nowa_29 17.09.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Choć śledzę forum od początku roku, dopiero teraz się zarejestrowałam. Buduję po zachodniej stronie w-wy, na koniec września będzie u nas już dach. I dopiero się zacznie ból głowy - co wybrać, co będzie lepsze, co praktyczniejsze a co tańsze albo trwalsze.. Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek lorek 19.09.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 A co bedziesz mieć na daszku?Ja jestem na etapie wyboru dachówek i mam mały problem którą firme wybrać.Pozdrowienia z Małopolski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 19.09.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 ...witaj ...no to może Tyś Starobabiczanka jesteś Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowa_29 20.09.2005 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 tomek lorek, na daszku będę mieć dachóweczkę z ruppa ceramiki - siriusa konkretnie, bardzo fajna cena teraz jest na niego/nią, szkoda tylko że najwieksze promocje nie dotyczą antracytu i brazu, a miedzi i ceglastej Jerzysiu, niestety a może stety nie mam nic wspólnego z Babicami ani Starymi, ani Nowymi, mój kierunek to ten na Pruszków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 20.09.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 ...no to śkoda Pozdro J ..i szukaj "swojej" grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts