zielonooka 17.02.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Jak sie poznalismy? hmm skomplikowanie bo czesciowo na stopie zawodowej a czesciowo w wyniku niecnych " konszachtow" Tzw najlepsza kolezanka po zerwaniu z lubym w ramach pociechy rzucila sie w wir wirtualnego swiata i czynnie uczestniczyla w pewnym duzym czacie , poznala faceta zaiskrzylo - zaczeli wymieniac telefony wyrazy milosci i fotki w tym tez takie na ktorych bylam i ja (np z roznych spotkan), a ze ow facet mial tzw "najlepszego" kumpla ktory rowniez te fotki sobie ogladal... no... z mojej strony wygladalo to tak ze do firmy zglosil sie innostraniec zza wielkiej kałuzy i zarzadal projektu domu , wnetrz i cholera wie co jeszcze, przez miesiac robilam mu koncepcje chalupy nieswiadoma spiskowej teorii:) ps. chalupa jest w trakcie budowania ps.2 kolezanka siedzi w stanach szczesliwa i zakochana rowniez:) ps 3. ogolnie jest kochany ale sa takie dni (jak np dzis ze mnie wkurzyl i mam ochote go zabic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.02.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 nie dosc ze łysy to jeszcze go bić bedziesz znaczy sie akcentuje tu meską solidarnosc ktora jest o wiele silniejsza od babskich jajnikow .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.02.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Selimm dzis jakbym miala go pod reka to bym go zatłukła nie wiem czym, moze obcasem i nie denerwuj wscieklej kobiety , no!:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.02.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 nie dosc ze łysy ..... wiesz od czego? sam ten dowcip zapisales:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.02.2006 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 W kwietniu minie 26 lat! Gratuluje Selim z Zielonooka prosze sie nie zaczynac we watkach , po razie dajcie sobie na poboczu To Cie zielonooka podszedl sposobem ten Twoj Y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.02.2006 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 rrimi tzn on i tak planowal dom, wiec to nie tak ze dla fantazji i mozliwosci spotkania sobie zaprojektowal:) (ps. ale dzis to bym bila po tym łysym łbie:D, a do selimma i tak mam slabosc:) niech sobie bedzie solidarny z innym chromosomem XY ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 14.03.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 To się pozmieniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 14.03.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Lata siedemdziesiąte ubiegłego wieku(pierwsza połowa): obóz harcerski, ogniska, gitara, nocne warty............ itd, ja 17 Ona 16. Ale się rozmarzyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.03.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Koniki, instruktorka i kursant... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 31.03.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Moją przyszłą żone ujrzałem pierwszy raz na zdjęciu , które wybrałem spośród kilkuset innych (choć nie byłem w biurze matrymonialnym) Dziwnym zbiegiem okoliczności po kilku dniach przenosząc sie o 5 pięter w dół zamieszkałem w pokoju obok jej pokoju ( choć to nie był akademik) Poznałem ją osobiście , gdy przyszedłem do niej pożyczyć noża , który mi był potrzebny ( choć nie potrzebowałem go do celów kulinarno - konsumpcyjnych) Od tego czasu regularnie ją odwiedzałem ( choć nie mieszkała sama) Od tamtego momentu jesteśmy razem (choć minęło już ponad 20 lat ) Wszystko to jest prawdą (choć mało prawdo -... podobną ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 31.03.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 aleś namącił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.03.2006 23:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Bodziu Intrygujaca ta Twoja historia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 01.04.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Jeśli ktoś odgadnie szczegóły - czeka nagroda !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 01.04.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 a jaka to nagroda? muszę do Ciebie podskoczyć, to dowiem się szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.04.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Moją przyszłą żone ujrzałem pierwszy raz na zdjęciu , które wybrałem spośród kilkuset innych (choć nie byłem w biurze matrymonialnym) Dziwnym zbiegiem okoliczności po kilku dniach przenosząc sie o 5 pięter w dół zamieszkałem w pokoju obok jej pokoju ( choć to nie był akademik) Poznałem ją osobiście , gdy przyszedłem do niej pożyczyć noża , który mi był potrzebny ( choć nie potrzebowałem go do celów kulinarno - konsumpcyjnych) Od tego czasu regularnie ją odwiedzałem ( choć nie mieszkała sama) Od tamtego momentu jesteśmy razem (choć minęło już ponad 20 lat ) Wszystko to jest prawdą (choć mało prawdo -... podobną ) bodzio ......Twoja wybranka to miss Śląska ,która wygrała wycieczkę zagraniczną i tam spotkałeś Ja w Hotelu ....co prawda zamieszkałeś na 12 piętrze ,ale musiałeś sie przenieść niżej bo dostawałeś zawrotów głowy i wkiedy zamieszkałeś niżej -okazało się ,że szafa w Twoim pokoju nie chce sie otworzyć i zastukałeś do pokoju obok-celem pożyczenia ostrego narzedzia .....otwarła drzwi ONA Zaczęlście się spotykać chociaż mieszkała z myszką ,która siedziała cichutko za łóżkiem ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 02.04.2006 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Ew-ka - ach, och - piękna historia , jeszcze by brakowało aby myszka umiała opowiadać niestety moja odpowiedź brzmi : - "to nie jest ta odpowiedź " 1950 - czekam ... , dam Ci znać, jak znowu bede miał nocki aha - mała podpowiedź znajduje sie tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 02.04.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 przypominam , że nagroda czeka i żyje ... -ciii , nie piskaj mi tutaj !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 02.04.2006 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Moze jakas podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.04.2006 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Moze Ona byla podejrzana o jakies przestepstwo , Ty jako sledczy typowales zdjecia , a potem jako prace w terenie miales za zadanie zamieszkac obok i miec na oku? Miej litosc Bodziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 02.04.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 nie miej litości bo mi nagrodę odbiorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts