mdzalewscy 26.09.2005 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 jak tylko nadrobię pourlopowe zaległości i znajdę godzinkę, dwie, rozrysuję obiecane projekty pa mimi czekam L.aura ja będę miał raczej tylko drzwi od kabiny, po 3 ściany to płytki , tych drzwi jeszcze nie kupiłem, to co mi się podoba to kosztuje w cenie około 6tyś i mnie na to nie stać, marzą mi się drzwi bezramkowe, przezroczyste i co wymyśle, za 2-3tyg. będę już mieszkał w Wa-wię i wtedy zrobię rekonesans wszystkich sklepów, zacznę od Bartyckiej, potem odwiedzę Mroziczka, może coś innego wykombinuję, wpadnę do fabryki "plastykowych szyb", może da się takie drzwi zrobić za 600zł, a nie 6tyś. Coś będę kombinował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 26.09.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Mdzalewscy- z tymi drzwiami do kabiny spóbuj moze tu- na pewno będzie taniej niż 6 tys - ale 600 to chyba raczej tez nie: http://www.gipsykings.pl/index1.htmlhttp://www.maja.com.pl/ Dla przykładu drzwi 120 *200 miały mnie kosztować cos ponad 3000 przy okuciach Dormy Xenia - (unoszące drzwi do gory przy otwieraniu)Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 26.09.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 mdzalewscy Sanplast ma w swojej ofercie drzwi szklane np. serie GeminusII,PrestigeII czy AvantgardeII.Ceny od 1000 do 2000 (przynajmniej "80"). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.09.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 mdzalewscy - rober skitek ma przepiękne drzwi, zamówił u szklarza, ale okucia dał najlepsze, dorma - takie jakie są w drzwiach gipsy kings http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=34906&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.09.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 ściągam ze stronki Roberta : puk puk, można ? drzwi: szyby hartowane trawione, szyna przesuwna DORMA RS120 - to wejściowe do łazienki, natomiast w kabinie są zawiasy. ...chyba można : http://rsplus.com.pl//projekty/Tychy_mieszk/real/m09.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 26.09.2005 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 drzwi: szyby hartowane trawione, szyna przesuwna DORMA RS120 - to wejściowe do łazienki, natomiast w kabinie są zawiasy. myślałem o rozwiernych drzwiach, ale przecież mogą być drzwi suwane, że sam na to nie wpadłem (dzięki mimi) i koszt można dużooo....zbić tylko ja mam szerokość 110cm wiec, czy 55cm na drzwi to nie będzie za mało ? . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.09.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 nie zmieściłbyś nawet drzwi otwieranych w całości - narysuj łuk - tam jest za mało miejsca. Ja Ci napiszę co i jak, nie martw się, tylko znajdę wolny czas. Zaznacz mi proszę dokładne wymiary na rzucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 26.09.2005 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 naprowadziłem wymiary . Pozdrawiam http://www.republika.pl/mdzalewscy/laz/LAZ3.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.09.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mijka 26.09.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Witam,kto jest zainteresowany całym cennikiem płytek z Paradyża proszę o adres e-mailowy, bym mogła przesłac Wam e-maila, który otrzymałam na swoje zapytanie odnośnie płytekTravena / Trovan W tym cenniku były tylko 1 płytki z tej serii (innych, które były na stronie i tworzyły aranżacje na stronie nie znalazłam - chyba że Wy dostrzeżecie). Ich cena to: FORMAT 32,5 x 32,5 rektyfikowaneTrovan Beige 56,00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosimi 26.09.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 ja!!! [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość jfilemonowicz 26.09.2005 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 a może by tak wyprostować muszlę klozetową ?? umywalkę minimalnie w prawo... i grzejnik nad wc, lub na skosie ... lustra na dłuższej ścianie... gdy damy na którszej, optycznie zrobi się korytarz ... i płytki nie za ciemne ... bo pomniejszają ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
palik 27.09.2005 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 widzisz, niestety nie mam czasu przez te idiotyczne wątki, wiesz jakie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 27.09.2005 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 oj mimi czekam i czekam , cierpliwości mnie uczysz ?, budowa już mnie nauczuła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 01.10.2005 02:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 to pewnie jeszcze troche poczekasz mimilapin vel palik vel gooot vel lavande zajęta jest wymyslaniem kolejnych nicków w celu dogryzania w wiadomych wątkach i nie ma czasu na głupstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.10.2005 02:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Ewuniu , bo to o gadanie chodzi , ze pomoge , i o flesze , to Ty nie wiesz? a potem te westchnienia , ze skrzynka pelna , ze tyle czasu ludzie czekaja buhahahaha ps . chcialabym te skrzynke zobaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 01.10.2005 02:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 i te wyjazdy do słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
house to ja 01.10.2005 03:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 i te wyjazdy do słońca ,przy parawanie (tu byl goly tylek zoltego ludzika , ktory w zdaniu powyzej kreci oczami)* . *-usuniete w celu zastopowania rozchodzenia sie po wszystkich watkach rozwalajacych postow pewnej osoby.[/b] *- sorry goly byl prze d, wiec dodatkowa korekt(ZMIENIONO 2 RAZY) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.10.2005 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Januszz Przemiłe koleżanki forumowe , superancko, z uśmiechem na twarzy potraficie znakomicie rozwalić każdy wątek. Warunek: musi taki wątek założyć osoba której nie lubicie, która ma coś faktycznie do zaoferowania innym, która jest mądrzejsza od......w sprawach powiązanych z budowaniem. Pasuje jak ulał także w tym wątku! Od kilku miesięcy kolejnym zresztą! Wszyscy, którym choć trochę podobają się zaproponowane przeze mnie kolekcje i rozwązania mogą "podziękować" m.in. house, JoShi, Ewuni, rrmi za to, iż omawiam tę łazienkę z Mdzalewskim wylącznie na e-mail - zbyt szanuję swój czas i siebie samą, by pomiędzy 4 i piątą nad ranem zajmować się jątrzeniem, szydzeniem i chamskimi kpinami, wynikającymi jak widac ze zwykłej zawiści, wszak żadna z tych osób tutaj niczego fachowego nie doradziła, nie tylko zresztą w tym wątku . [email protected] [email protected] pozdrawiam serdecznie urządzajacych swoje mieszkania i domy Za tydzień, dwa, jeśli tylko znajdę czas, zaprezentuję Wam przepiękne, najnowsze kolekcje łazienkowe prosto z Targów w Bolonii - 27 września-1 październik wszystko w mimi-inspiracjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 01.10.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Wszyscy, którym choć trochę podobają się zaproponowane przeze mnie kolekcje i rozwązania mogą "podziękować" m.in. house, JoShi, Ewuni, rrmi za to, iż omawiam tę łazienkę z Mdzalewskim wylącznie na e-mail - zbyt szanuję swój czas i siebie samą, by pomiędzy 4 i piątą nad ranem zajmować się jątrzeniem, szydzeniem i chamskimi kpinami, wynikającymi jak widac ze zwykłej zawiści, wszak żadna z tych osób tutaj niczego fachowego nie doradziła, nie tylko zresztą w tym wątku . Mimi Strasznie dzielna jestes . Nie poddawaj sie . Tworz dalej . Czekamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts