Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dawno, dawno temu pytałem się a raczej prosiłem o namiary na ekipy jednak było to jakiś czas temu..Niektóre namiary które dostałem gdzieś mi wsiąkły a zapewne pojawiły się też nowe OK ekipy :p

Więc jak ktoś miał dobrych, sprawdzonych i najlepiej w miarę normalnych cenowo:

*hydraulików

*elektryków

*tynkarzy

*wylewkarzy

To bym był bardzo dźwięczny za podanie namiarów do nich :D

może być na priv [email protected] Z góry Dziękuję :wink:

Dawno, dawno temu pytałem się a raczej prosiłem o namiary na ekipy jednak było to jakiś czas temu..Niektóre namiary które dostałem gdzieś mi wsiąkły a zapewne pojawiły się też nowe OK ekipy :p

Więc jak ktoś miał dobrych, sprawdzonych i najlepiej w miarę normalnych cenowo:

*hydraulików

*elektryków

*tynkarzy

*wylewkarzy

To bym był bardzo dźwięczny za podanie namiarów do nich :D

może być na priv [email protected] Z góry Dziękuję :wink:

elektryk 601-742-347

tynki 788-915-677

wylewki masz powyżej

są to ekipy naprawdę godne polecenia, byłem z nich zadowolony

pzdr

piter

Dzięki bardzo ;)

To jeszcze hydraulik pozostał ...

Nie pamietam, czy podawalem....

U mnie systemy CO i CWU oraz kanalizacje robila firma AN-GO.

Wykonywali tez wymiane starej instalacji CO w starym domu moich rodzicow - prucie podlogi, przebijanie sie przez strop, itp.... Robili to bardzo sprawnie.... Moze wlasciciel troche konserwatywnie podchodzi do nooczesnych pomyslow laczenia instaalacji CO i kominka i solarow w jeden system z automatyka, ale moze to wynikac z troski o to by to co zrobi dobrze funkcjonowalo, on mial spokoj i zleceniodawca byl zadowolony... Pogadac mozna - Jesli jestes zainteresowany przesle kontakt na priva :)

Mam do odsprzedania 2 kozy. Używane 1,5 miesiąca + 11 rur + kolanko. Kozy są z szamotem w środku. Stan ich jest taki, iż przepaliła się jedna blaszka na drzwiczkach. Nie ma ona jednak wpływu na pracę. Stan ogólny bardzo dobry. Sprawdziły się w 100 %. Miały pracować do końca mrozów. Kupiłem je za 400 zł z rurami /160 zł koza, 7 zł rura/

W tym tygodniu zakładam jednak centralne i chętnie je odsprzedam za 50 % wartości

wiadomość na priva

Witajcie,

mam pytania o stawki za usługi, dostałem jakieś propozycje i nie wiem czy to warte rozważania czy w ogóle odpuścić. Wydają mi się te ceny trochę wysokie ale proszę Was o ocenę:

- elektryk 55 zł/punkt (z materiałami)

- hydraulik 180 zł/punkt (bez materiałów)

- CO 180 zl/punkt (ale na przykład samą kotłownie na 1,8 tys wycenili + materiały 2 tys, bez pieca occzywiście)

- tynk gips ~30 zł/m2 (z materiałami)

- wylewki 50 zł/m2 (z materiałami)

- ocieplenie domu (styrop 15cm, system dryvit akrylowy) 150 zł/m2 (z materiałami)

co sądzicie?

piotr

Witajcie,

mam pytania o stawki za usługi, dostałem jakieś propozycje i nie wiem czy to warte rozważania czy w ogóle odpuścić. Wydają mi się te ceny trochę wysokie ale proszę Was o ocenę:

- elektryk 55 zł/punkt (z materiałami)

- hydraulik 180 zł/punkt (bez materiałów)

- CO 180 zl/punkt (ale na przykład samą kotłownie na 1,8 tys wycenili + materiały 2 tys, bez pieca occzywiście)

- tynk gips ~30 zł/m2 (z materiałami)

- wylewki 50 zł/m2 (z materiałami)

- ocieplenie domu (styrop 15cm, system dryvit akrylowy) 150 zł/m2 (z materiałami)

co sądzicie?

piotr

elektryk z materiałem 45 zł

tynk 29 zł z materiałem

wylewki ????16,5 zł z ułozeniem styropianu + włókna, policz sobie ile wyniesie Cię cement + piach. Trzeba liczyć ok 8 zł z metra to 24,5 zł z materiałem

Ocieplenie ??? 30zł robociozna styropian+klej+ akryl. materiał sobie musisz skalkulować , ale napewno nie 150 zł - cena jakaś z sufitu

pozdrawiam

czy ktos buduje "dom w tamaryszkach 2". jestem zainteresowana projektem ale chcialabym zobaczy go na zywo

W Tamaryszkach nie..... Ja wybudowalem w Józefinie... Albo w Halinowie, w zaleznosci z ktorej strony ulicy sie stoi.... :wink:

hahaha...ale smieszne. dziwne takie ze chce zobaczyc dom na zywo zanim zaczne budowe. a tak sie sklada ze to moje okolice wiec pytam :wink: