Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegrałem zycie

klucznik

Recommended Posts

• 1 month później...
Przegrałem zycie... cały dzień spędzam na Forum Muratora, nie mam przyjaciół, zanajomych.

Nawet w komórke musiałem sobie wpisać telefony z ksiązki telefonicznej bo jak wyglda pusta?

Na szczeście mam przyjaciela który zawsze odbiera jego nr to 112.

Co wieczór puszczam głosno muzykę aby sąsiedzi mysleli ze robie imprezy, wchodzac do domu trzasakam drzwiami aby sasiedzi mysleli ze ktoś mnie odwiedził.

Czasami zdarza sie mi pojechać do Warszawy tylko po to aby wysłać sobie karte, aby listonosz widziała ze mam kogoś znajmoego.

Zdaza mi sie nie wychodzić przez tydzien z domu aby sasedzi mysleli, ze jestem na wakacjach.

Jezdze tramwajami w najwiekszym tłoku aby poczyc bliskosc innych ludzi...

przegrałem zycie....

pójde do biedronki kubić gęsiwo, to bedzie moje jedyn dziś rozmowa z człowiekem, kilka wzruszających słów przy kasie.

podbudujcie mnie, w koncu to forum budowlane

Sie robi szefie! Już Cię podbudowuję: takie klimaty jak z Munka to nie każdy nawet przed budową by z siebie wykrzesał! A Ty proszę budujesz, udzielasz się na forum, a twórczy i pomysłowy zostajesz. :D

Co wiecej zachowałeś krytycyzm i wnikliwy ogląd sytuacji. Większość z nas jest kompletnie nieświadoma swego stanu. Nie przyjdzie nam do głowy by liczyć się ze zdaniem sąsiadów, nie staramy się sprostać ich normom. Raczej odwrotnie: to my ich posądzamy o zubożenie myślowe lub pewien niedorozwój. A to dlatego, że nie rozpoznajemy ich w żadnym nicku na forum. :)

Więc welcome to zbiorowe przegrywanie żywota. Bo co racja to racja... panie dzieju.

P.S.

W kwestii kontaktu fizycznego możesz jeszcze położyć się na chodniku koło stadionu po meczu - będzie bardziej interaktywnie.

Macie we mnie jeszcze jednego orędownika sukcesu cywilizacji i czego tam jeszcze

Pójdź do jakiegoś sztabu wyborczego (...) może kurtkę kupią w Versace ;)

To chyba bym musiał iść do samoobrony ;)

Kiedyś córke Leppera pokazywali w podróbce Versace.

Ale mam dzis super humor, własnie wróciłem ze zlotu hodowców swierszczy miałem z kim porozmawiac i wymieniłem sie numerami tel.

Sprawdziłem pocze e-mail a tam kilka listów z Allegro, bo rano zamówiłem kilka drobiazgów i dostałem e-maile :)

A teraz zabieram sie za rzeźbienie ludzików z drewna i poczekam niczym Gepetto az ożyja. ;)

Miłego dnia :)

no widzisz

znajdź se jakieś twórcze zajęcie

i nie lamentuj tyle

możesz jeszcze zacząć zbierać kapsle po piwie

lub nalepki ze słoików po majonezie

życie daje nam szereg możliwości ...