Pitekk 17.01.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Jesli cala elewacje masz w systemie dryvit jest kilka podsystemow i cena samego materialu oscyluje miedzy 30-85pln/m2 zalezne od faktury tynku i barwy. Łojezu po co tyle kasy wydawać na tynk. Wolę wydać na rozpustę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 17.01.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Obiecałem więc piszę. Kupiłem bloczki w Makrobecie w Mrozach - 3 zł/szt. netto. Wydają się być super twarde, ale ja będę odbierał dopiero w kwietniu więc nie ma gwarancji jakie będą wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bezdomna 17.01.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 10 dni temu zrobione wylewki. 14 zł z ułożeniem styropianu. Materiał ok. 2500 - 200 mkw. Jakość chyba dobra, ekipa z polecenia sąsiada, który był bardzo zadowolony. Zainteresowanym podam kontakt na priva.A swoją droga szukam tynkarzy gipsowych na już. 30 zł wydaje mi się jednak drogo. Skoro w promieniu 100 km od Wawy ceny spadają do 25 i mniej... Znacie polecone ekipy spoza Wawy? Ekipa od wylewek spała na budowie. Tynkarze tez mogą przecież. Ogrzewanie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 17.01.2008 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 10 dni temu zrobione wylewki. 14 zł z ułożeniem styropianu. Materiał ok. 2500 - 200 mkw. Jakość chyba dobra, ekipa z polecenia sąsiada, który był bardzo zadowolony. Zainteresowanym podam kontakt na priva. A swoją droga szukam tynkarzy gipsowych na już. 30 zł wydaje mi się jednak drogo. Skoro w promieniu 100 km od Wawy ceny spadają do 25 i mniej... Znacie polecone ekipy spoza Wawy? Ekipa od wylewek spała na budowie. Tynkarze tez mogą przecież. Ogrzewanie jest. Powiem Ci tak. W stonach mojej rodziny 100 km od wawy ceny spadają o 50-100 % na wszystkich usługach. tynki ,posadzki. Ale zeby ktoś przyszedł do wawy za choćby za 80 % cen warszawskich to ni cholery )))) Ale kto szuka ten znajdzie.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiskio 18.01.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Obiecałem więc piszę. Kupiłem bloczki w Makrobecie w Mrozach - 3 zł/szt. netto. Wydają się być super twarde, ale ja będę odbierał dopiero w kwietniu więc nie ma gwarancji jakie będą wtedy. Kupiles?? Czy podpisales umowe i wplaciles za calosc towaru? Hurtownicy sa teraz tacy, ze moga Ci cene za sztuke podniesc jesli wplaciles tulko zaliczke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 19.01.2008 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 czy ktos buduje "dom w tamaryszkach 2". jestem zainteresowana projektem ale chcialabym zobaczy go na zywo W Tamaryszkach nie..... Ja wybudowalem w Józefinie... Albo w Halinowie, w zaleznosci z ktorej strony ulicy sie stoi.... hahaha...ale smieszne. dziwne takie ze chce zobaczyc dom na zywo zanim zaczne budowe. a tak sie sklada ze to moje okolice wiec pytam az dostalem wyrzutow sumienia.... jest caly temat o tych projektach: http://forum.muratordom.pl/post1982423.htm?highlight=tamaryszkach#1982423 poza tym jak wpiszesz w wyszukiwarke i zaznaczysz, zeby wywalilo Ci posty, dostaniesz cala liste, z ktorej mysle, ze cos bys wyciagnela dla siebie... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 21.01.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Obiecałem więc piszę. Kupiłem bloczki w Makrobecie w Mrozach - 3 zł/szt. netto. Wydają się być super twarde, ale ja będę odbierał dopiero w kwietniu więc nie ma gwarancji jakie będą wtedy. Kupiles?? Czy podpisales umowe i wplaciles za calosc towaru? Hurtownicy sa teraz tacy, ze moga Ci cene za sztuke podniesc jesli wplaciles tulko zaliczke. Wpłaciłem za całość towaru i otrzymałem od nich potwierdzenie przyjęcia kasy - bez umowy. Wiesz, strasznie się na nich wnerwię jak zrobią mi taki numer jak piszesz. Nie jest to hurtownik, tylko producent bloczków więc chyba nie leży to w jego interesie takie nabieranie klientów. Zobaczymy, teraz i tak nie dałby rady wjechać towar na działkę bo się moja super twarda droga miękka zrobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 21.01.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Czy jest u nas w okolicy jakieś wysypisko śmieci, gdzie można legalnie za opłatąśmieci wysypać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 21.01.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Czesc ) Szukam w naszych okolicach dostawcy parapetow o nastepujacych parametrach: * tanie, tanie, tanie, ale... * grubosc nie mniej niz 4 cm * brzeg parapetow patrzac z boku lity, czyli parapet bez takiej paskudnej maskownicy tylko od przodu * wykonczenie brzegu chetnie polwalkiem, narozniki zaokraglone * material bez wiekszego znaczenia. Moze ktos takie wlasnie ma, moze gdzies takie widzieliscie - kogo polecacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 21.01.2008 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Czy jest u nas w okolicy jakieś wysypisko śmieci, gdzie można legalnie za opłatą śmieci wysypać? Ja korzystalem z uslug firmy Lekaro - podstawiaja kontener na kilka dni, ladujesz, dzwonisz, odbieraja pzdr H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 21.01.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Czy jest u nas w okolicy jakieś wysypisko śmieci, gdzie można legalnie za opłatą śmieci wysypać? Ja korzystalem z uslug firmy Lekaro - podstawiaja kontener na kilka dni, ladujesz, dzwonisz, odbieraja pzdr H Ewentualnie EKo sam bis. Mają siedzibę przy stacji PKP Halinów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 21.01.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 No tak, mogę kontener wziąć, ale będę miała na weekend duzy samochów i pomyślałam sobie, że może taniej będzie wywieźć samemu te śmieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiskio 21.01.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Czesc ) Szukam w naszych okolicach dostawcy parapetow o nastepujacych parametrach: * tanie, tanie, tanie, ale... * grubosc nie mniej niz 4 cm * brzeg parapetow patrzac z boku lity, czyli parapet bez takiej paskudnej maskownicy tylko od przodu * wykonczenie brzegu chetnie polwalkiem, narozniki zaokraglone * material bez wiekszego znaczenia. Moze ktos takie wlasnie ma, moze gdzies takie widzieliscie - kogo polecacie?? Parapety - firma Inter coś tam, tel do szefa oddzialu 609606099, ewnetualnie sprobuj w MEBLE CHOBOT blizej, pewnie tez robia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 21.01.2008 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 No tak, mogę kontener wziąć, ale będę miała na weekend duzy samochów i pomyślałam sobie, że może taniej będzie wywieźć samemu te śmieci. No to chyba, ze wywrotke.... strasznie to ciezka robota ten gruz, gwozdzie, resztki blach, plyt gips-kart, plytek ceramicznych, klejow, farb, puszek, polamanych desek ponabijanych gwozdziami, itp., zapakowac.... nie wyobrazam sobie, by to pozniej "recami" wywalac z paki ciezarowki, jak w drodze sie ulozy i ubije... to tylko taka mam dygresja, z dobroci serca, nie polecam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 21.01.2008 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 No dobra... skoro juz tak milo nam sie rok zaczal... moze bysmy przyblizyli swoje lokalizacje.... ja, jako, ze chyba najstarszy stazem w okolicy jestem zaczne - nasza z zona hacjende wybudowalismy przy ulicy Dabrowskiego.... w Halinowie, a w zasadzie w Jozefinie, bo po tej stronie szosy jest juz Jozefin... kto nastepny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 21.01.2008 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 aaaaa... no to mi sie dzisiaj zebralo na wynurzenia....jakby ktos szukal sprawnej ekipy do trawnikow, rownania terenu, ogrodu, systemu automatycznego podlewania moge pelecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 21.01.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 No tak, mogę kontener wziąć, ale będę miała na weekend duzy samochów i pomyślałam sobie, że może taniej będzie wywieźć samemu te śmieci. No to chyba, ze wywrotke.... strasznie to ciezka robota ten gruz, gwozdzie, resztki blach, plyt gips-kart, plytek ceramicznych, klejow, farb, puszek, polamanych desek ponabijanych gwozdziami, itp., zapakowac.... nie wyobrazam sobie, by to pozniej "recami" wywalac z paki ciezarowki, jak w drodze sie ulozy i ubije... to tylko taka mam dygresja, z dobroci serca, nie polecam.... Nie no takie rzeczy jak gruz to już wywieźli w kontenerze. Teraz same pierdoły zostały. Papier, śmieci, styropian, pudła...sama nie wiem skąd taka fura sie tego wzięła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 21.01.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 No dobra... skoro juz tak milo nam sie rok zaczal... moze bysmy przyblizyli swoje lokalizacje.... ja, jako, ze chyba najstarszy stazem w okolicy jestem zaczne - nasza z zona hacjende wybudowalismy przy ulicy Dabrowskiego.... w Halinowie, a w zasadzie w Jozefinie, bo po tej stronie szosy jest juz Jozefin... kto nastepny? he he... hefalump zawsze, kiedy przejeżdżam koło twojej "hacjendy" to sobie wzdycham, kiedy to u mnie tak ładnie będzie w Józefinie, na Stołecznej (a właściwie obok), bo w głębi wsi, niedaleko Bażantów... Jak bym się wychylił dobrze z balkonu, to pewnie bym mógł Twój dom zobaczyć pozdrawiam PS. dawaj namiar na tych trawnikarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 21.01.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Ludziska, ja nie wiem czy to dobry pomysł tak na forum adresy podawać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 21.01.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 eeee no, Stołeczna jest długa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts