KARO1 18.09.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Bardzo mi się to podoba. Myślę żeby położyc nierównomiernie na tylniej scianie od kominka (kominek mam na środku). Czy ktoś to ma u siebie w domu? Moze jakieś fotki? Prosze o opinię. http://www.stegu.pl/04/gal/04cl07.jpg http://www.stegu.pl/04/gal/04al05.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IN 18.09.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 KARO1 popatrz do albumu Leszka Borkowskiego , on ma wyłożoną ścianę koło kominka kamieniem przypominającym stegu :http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=35345&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekde 20.09.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Ja mam pBytki STEGU, identyczne jak te na dolnym ryzunku. Wygladaj bardzo efektownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 20.09.2005 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 dzięki Jacekde no to OK bo własnie interesuje mnie polozenie fragmentu na ścianie i zastanawiałam sie czy dobrze to by wygladało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekde 20.09.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 W przyszBym tygodniu bede mial cyfraka to pstrykne pare fotek i podesle. A wyglada rewelacyjnie. Mam wlasnie fragmenty [cian oblozone tymi plytkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 21.09.2005 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Jacekde dostałam na priva i odpisałam na priva, że baaardzo bardzo dziękuje. Pozdrawiam, Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 21.09.2005 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Mam problemy z wysłaniem poczty więc skopiowałam tekst. W mailu napisałam: Pięknie i o to mi chodziło. Bardzo dziękuję już wiem jak będzie to u mnie wyglądało, bo mam podobny słupek do obłożenia. Jestem ogromnie wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 21.09.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 A moze nam tez pokażesz te zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duch07 21.09.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 W przyszBym tygodniu bede mial cyfraka to pstrykne pare fotek i podesle. A wyglada rewelacyjnie. Mam wlasnie fragmenty [cian oblozone tymi plytkami. Te płytki są z gipsowe ? Czy ma to jakieś znaczenie Te zdjęcia od KARO 1 całkiem mi sie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekde 21.09.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Ma to takie znaczenie że są bardzo lekkie, więc to plus. Nie jest to jednak oryginalny piaskowiec ale jego imitacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 21.09.2005 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 no to mój mąż pojechał kupić STEGU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duch07 21.09.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Ma to takie znaczenie że są bardzo lekkie, więc to plus. Nie jest to jednak oryginalny piaskowiec ale jego imitacja. Mi chodzi głównie o to że mam w domu cztery futrzaki z pazurkami ( koty ) .Jak taka ścianka to zniesie.Podoba mi sie bardzo jak juz wczesniej pisałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 21.09.2005 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 no... to bedą sie miały po czym wdrapywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Loxia 02.01.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 i jak się te płytki sprawują? może jakieś nowe zdjęcia? bardzo to efektowanie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 02.01.2006 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Na razie nie odpadły tu znajdziesz więcej zdjęć. http://www.album.com.pl/album.php?id=12345&start=0&start_opinie=-4&prestop=0&prestzd=20&zm=z&so=&sz=&n=&a=&s=&o= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ferrus3101 14.09.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Ja mam pBytki STEGU, identyczne jak te na dolnym ryzunku. Wygladaj bardzo efektownie. Witam,chcialbym wykonac ścianę z materiału zwanego ,,STEGU,, Ciekawie wygląda.Interesują mnie koszty ulozenia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 14.09.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Ja mam pBytki STEGU, identyczne jak te na dolnym ryzunku. Wygladaj bardzo efektownie. Witam,chcialbym wykonac ścianę z materiału zwanego ,,STEGU,, Ciekawie wygląda.Interesują mnie koszty ulozenia.Pozdrawiam W zaleznosci od robocizny polozenie Stegu to ok 110-140zl za metr kw. W cene wliczone sa plytki, klej, grunt finish(tzw " zywy kolor"), robocizna. W sumie Stegu to taki sobie badziew. Ciekawiej wyglada juz Relief. Stegu uklada sie prosto , bo to gips, niestety w niewielkich i srednich pomieszczeniach wyglada jednoznacznie, ze jest to typowy ersatz a nie zaden kamien. Do domu nie polecam , do knajpy jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 15.09.2006 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Ułożenie jest bardzo proste. Nie powiem ile kosztuje bo mi w domu układał to wykonwa, który robil wszystko. W każdym razie jestem bardzo zadowolona. To robi wrażenie na każdym kto ogląda mój dom i bardzo się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ferrus3101 15.09.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Serdeczne dzięki za wszystkie odpowiedzi,chyba zdecyduje sie na położenie tego ,,kamienia,, z gipsu ,jeszcze jedno pytanko.Czy podłoże pod ,,Stegu,, powinno byc wytynkowane jak np. pod glazurę?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aztec 04.10.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Ja mam Maxicanę piaskową:http://www.stegu.pl/04/me2.jpg Z uwagi na to że jest to produkt zewn/wewn miałem wrażenie niezbyt doskonałego wykonastwa samych płytek Tzn. na zewnątrz ok, ale wewnątrz drażniło to że nie można ich ułożyć bez szpar. Szpary zostały dosyć spore (może to wina mojego majstra) ale całość trzeba wyfugować ( nie klasycznie, ale po prostu trzeba uzupełnić zwykłą fugą wszystkie szpary. Jak będzie efekt końcowy zapodam fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts