoraj właśnie mięliśmy montaż okien. Poszło szybko i sprawnie. Teraz mamy podobny problem co Edek 24. Musimy zamontować byle jakie drzwi, ponieważ jeszcze żadnych docelowych nie wybraliśmy, nie mówiąc już o zamówieniu, a jak już zamówimy to jeszcze 4-6 tygodni będziemy pewnie czekać Szkoda, że wczoraj tu nie zaglądałam, ponieważ też szukam kozy. Jutro jadę do producenta po kozę. Są po 101 pln netto (można bez rachunku). Jeżeli jest ktoś chętny mogę mu kupić. Monia77w1 mogłabyś dać mi namiary na tego producenta? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 25.11.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Witam, mam do odsprzedania drewniany barak na czas budowy o wymiarach 3x5 m z szerokimi drzwiami pozwalajacymi na zamykanie tam pokaznych rozmiarow betoniarki, dach opapowany jednospadowy. Zainteresowanych prosze o kontakt na gg 1754747 Aga. Ile za ten baraczek. Może jakieś zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 25.11.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Jutro jadę do producenta po kozę. Są po 101 pln netto (można bez rachunku). Jeżeli jest ktoś chętny mogę mu kupić. pozdrawiam Oj ja musze kupić kozę poproszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 26.11.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Nie lepiej kupić taką kozę na wiosnę. Szkoda zwierzaka, będzie głodować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.11.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Nie lepiej kupić taką kozę na wiosnę. Szkoda zwierzaka, będzie głodować. Zapasy na zimę zrobilismy i żadnej kozie nie będzie u nas źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 26.11.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mala_lenka 28.11.2007 02:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 ...A swoją drogą to jakie macie kolor ram okiennych od wewnątrz? Białe. VEKA qdlaty możesz polecić swoich fachmanów od okien, jesteś zadowolony? Jeśli tak proszę podaj namiary.Skrobnę jeszcze na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekmatusz 28.11.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Ja z ogłoszeniem, po nakryciu dachu zostały mi resztki dachówki braas podwójne S lumino w kolorze brązowym, które mogę sprzedać w okazyjnych cenach: 100 szt dachówki zwykłej 20 szt połówkowej kilka sztuk krańcowej - muszę sprawdzić dokładnie ile Jeżeli jest ktoś zainteresowany zakupem, proszę o kontakt PW. Pozdr Darek M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 28.11.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Hej,nie wiem, czy już było. Sorry, nie bardzo mam w tej chwili czas przeglądać cały wątek. Poszukuję kogoś od wylewek z mixokreta. Mój zaplanowany wykonawca coś nawala. A czas goni. Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k_bichta 29.11.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Nie lepiej kupić taką kozę na wiosnę. Szkoda zwierzaka, będzie głodować. Zapasy na zimę zrobilismy i żadnej kozie nie będzie u nas źle No, my wreszcie nabyliśmy kozę i nawet już ją nakarmiliśmy i w naszym domku powoli robi się przytulnie http://img136.imageshack.us/img136/1760/dsc04749od4.jpg http://img136.imageshack.us/img136/1985/dsc04746hx4.jpg pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 29.11.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 to herbatkę można już uwędzić, pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 29.11.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 I grzańca zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 30.11.2007 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 W związku z tym, że kończę za tydzień wykończeniówkę, a raczej ona mnie, bo jej końca nie widać tak dobrze jak końca mojej kieszeni, mogę polecić moich wykończeniowców. Robili u mnie wszystko. Od kominka, karton-gips, glazurę po ogrodzenie itp.Robota do obejrzenia u mnie. Także Bonzo jak chcesz obejrzeć szpachlowania to ich robotę masz rzut beretem. Chłopaki uczciwe, a jeszcze i innych dopilnowali. Nie jest to jakaś super niska cena, ale jestem zadowolona, a poza tym strasznie polubiliśmy chłopaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k_bichta 30.11.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 I grzańca zrobić Oooooo taaaaak mozna grzanca juz grzac Musimy tam teraz jakis kociolek zabrac, czajniczek, kubeczki.....i bedzie juz mozna siedziec tam nawet caly dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaZ 30.11.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 W związku z tym, że kończę za tydzień wykończeniówkę, a raczej ona mnie, bo jej końca nie widać tak dobrze jak końca mojej kieszeni, mogę polecić moich wykończeniowców. Robili u mnie wszystko. Od kominka, karton-gips, glazurę po ogrodzenie itp. Robota do obejrzenia u mnie. Także Bonzo jak chcesz obejrzeć szpachlowania to ich robotę masz rzut beretem. Chłopaki uczciwe, a jeszcze i innych dopilnowali. Nie jest to jakaś super niska cena, ale jestem zadowolona, a poza tym strasznie polubiliśmy chłopaków. poproszę o namiary na ekipę-wykończeniową hehe najlepiej na priv'a - thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 30.11.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Ja tez poprosze o maniary, w przyszłym roku mogą sie przydać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 02.12.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Mika ja też bardzo proszę o namiary na ekipę, chcę zacząć wczesną wiosną , na razie kończę stawianie murów i dach.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzo 02.12.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 W związku z tym, że kończę za tydzień wykończeniówkę, a raczej ona mnie, bo jej końca nie widać tak dobrze jak końca mojej kieszeni, mogę polecić moich wykończeniowców. Robili u mnie wszystko. Od kominka, karton-gips, glazurę po ogrodzenie itp. Robota do obejrzenia u mnie. Także Bonzo jak chcesz obejrzeć szpachlowania to ich robotę masz rzut beretem. Chłopaki uczciwe, a jeszcze i innych dopilnowali. Nie jest to jakaś super niska cena, ale jestem zadowolona, a poza tym strasznie polubiliśmy chłopaków. dzieki sliczne. Podaj prosze na priv jakis kontakt do siebie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts