Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

<>Jak proponujecie wykończyć taką łazienke 290x110cm -

mdzalewscy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 326
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

mdzalewscy

jak zobaczyłam ceny tych mebli KOŁO seria EGO - prawie 500 zł za szufladkę i 1229 zł plus vat za szafkę, to lepiej chyba kupić lepsze kafle i wymurować półkę, jak np. tutaj, na fgórnym zdjęciu, bo nie mogę ich rozdzielić :) :

http://www.rocatile.com/website/resources/int_settings/big/aranda_915113706600.jpg

M.

nie mogę wyjść z tej Twojej łazienki :wink: :lol:

przy lampce bordeaux narysuję Ci coś specjalnego - już mam to przed oczami :D

wypij moje zdrowie i zaczekaj :D

p.s. Adminie - proszę serdecznie o niekasowanie tego nicka, bardzo mi się spodobał :wink: :D

Mimi bardzo Ci dziękuję za te wszystkie zdjęcia, aranżacje, gdyż należę do osób, które nie zawsze mają czas na szukanie wszystkiego w necie i na zaglądanie na każdą stronę producenta. Dzięki Tobie łatwiej mi wszystko sobie wyobrazić i odnieść do mojej rzeczywistości

Proszę Cię tylko o jedno: nie twórz takiej ilości swoich nicków. Za tym nie nadażam... Szczerze... i trochę mnie to męczy...

Poza tym jeszcze raz wielkie dzięki!!

pozdr

mijka

mijka

Proszę Cię tylko o jedno: nie twórz takiej ilości swoich nicków. Za tym nie nadażam... Szczerze... i trochę mnie to męczy...

nie mam innego wyjścia, gdyż za każdym razem mój nick jest blokowany przez admnistratora forum czyli banowany i aby skończyć tę łazienkę, musiałam założyć chyba z 5 czy 6 kont e-mail i nicków na forum.

wiem, że to absurdalne, że w tych postach nie ma niczego złego, poza scricte poradami wnętrzarskimi, ale to wynik działania admina.

Bardzo Was za to przepraszam i proszę o zrozumienie, naprawdę nic na to nie poradzę.

gdybym nie zakładała nowych nicków, nie mogła bym tu niczego napisać od tygodnia i ten temat umarłby w butach.

Chyba że Redakcja Muratora by się nim zajęła na łamach gazety :wink:

http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=56118

:lol: :lol: :lol: :lol:

Mam łazienkę podobnych rozmiarów co mdzalewscy i z zainteresowaniem śledziłam ten wątek... a teraz :( :( :( aż się nie chce tu zaglądać :( :(

Administratorze! Czy nie byłoby możliwe wykasowanie wszystkich wypowiedzi (z moją na czele) nie związanych z tematem wątku????

Jeżeli jest to możliwe to bardzo proszę!!!

a ja przy okazji wytłumaczyłam, dlaczego te szkice znikną po 2-3 dniach i prosiłam, by osoby zainteresowane projektami wydrukowały je sobie.

Wszystko to zostało skasowane!

a goły zadek house wypinający się bezczelnie cały czas jest w tym wątku - załozę się o dożywotnie projektowanie łazienek za darmo!!

ech, szkoda słów :( :-?

Mimi ale to już było.

I w tym momencie zasługujesz na popieszczenie prądem, bo znowu wracasz niepotrzebnie do tego co pod kreską.

Masz jakiś projekt wklej, chcesz napisać jak było na spacerze z Juleczką pisz ! Tylko błagam !!!! nie roztrząsaj już przeszłości.

UKF

też o to prosiłam przedwczoraj.

tym bardziej, że mam dla M. kilka fajnych projektów, zupełnie innych, nowych, tylko je zeskanuję po południu.

A w tym kuble pomyj to się odechciewa, naprawdę :-?

Ale co tu prosić, skoro to admin własnie skasował te wszystkie rzuty i projekty, które z właściwym mi uporem wklejałam pod tyloma nickami, za każdym razem mając poczucie, że to zaraz zniknie :evil:

Czyżby to informacja, też zresztą skasowana, że pokaże Wam najnowsze, cudowne kolekcje łazienkowe prosto z targów w Bolonii (27.09/1.10 '05) tak Redakcję zirytowała? Jeśli nie, to dlaczego to skasowaliście?

Co było złego w tych rzutach i rysunkach?

Tak fatalnie je wykonałam? Niefachowo, z błędami? Czy może były tam jakieś obelgi? Pod czyim adresem?

Oczekujemy odpowiedzi Redakcji!

Mimi a obiecywalas poprawe... Nie ruszac co pod kreska, bo my tez mozemy zaczac sobie przypominac co tam zostawilismy...