Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

<>Jak proponujecie wykończyć taką łazienke 290x110cm -

mdzalewscy

Recommended Posts

jak tylko nadrobię pourlopowe zaległości i znajdę godzinkę, dwie, rozrysuję obiecane projekty :)

pa

mimi

:D czekam :D

L.aura ja będę miał raczej tylko drzwi od kabiny, po 3 ściany to płytki :D , tych drzwi jeszcze nie kupiłem, to co mi się podoba to kosztuje w cenie około 6tyś i mnie na to nie stać, marzą mi się drzwi bezramkowe, przezroczyste i co wymyśle, za 2-3tyg. będę już mieszkał w Wa-wię i wtedy zrobię rekonesans wszystkich sklepów, zacznę od Bartyckiej, potem odwiedzę Mroziczka, może coś innego wykombinuję, wpadnę do fabryki "plastykowych szyb", może da się takie drzwi zrobić za 600zł, a nie 6tyś. Coś będę kombinował.

• Odpowiedzi 326
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mdzalewscy- z tymi drzwiami do kabiny spóbuj moze tu- na pewno będzie taniej niż 6 tys - ale 600 to chyba raczej tez nie:

http://www.gipsykings.pl/index1.html

http://www.maja.com.pl/

Dla przykładu drzwi 120 *200 miały mnie kosztować cos ponad 3000 przy okuciach Dormy Xenia - (unoszące drzwi do gory przy otwieraniu)Pozdrawiam.

ściągam ze stronki Roberta :D :

puk puk, można ? :)

drzwi: szyby hartowane trawione, szyna przesuwna DORMA RS120
- to wejściowe do łazienki, natomiast w kabinie są zawiasy.

...chyba można :wink: :D :

http://rsplus.com.pl//projekty/Tychy_mieszk/real/m09.jpg

drzwi: szyby hartowane trawione, szyna przesuwna DORMA RS120
- to wejściowe do łazienki, natomiast w kabinie są zawiasy.

myślałem o rozwiernych drzwiach, ale przecież mogą być drzwi suwane, że sam na to nie wpadłem (dzięki mimi) i koszt można dużooo....zbić tylko ja mam szerokość 110cm wiec, czy 55cm na drzwi to nie będzie za mało ? :-? . Pozdrawiam

Witam,

kto jest zainteresowany całym cennikiem płytek z Paradyża proszę o adres e-mailowy, bym mogła przesłac Wam e-maila, który otrzymałam na swoje zapytanie odnośnie płytekTravena / Trovan

W tym cenniku były tylko 1 płytki z tej serii (innych, które były na stronie i tworzyły aranżacje na stronie nie znalazłam - chyba że Wy dostrzeżecie). Ich cena to:

FORMAT 32,5 x 32,5 rektyfikowane

Trovan Beige 56,00

Gość jfilemonowicz

a może by tak wyprostować muszlę klozetową ?? umywalkę minimalnie w prawo... i grzejnik nad wc, lub na skosie ... :)

lustra na dłuższej ścianie... gdy damy na którszej, optycznie zrobi się korytarz ... i płytki nie za ciemne ... bo pomniejszają ... :)

pozdrawiam

i te wyjazdy do słońca :roll:
,przy parawanie

(tu byl goly tylek zoltego ludzika , ktory w zdaniu powyzej kreci oczami)*

:lol: :lol: .

*-usuniete w celu zastopowania rozchodzenia sie po wszystkich watkach rozwalajacych postow pewnej osoby.[/b]

*- sorry goly byl prze d, wiec dodatkowa korekt(ZMIENIONO 2 RAZY) :lol:

Januszz

Przemiłe koleżanki forumowe :lol: ,

superancko, z uśmiechem na twarzy potraficie znakomicie rozwalić każdy wątek. Warunek: musi taki wątek założyć osoba której nie lubicie, która ma coś faktycznie do zaoferowania innym, która jest mądrzejsza od......w sprawach powiązanych z budowaniem.

Pasuje jak ulał także w tym wątku! Od kilku miesięcy kolejnym zresztą!

Wszyscy, którym choć trochę podobają się zaproponowane przeze mnie kolekcje i rozwązania mogą "podziękować" m.in. house, JoShi, Ewuni, rrmi za to, iż omawiam tę łazienkę z Mdzalewskim wylącznie na e-mail - zbyt szanuję swój czas i siebie samą, by pomiędzy 4 i piątą nad ranem :o :o :o zajmować się jątrzeniem, szydzeniem i chamskimi kpinami, wynikającymi jak widac ze zwykłej zawiści, wszak żadna z tych osób tutaj niczego fachowego nie doradziła, nie tylko zresztą w tym wątku :wink: .

[email protected]

[email protected]

pozdrawiam serdecznie urządzajacych swoje mieszkania i domy :D

Za tydzień, dwa, jeśli tylko znajdę czas, zaprezentuję Wam przepiękne, najnowsze kolekcje łazienkowe prosto z Targów w Bolonii - 27 września-1 październik :D

wszystko w mimi-inspiracjach

:D

Wszyscy, którym choć trochę podobają się zaproponowane przeze mnie kolekcje i rozwązania mogą "podziękować" m.in. house, JoShi, Ewuni, rrmi za to, iż omawiam tę łazienkę z Mdzalewskim wylącznie na e-mail - zbyt szanuję swój czas i siebie samą, by pomiędzy 4 i piątą nad ranem :o :o :o zajmować się jątrzeniem, szydzeniem i chamskimi kpinami, wynikającymi jak widac ze zwykłej zawiści, wszak żadna z tych osób tutaj niczego fachowego nie doradziła, nie tylko zresztą w tym wątku :wink: .

Mimi

Strasznie dzielna jestes .

Nie poddawaj sie .

Tworz dalej .

Czekamy .