Iktorn 10.12.2002 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2002 Czy ktos takowe okna posiada i moze cos napisac na temat ich wad i zalet ? Sa stosunkowo drogie ale wygladaja na bardzo starannie zrobione nie ma do czego sie przyczepic ...Moze jednak ktos je uzytkuje kilka lat i wie cos wiecej z praktycznego punku widzenia ?Produkuje je firma Igies&Igies a w Warszawie dystrybutorem jest Partner ... Dzieki za opinie Iktorn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janko 10.12.2002 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2002 Zastanawiałem się nad oknami firmy Igies-Igies z Jaworzna, faktycznie wykonane są solidnie,znajomi maja już trzeci rok i chwalą sobie. Pewnie bym je kupił ale zadecydowała cena. Ostatecznie wybrałem okna firmy Wiktorczyk wykonanie podobne ale cena niższa.(promocyjna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iktorn 11.12.2002 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2002 Nie są tanie ale w tej chwili mają promocję jakieś 24% w dół z ceny... Wiktorczyk zdaje się że nie ma swoich przedstawicieli w okolicy Warszawy... a to minus ... Pszczyna trochę daleko.Wracając do Igies&Igies mają drewno z zakładu stolarskiego Tadeusz Winecki ... zdaje się jest to lepsze rozwiązanie niż własna produkcja z tym że nie mam żadnych wiadomości o Wineckim... ? Czy mają jakieś atesty na klejonkę sosnową ? Czy istnieją atesty na klejonkę sosnową czy jakieś aprobaty ?A Twoi znajomi np zgłaszali jakieś reklamacje? Jak wyglądała obsługa gwarancyjna ?PozdrawiamIktorn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.12.2002 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2002 MAcie linki do nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iktorn 11.12.2002 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2002 Niestety firmy nie maja stron w Internecie...Namiary Igies&Igies ul. Tetmajera 1A 43-500 Jaworzno tel 32-6164361 W okolicach Warszawy przedstawiciele Partner na Bartyckiejpoza tym Janki, Góra Kalwaria i Lomianki ale nie mam jeszcze namiarów.Wiktorczyk ma siedzibe w Pszczynie ul Bielska 29 tel 32-4493530 i nie maja swoich przedstawicieli w okolicach WarszawyLinkow do przedstawicieli nie szukalem... PozdrawiamWiktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janko 11.12.2002 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2002 Witam, Nie moi znajomi nie zgłaszali żadnych reklamacji, są bardzo zadowoleni,w przyszłym roku planują wymianę reszty okien i również kupią Igiesa.Możesz popatrzeć na http://groups.google.pl/groups?q=igies&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=plTam również znajdziesz kilku użytkowników okien, możesz zapytać jak się sprawują oknaJak ja kupowałem okna to Igies zaproponował mi 5% upustu a Wiktorczyk 25%gównie to zadecydowało, mieszkając w okolicach Bielska nie miałem problemu z przedstawicielami ponieważ do Pszczyny jak i do Jaworzna miałem blisko.Strony w internecie: http://www.igies.com.pl/start.htmlhttp://www.wiktorczyk.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iktorn 11.12.2002 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2002 Duze dzieki ...Nie ma jak prosty adres ...Z drugiej strony ciekawe dlaczego http://www.wp.pl tegi nie lapie albo w bazie danych firm muratora nie ma namiarow...Moze po prostu mam slaby wzrok...Iktorn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotag 15.01.2003 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2003 Mam takie okna - sa super. Dobra jakość i obsługa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek r 16.01.2003 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2003 co prawda jest to konkurencja, ale szczere - okna są bardzo dobre. jeśli bym miał kupować okna drewniane to tylko w Jaworznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts