wojtek1009 17.09.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Witam Wszystkich i proszę o pomoc.Jestem na kupnie kominka - zdecydowałem się na Dovre 2100 z boczną szybą, ale nie mam doprowadzenia powietrza z zewnątrz. Czy to jest konieczne ??? Mam zrobione wylewki i wolałbym uniknąć kucia w niej. W salonie doradzali mi że można to zrobić kominem wentylacyjnym który i tak podobno przy kominku nie jest używany (jest zabudowany) Ale czy to zdaje egzamin ? Badzo proszę o pomoc i pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 17.09.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Może ten artykuł troche pomoże:http://www.przewodnik-budowlany.com.pl/pdf/20030818Kominek.pdfpozdrawiamKonrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek1009 18.09.2005 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Dzięuję bardzo za odpowiedz artykuł jest na tyle wyczerpującey że nie mam więcej pytań. Jeszcze raz dzięki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts