Baru 25.09.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Eeee... to my tak bardziej zwyczajnie - byliśmy razem na roku. Wspólne imprezy - wtedy jeszcze ja z chłopakiem, on z dziewczyną, a pod koniec studiów jakoś tak się nam porobiło, że jesteśmy razem. Już 12 lat, za 2 tygodnie będziemy mieć 9-tą rocznicę ślubu. Nasz małżeński dorobek to cztery córki i dom, do którego wprowadziliśmy się pod koniec czerwca. Zapraszam na oględziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 25.09.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 na weselu u znajomych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.09.2005 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Już 12 lat, za 2 tygodnie będziemy mieć 9-tą rocznicę ślubu. Nasz małżeński dorobek to cztery córki i dom, do którego wprowadziliśmy się pod koniec czerwca. Zapraszam na oględziny no to zycze Wszystkiego Najlepszego i nastepnych 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 26.09.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Już 12 lat, za 2 tygodnie będziemy mieć 9-tą rocznicę ślubu. Nasz małżeński dorobek to cztery córki i dom, do którego wprowadziliśmy się pod koniec czerwca. Zapraszam na oględziny no to zycze Wszystkiego Najlepszego i nastepnych 12 I następnych 4 córek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 26.09.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 rrmi!! marta!! dzięki za życzenia, ale za następne 4 córki to ja bardzo serdecznie dziękuję, ale nie. Mogę tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 26.09.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 No dobra, w sumie to by już była przesada. Choć nie wiem... one takie słodziutkie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 26.09.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Ojjj, dzięki, łaskawco, dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 26.09.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Baru, no BB = Babska Brygada Ci się zaprawdę udała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 26.09.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 No, fakt pozostaje faktem: w naszym domu jest 6 do 1 na niekorzyść pci męskiej , choć jeszcze z miesiąc - półtora temu były troszkę lepsze proporcje: 5:3, ale kocurki zostały wykastrowane a dwa tygodnie temu dołączyła do nas Nadia. W rankingu 6:1 kotów nie ujęłam bo nie wiedziałam, gdzie je zakwalifikować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 26.09.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Baru - 4 corki - to pewnie zabieraja Ci kosmetyki i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 26.09.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Eeee... Agniesia!! No beeez jaj mi tu proszę!! One jeszcze małolaty są:8, 4 oraz 2x2. Nie za wcześnie aby?? A poza tym ja mam tak znikome ilości kosmetyków, że jakby wszystkie kobiety takich ilości używały to przemysł kosmetyczny już by dawno splajtował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 26.09.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Baru moje ma niedlugo 4 i juz zazyczyla sobie sztucznych paznokci, malowania rzes i pudrowania nosa no i jak tu elegantce odmowic a i musze przyznac, ze to dobrze wplynelo na moje zdrowie - musze przeciez kupowac kosmetyki bezpieczne dla kazdej cery i grupy wiekowej a Twoja 8latka nie zyczy sobie dezodorantow itp? w koncu to 'juz' druga klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.09.2005 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 No, fakt pozostaje faktem: w naszym domu jest 6 do 1 na niekorzyść pci męskiej , choć jeszcze z miesiąc - półtora temu były troszkę lepsze proporcje: 5:3, ale kocurki zostały wykastrowane a dwa tygodnie temu dołączyła do nas Nadia. W rankingu 6:1 kotów nie ujęłam bo nie wiedziałam, gdzie je zakwalifikować W sumie niezle sie ustawilas Baru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 28.09.2005 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Niooooo... grunt to dobra pozycja w domu!! Agniesia!! Moje dwie starsze tyż mają takie zapędy, ale jako żem wyrodna matka to mówię, że to trochę za wcześnie. I że małe dziewczynki są najładniejsze bez żadnych upiększaczy. I stawiam za świetlany przykład swoją osobę skromną osóbkę, że zaczęłam się malować dopiero na studiach, więc i one mają jeszcze duuuuużo czasu. PS chyba jestem starej daty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 28.09.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 U nas zaczęło się 6,5 roku temu...to było w najmodniejszej wówczas dyskotece w naszym mieście - kręciliśmy się tak koło siebie, zaglądając sobie zalotnie i głęboko w oczy i w końcu ja nie wytrzymałam napięcia i pierwsza wyciągnęłam rękę i pociągnęłam go za sobą na parkiet I tak już siódmy roczek idziemy razem przez życie trzymając się za ręce i razem pokonujemy życiowe "góry i doliny". Od niecałych dwóch tygodni jesteśmy szczęśliwym małżeństwem a na wiosnę urodzi się nam maleństwo!! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vondraczek 28.09.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 No cuż pewnego pięknego i cieplego lata na zgrupowaniu harcerskim. Ona była opiekunką zuchów ja kwatermistrzem. Jest odemnie starsza o 5 lat wtedy (mając 20 na karku) myślałem o niej jak już o dojrzałej kobiecie a ja skakałem z kwiatka na kwiatek a czułem sie jak w kwiaciarnii a tu łups najpierw 'cześć' potem mała pomoc w papierkach (druga polowa to księgowa) i tak w ciągu trzech tygodni jakoś pączek kwiatka zamknoł sie ze mną w środku - jesteśmy już 5 lat dołączyło do nas cudowne dziecko które ma już 8 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vondraczek 28.09.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 No cuż pewnego pięknego i cieplego lata na zgrupowaniu harcerskim. Ona była opiekunką zuchów ja kwatermistrzem. Jest odemnie starsza o 5 lat wtedy (mając 20 na karku) myślałem o niej jak już o dojrzałej kobiecie a ja skakałem z kwiatka na kwiatek a czułem sie jak w kwiaciarnii a tu łups najpierw 'cześć' potem mała pomoc w papierkach (druga polowa to księgowa) i tak w ciągu trzech tygodni jakoś pączek kwiatka zamknoł sie ze mną w środku - jesteśmy już 5 lat dołączyło do nas cudowne dziecko które ma już 8 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 28.09.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Niooooo... grunt to dobra pozycja w domu!! Agniesia!! Moje dwie starsze tyż mają takie zapędy, ale jako żem wyrodna matka to mówię, że to trochę za wcześnie. I że małe dziewczynki są najładniejsze bez żadnych upiększaczy. oj Baru, moje dziecko nie wierzy bo widzi na ulicy, w tv, na reklamach itp wymalowane babeczki masz sile przekonywania zeby bylo w temacie - mojego poznalam gdy sie zawirusil i zwiesil komputer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 28.09.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 studia - sala wykładowa -potem wspólne powroty tym samym tramwajem - potem coraz wiecej wspólnego - dziś 14 lat razem i wspólna 2-ka dzieci o reszcie nic nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 08.10.2005 01:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Na temat naszego poznania sie to mozna by ksiazke sensacyjna napisac....wole jednak , zeby to pozostało nasza słodką tajemnica. A wersja oficjalna brzmi - na studiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts