Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak sie poznaliscie?

rrmi

Recommended Posts

Eeee... to my tak bardziej zwyczajnie - byliśmy razem na roku. Wspólne imprezy - wtedy jeszcze ja z chłopakiem, on z dziewczyną, a pod koniec studiów jakoś tak się nam porobiło, że jesteśmy razem. Już 12 lat, za 2 tygodnie będziemy mieć 9-tą rocznicę ślubu.

Nasz małżeński dorobek to cztery córki i dom, do którego wprowadziliśmy się pod koniec czerwca. Zapraszam na oględziny :p

• Odpowiedzi 172
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Już 12 lat, za 2 tygodnie będziemy mieć 9-tą rocznicę ślubu.

Nasz małżeński dorobek to cztery córki i dom, do którego wprowadziliśmy się pod koniec czerwca. Zapraszam na oględziny :p

no to zycze Wszystkiego Najlepszego i nastepnych 12

No, fakt pozostaje faktem: w naszym domu jest 6 do 1 na niekorzyść pci męskiej :lol:, choć jeszcze z miesiąc - półtora temu były troszkę lepsze proporcje: 5:3, ale kocurki zostały wykastrowane a dwa tygodnie temu dołączyła do nas Nadia.

W rankingu 6:1 kotów nie ujęłam bo nie wiedziałam, gdzie je zakwalifikować :D :wink:

Eeee... Agniesia!!

No beeez jaj mi tu proszę!! One jeszcze małolaty są:8, 4 oraz 2x2. Nie za wcześnie aby?? A poza tym ja mam tak znikome ilości kosmetyków, że jakby wszystkie kobiety takich ilości używały to przemysł kosmetyczny już by dawno splajtował :lol:

Baru :lol:

moje ma niedlugo 4 i juz zazyczyla sobie sztucznych paznokci, malowania rzes i pudrowania nosa :roll: no i jak tu elegantce odmowic :wink:

a i musze przyznac, ze to dobrze wplynelo na moje zdrowie - musze przeciez kupowac kosmetyki bezpieczne dla kazdej cery i grupy wiekowej 8)

a Twoja 8latka nie zyczy sobie dezodorantow itp? w koncu to 'juz' druga klasa

No, fakt pozostaje faktem: w naszym domu jest 6 do 1 na niekorzyść pci męskiej :lol:, choć jeszcze z miesiąc - półtora temu były troszkę lepsze proporcje: 5:3, ale kocurki zostały wykastrowane a dwa tygodnie temu dołączyła do nas Nadia.

W rankingu 6:1 kotów nie ujęłam bo nie wiedziałam, gdzie je zakwalifikować :D :wink:

W sumie niezle sie ustawilas Baru :lol: :lol:

Niooooo... grunt to dobra pozycja w domu!! :lol: :D

Agniesia!!

Moje dwie starsze tyż mają takie zapędy, ale jako żem wyrodna matka to mówię, że to trochę za wcześnie. I że małe dziewczynki są najładniejsze bez żadnych upiększaczy.

I stawiam za świetlany :lol: :p przykład swoją osobę skromną osóbkę, że zaczęłam się malować dopiero na studiach, więc i one mają jeszcze duuuuużo czasu.

PS chyba jestem starej daty... :roll:

U nas zaczęło się 6,5 roku temu...to było w najmodniejszej :wink: wówczas dyskotece w naszym mieście - kręciliśmy się tak koło siebie, zaglądając sobie zalotnie i głęboko w oczy i w końcu ja nie wytrzymałam napięcia i pierwsza wyciągnęłam rękę i pociągnęłam go za sobą na parkiet :oops: I tak już siódmy roczek idziemy razem przez życie trzymając się za ręce i razem pokonujemy życiowe "góry i doliny". Od niecałych dwóch tygodni jesteśmy szczęśliwym małżeństwem a na wiosnę urodzi się nam maleństwo!! :D

Pozdrawiam!

No cuż pewnego pięknego i cieplego lata na zgrupowaniu harcerskim. Ona była opiekunką zuchów ja kwatermistrzem. Jest odemnie starsza o 5 lat wtedy (mając 20 na karku) myślałem o niej jak już o dojrzałej kobiecie a ja skakałem z kwiatka na kwiatek a czułem sie jak w kwiaciarnii :D a tu łups najpierw 'cześć' potem mała pomoc w papierkach (druga polowa to księgowa) i tak w ciągu trzech tygodni jakoś pączek kwiatka zamknoł sie ze mną w środku - jesteśmy już 5 lat dołączyło do nas cudowne dziecko które ma już 8 miesięcy.

No cuż pewnego pięknego i cieplego lata na zgrupowaniu harcerskim. Ona była opiekunką zuchów ja kwatermistrzem. Jest odemnie starsza o 5 lat wtedy (mając 20 na karku) myślałem o niej jak już o dojrzałej kobiecie a ja skakałem z kwiatka na kwiatek a czułem sie jak w kwiaciarnii :D a tu łups najpierw 'cześć' potem mała pomoc w papierkach (druga polowa to księgowa) i tak w ciągu trzech tygodni jakoś pączek kwiatka zamknoł sie ze mną w środku - jesteśmy już 5 lat dołączyło do nas cudowne dziecko które ma już 8 miesięcy.

Niooooo... grunt to dobra pozycja w domu!! :lol: :D

Agniesia!!

Moje dwie starsze tyż mają takie zapędy, ale jako żem wyrodna matka to mówię, że to trochę za wcześnie. I że małe dziewczynki są najładniejsze bez żadnych upiększaczy.

oj Baru, moje dziecko nie wierzy bo widzi na ulicy, w tv, na reklamach itp wymalowane babeczki :(

masz sile przekonywania :D

zeby bylo w temacie - mojego poznalam gdy sie zawirusil i zwiesil komputer 8)

• 2 weeks później...