Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak sie poznaliscie?

rrmi

Recommended Posts

Jak w temacie , bardzo ciekawi mnie jak i gdzie poznaja sie ludzie , ktorzy potem sa ze soba przez wiele lat , w stalych zwiazkach .

Sama nie mam w tym temacie wiele do powiedzenia . Z moim mezem chodzilismy do tego samego przedszkola :lol:

Zapraszam wiec do wspomnien

• Odpowiedzi 172
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

czarami !!! świetnie tańczył z pewną Rudą ,bawili sie prawie cały wieczór-patrzyłam na Niego i ściągnęłam Go myślami :wink: pomyślałam - "...a teraz ją zostawisz i zatańczysz ze mną ..."

Nie minęła minuta .....podszedł do mnie ....

.... i tak sie starzejemy pięknie razem...... :D

prozaicznie zaczyna sie moja historia

ale w życiu, jak wiemy najwiecej jest prozy

ona rano na targi przyszła w naszym kolchozie

a ja latałem po targach rozpylałem nawozy...

poprostu poprosiłem o numer a ona poprostu mi go dała .....

Ja też zawsze pytam ludzi jak się poznali, to bardzo fajne!

U mnie było tak, że moja koleżanka chciała się pocieszyć po problemach z facetem i postanowiła kogoś poznać, więc wyciągnęła mnie do nocnego klubu. Ona wyszła sama a ja z mężem. Jesteśmy razem 10 lat.

Polowałam na mojego łobuza przez pare lat.Przyjeżdzał do mojej malenkiej wioseczki razem z ojcem kierowcą Pks-u-strasznie mi sie podobał!!! :D .Potem mi zniknał z oczu na 3 lata,ale pewnego dnia poszłam na okropny festyn do małego miasteczka i ---moja siostra mi go przedstawiła.Okazał sie bratem ,chłopaka mojej siostry!!!!siostra ma innego męza a ja z Adamo jesteśmy 13 lat razem-24 godz na dobe.Najszczesliwsi pod słońcem z trójką łobuziaków.

a nam to trudno nawet ustalić datę poznania się....:) znaliśmy się z początku ze słyszenia (wspólni znajomi), potem z widzenia (studia na tym samym wydziale, ale inny rocznik), potem w DA, zawsze każde z nas było z kimś innym....aż wreszcie.... J. zaplanował sobie, że mnie odbije temu komuś innemu....nieźle to sobie zaplanował... przyznam ... skutecznie :D ..... i niech już tak zostanie. :D... właśnie nam 10 lat życia w małżeństwie stuknęło....

pozdrawiam,

gaga2

czarami !!! pomyślałam - "...a teraz ją zostawisz i zatańczysz ze mną ..."

Nie minęła minuta .....podszedł do mnie ....

.... i tak sie starzejemy pięknie razem...... :D

to chyba rzeczywiscie czary :lol:

Kiedy czytam Twoje posty Ew-ka , czuje , ze przyjemne jest to Wasze starzenie sie razem .

Takie ciepelko :lol: :lol:

poprostu poprosiłem o numer a ona poprostu mi go dała .....

Czyli sie odwazyles i poskutkowalo

Zycze wszystkim wiele szczescia :lol: :lol: