Gość 17.09.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Taką sugestię mam uprzejmą,aby podforum Galeria zdjęć domów forumowiczów pozostała galerią wyłącznie.W tej chwili są tam oprócz wątków ze zdjęciamiwątki z pytaniami o projekt-może tak przełożyć do PROJEKTÓW?Poza tym sporo osób szuka zdjęć domów,a w tytule daje mylny tytuł z nazwą domu,jakby właśnie prezentował dany dom. A może zaznaczyć,który wątek ma zdjęcia?Albo poprzątać. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 27.01.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Taką sugestię mam uprzejmą,aby podforum Galeria zdjęć domów forumowiczów pozostała galerią wyłącznie. W tej chwili są tam oprócz wątków ze zdjęciami wątki z pytaniami o projekt-może tak przełożyć do PROJEKTÓW? Poza tym sporo osób szuka zdjęć domów,a w tytule daje mylny tytuł z nazwą domu,jakby właśnie prezentował dany dom. A może zaznaczyć,który wątek ma zdjęcia? Albo poprzątać. Dziękuję. Rzeczywiście te wątki typu - Kto budował Dom taki a taki po prostu zaśmiecają Galerię. I zazwyczaj zadają je osoby nowe na forum, które chyba jeszcze nie dotarły do forum Projekty. Ja bym od razu wyrzucała takie wątki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 27.01.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Taką sugestię mam uprzejmą,aby podforum Galeria zdjęć domów forumowiczów pozostała galerią wyłącznie. W tej chwili są tam oprócz wątków ze zdjęciami wątki z pytaniami o projekt-może tak przełożyć do PROJEKTÓW? Poza tym sporo osób szuka zdjęć domów,a w tytule daje mylny tytuł z nazwą domu,jakby właśnie prezentował dany dom. A może zaznaczyć,który wątek ma zdjęcia? Albo poprzątać. Dziękuję. ja tez o to prosze i dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 27.01.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Trochę już uporządkowane Reszta sukcesywnie też zostanie uporzadkowana pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 31.01.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Od razu lepiej.Dzięki serdeczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts