Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak sie poznaliscie?

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 172
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

o raaany

to było w pierdlu o rozluźnionym reżimie !!! :wink:

ona była skazaną :wink:

wśród setek innych skazanych

Ty byłeś klawiszem :wink:

nóż jej podałeś w miłosnym szale, żeby sobie mogła zrobic podkop..

:o 8)

nieźle kombinujesz :lol: :lol: ale...

to nie jest ta odpowiedź

dodam ,że ...one nie były zamykane a ja ...czasami musiałem sie zamknąć od środka, coby odpocząć od nich :oops: :roll: :wink: :D

dodam ,że ...one nie były zamykane a ja ...czasami musiałem sie zamknąć od środka, coby odpocząć od nich :oops: :roll: :wink: :D

no to teraz mam już tylko taką koncepcje, że był to żeński oddział psychiatryka, a Ty jako sanitariusz na niekończacym sie dyżurze, przedmiot miłosnych uniesień wszystkich pacjentek. Zamykałeś sie oczywiście w dyżurce, kiedy one pełzając pod drzwiami usiłowały sie dostać przez szpary :wink:

Mogło to być także sanatorium :roll:

Internat?

Nóż niosłeś żeby naprawić dziewczynom telewizor, albo pralkę Franię ?

bodzio_g ,

czyżbyś był wychowawcą w internacie ?

A jedną z podopiecznych upatrzyłeś sobie w sposób szczególny , tak , że aby jej dobrze przypilnować swoją dyżurkę przeniosłeś kilka pięter niżej ?

A nożem mam nadzieję nie poszedłeś przegonić końkurenta , co?

Tak to sobie wykombinowałam :wink:

no to teraz mam już tylko taką koncepcje, że był to żeński oddział psychiatryka, a Ty jako sanitariusz na niekończacym sie dyżurze, przedmiot miłosnych uniesień wszystkich pacjentek. Zamykałeś sie oczywiście w dyżurce, kiedy one pełzając pod drzwiami usiłowały sie dostać przez szpary :wink:

Mogło to być także sanatorium :roll:

to nie jest ta odpowiedź 8)

pracowałem w resorcie , który uprawniał mnie do ...darmowych przejazdów pewnym środkiem lokomocji 8) i do noszenia munduru no i ... do "własnej " służby zdrowia :wink: :D

a moze policjant ...

mundur ma

zdjec ogladal setki .... z fotoradaru :lol: :lol: moje pewnie tez ogladal ...

a wybral jej bo jechala przez miasto 250 km /godz

pietro zmienil bo awansował na stranika celi w ktorej siedziala ONA... i pozniej czesto JA odwiedzal ... obiadki przynosil

darmowy srodek transportu to oczywiscie radiowoz

a noz to tak dla zmyły bo mi nijak do teorii nie pasuje :o :o :o

Bodzio kolejarz w mundurze, który może nosić po służbie, ona pasażerka ale specjalna, - nauczycielka z żeńską klasą. Dziewczynki chcą się dowiedzieć jak pracuje kolejarz, Bodzio przytłoczony ilością dziewczynek ucieka i zamyka się w przedziale lub kapciorze. Nauczycielka interweniuje i tak się poznali. :D

I jeszcze jedno, dogadać się nie mogli bo ona z Kaszebów. :wink: